Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או תודה רבה על התגובה לעניין אני מבין שאתה הולך למפגשים אולי במפגש הבא אני מקווה שיסתדר ואני ישמע אותו

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה רציני ב2000 שח שכתבת?!

עופר הביא לינק של 1270$=4280 לפני משלוח, מכס ותפוזים..

עריכה: ראיתי שכתבת שזה באמת לא נכנס לך לתקציב אז ירדת מזה. נבהלתי לרגע.. אגב, איפה סופרימו ב2000?

1600 חדשים בחנות המקומית ליד ביתך :)

פורסם

אם הטוויטרים של פוקל בריליום מהסדרה כי גבוהה ירדו מתחת ל2K אז זה מחיר ממש נמוך בשבילם והייתי מוודא פעמיים את המספר הסידורי מול המפעל.

ואם אתה שוקל לקנות סופרימו במקום - אני גם ממליץ על הטוויטרים בחתימה שלי.

לגבי ETON - יש להם שני טוויטרים מצויינים, אחד מהם ניתן לשמוע ברכב של יאריק - מומלצים בחום.

וטוויטרים של הרץ מילה 3.

הלגטייה זו המלצה טובה מאוד לפי מה שאני רואה כאן מרשמים של חברי הפורום אבל עוד לא יצא לי לשמוע - נראה - אולי מדובר בסט הראשון לרכב השני :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה, יצא לי לשמוע לפני כשבוע את הטוויטר אוטופיה ביריליום וזה אחד הטוויטרים המדוייקים שיצא לי לשמוע!

הוא לא חד כמו רוב הפוקלים, ומה שהכי מפתיע הוא שהוא מאוד מאוד אמיתי בכל השחזור של כלי נגינה בעיתיים.

כמו כל טוויטר מכובד של פוקל הוא יודע לשחזר מיתריי גיטרה בצורה מופלאה, להבדיל משער סדרות הפוקל גם בתחום הווקל הוא פשוט אדיר!

שמעתי אותו עם מידים 6.5" אוטופיות ביתיות ברכב על מגבר אחד של נקמיצ'י (2X100W), הבחור פשוט פירק כמה חלקים במגבר והעיף את הגיינים, לרמקול היו לו כמה הנחתות וקבלים שהיוו קרוס פשוט.

אני רק לו הבחור היה בונה קרוס אמיתי כמו שהוא יודע ומסיים עם הבלאגן של המגבר איך הסט הנ"ל היה נשמע!

טוויטר באמת טוב אבל המיד כאן עזר המון! כי הוא פשוט מוכרח לנגן מ- 3500HZ+

במקרה הנ"ל המידים היו מותקנים מאוד גבוה בתיבות בדלתות ומופנים לפני הנהג.

בכל מקרה אחד יהיה צורך במידריינג' כדיי לכסות את תווך התדרים הרצויי/נחוץ.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

בתור בעלים של TN51 שדי דומה לטוויטר שלך (ועוד כמה פוקאלים בעבר) אני חושב שהטוויטר בהחלט חד יותר ממורלים ושאר ירקות ולפעמים מוציא צלילים שלא בהכח היו שם במקור אבל עם כיוון נכון (בעיקר bi-amp) ניתן לאזן אותו והוא נותן תוצאה מדהימה.

השבוע קיבלתי את המחליף שלו seas lotus ref שנכנס לך בתקציב ואתה מוזמן לבוא לשמוע (דבר איתי בפרטי).

בתחום הווקל בהחלט הסיז עולה על הפוקל אבל אני לא יכול להגיד שהוא עולה עליו בכל פרמטר, יש שירים שאני עדיין מתגעגע לטוויטר של האוטופיה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אולי נרים את הכפפה ונעשה מבחן לכמה טוויטרים ראש מול ראש :

נגיד את הסיז מול האוטופיה מול הסופרימו מול הלגטיה פרו. ונחליט מי הטוויטר הכי גיבור..

זה יעזור להרבה חברה פה..

פורסם

למה לממן ?

אם אני לא טועה למנהלים יש את הסטים של הסיז וההיבריד אודיו וגם את שאר הרכיבים יש פה לאנשים . אפשר להיפגש ולהחליף פשוט. טוויטרים זה לא בעיה להחליף ולבחון.

פורסם

אתה כנראה שוכח שכול טויטר מחובר עם הגברה אחרת ויש את עניין הכיוונים וכול אחד אוהב סאונד אחר ותיהיה בטוח שמדובר בסטים כאלה בודדים האנשים לא רק בארץ אלה בעולם שיתנו לטויטר שכזה להגיע לקצה היכולת

ואגב יש לי הפתעה בדרך אליקו לא לספר....

0547379780 שלומי

פורסם

לאט לאט כול אחד בשושו עולה ברמה ומביא דברים אז הגיע תורי גם

0547379780 שלומי

פורסם

מה אני אמור לא לספר?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...