Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה מחיר הטויטרים בלבד בלי קרוס ובלי הוופרים רק הטויטרים תודה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי קונה דברים כאלה כשכל אחד יודע שרכיבים של סקאןספיק סיס והייבריד הרבה יותר טובים ועולים פחות מחצי ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

גם הפוקלים האלו , וגם הרכיבים של סקן-ספיק סיז והייבריד אודיו הם רכיבים מעולים , ועדיין לכל אחד יש טעם שונה וחיבה שונה למותג וכל אחד קונה מה שמתאים לו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הבריליום הוא טויטר שאני נורא אוהב נכון שלו שמעתי את ההיבריד וסיס אבל אני אוהב את הפוקאל זה נכון שהמחיר המפוצץ וחבל

0547379780 שלומי

פורסם

בארץ כנראה הטוויטר של ביריליום יעלה טיפה יותר זול שווה לבדוק.

בארה"ב פוקל עולים הון! במיוחד הביריליום.

הטוויטר הנ"ל הוא מדהים ומיוצר בטכנולוגיה יוצאת דופן.

לקבוע מה ישמע יותר טוב? סקאן ספיק/אבסולוט/סופרימו/לגטייה פרו/בראקס (מטריקס/גראפיק)

אין עדיפות, רק האוזניים והתאמה לשאר הרכיבים במערכת וכמובן לסוג המוזיקה, אלו הדברים שיכולים לקבוע בסוף.

זאת עם לשלול את גובה התקציב ויחס תמורה למחיר.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

"מי קונה דברים כאלה כשכל אחד יודע שרכיבים של סקאןספיק סיס והייבריד הרבה יותר טובים ועולים פחות מחצי ?"

מת לדעת מתי יצא לך לשמוע את כל הרכיבים שציינת כאן שהם יותר טובים מהפוקאל ברליום, זאת כמובן אחרי ששמעת את הברליום

לי התמזל המזל ויצא לי לשמוע את הברליום שמיעה קצרה ואני לא מסכים איתך

אותו הסיס וה סקאנספיק שבהם אני בטוח שאתה מתכוון לסדרות של הרווליטור או הלוטוס? או שאולי הפרסטיז' או האקסל

את הלגטיה אודיו הייבריד לא יצא לי לשמוע ואליהם קשה לי בכלל להשוות

או שקראת על זה באיזה פורום?

פורסם

יצא לי לשמוע פעם את ה51 - שזה נדמה לי אוטופיה הישן, וזה היה כנראה הטויטר הכי הכל ששמעתי (טוב גם המילה מעולה).

את הבריליום לא שמעתי אבל אני די בטוח שהוא בכיוון הנכון, אני גם בטוח שבארץ הוא לא יעלה 1200$.

פורסם

בירורים עשיתי וניתן בארץ למצוא אותו בסביבות ה3500-+ ואני מתכוון רק את הטוויטרים

הTN51 הוא אכן של האוטופיה הישן טויטר טוב בהחלט

אבל בעיני הTN52 יותר טוב אבל אני עדיין רוצה את הבריליום אבל במחיר כזה לא נראה לי

כנראה שאצטרך לשמוע סיז הייבריד סקאן ספיק ועוד מאותם רכיבים שאתם לא מפסיקים לשבח בצדק או לא? את זה כבר אני יראה או יותר נכון ישמע

0547379780 שלומי

פורסם

אם כך אז את הסקן-ספיק המדובר אתה גם יכול להוציא מהמשווה . אם תחשב את העלות שלו עם משלוח והכל המחיר שלו גם יעבור את ה 3500 שקל .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כל הסטים האלה באלפי שקלים לא שווים יותר מדי אם לא השקעתם בבידוד הרכב, בניות, שדרוג מערכת החשמל וכו'.

בסיס והתקנה נכונה חשובים פי כמה מכל סט רמקולים או מגבר.

x-net, מה הבסיס שלך?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבסיס שלי הוא קלתות קידמיות אטומו באקסטרים ואני אמור לקבל גם סקנד סקין בקרוב לכול האוטו

התקנה של החשמל הולכת להיות מחדש שזה כבל 0-2 G מהמצבר ויחולק ל3 מגברים וקבל 3 הגדולים יבוצעו על כול מקרה

ובנייה תעשה מתי שיהיה נעול על טויטר מסוים

0547379780 שלומי

פורסם

באיזה רכב זה הולך להיות מותקן? מה עם בניות לוופרים? בידוד אקוסטי מעבר לדיינמאט בדלתות?

אני לא שואל את זה סתם, אלא באמת חבל ללכת על משהו גדול בלי כל הדברים האלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שראגמן:

איתמר מתכוון: אם אין לבחור סט מותקן ברמה גבוהה ברכב אז הוצעה של 2000-3500 ש"ח על טוויטר תהיה ביזבוז חסר כל הגיון, ולכן יהיה עדיף לסדר את ההתקנה והרכיבים הקיימים קודם.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...