Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PIONEER DEH-P65BT

shayzana
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קניתי את הרדיו דיסק הנל.. הוא צריך להגיע אליי ביום רביעי.. ורציתי לדעת מה דעתכם עליו.. מה היתרונות בו חוץ ממה שקראתי שיש בו בלוטוס..

איך האיכות שלו?

ואם הוא באמת יעשה פלאים כמו שהרבה אמרו לי לעומת הרדיו דיסק הקודם שלי.. מהחברה פיילוט..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אגיד לך את האמת...

לפני 4 חודשים אחי קנה את המכשיר הזה, לא יודע אם להכליל על כל המכשירים מהדגם הזה (אני בד"כ לא מכליל),

אבל לפחות זה מה שקרה לו:

יש לו נוקיה 6500 סליידר החדש של אורנג' איך שהוא היה נכנס לרכב הHU קולט את הפלאפון, הכל טוב ויפה.

אך לעיתים קרובות המכשיר היה מאבד את הקשר ומתנתק אפילו באמצע שיחה וזה הגיע למצב שהHU לא קולט אותו יותר

אלא אם הוא מכבה ומדליק מחדש את המכשיר HU וגם זה... מחזיק לו למשך איזה חצי שעה.

אחרי חודש נמאס לו והביא למתקין את המכשיר שישלח אותו לתיקון מתוקף האחריות.

כל שבוע המתקין היה אומר לאחי "שבוע הבא המכשיר יחזור מתיקון.. שבוע הבא... שבוע הבא..."

אחרי שיחות עם מלאות כעס מצידי ומצד אחי למתקין שסיכם איתנו מלכתחילה שזמן התיקון הוא שבוע.

הואיל בטוב ליבו של המתקין לחזור אלינו אחרי חודשיים עם תשובה: "לא ניתן לתקן את המכשיר, תקבל מהיבואן כל מכשיר אחר שתרצה בסכום זהה"

מיותר לציין שמבחינתו עלות המכשיר היא לפי מה שהיה שווה באותה עת, שירד בכ200 שקלים.

לא משנה איך סידרנו את זה בסוף כי זה לא מטרת ההודעה.

בסופו של דבר, הוא לקח את ה6950 ויחידת דיבורית בולוטוס' נפרדת שמדבקים את הצג על הדשבורד בכ800 שקל.

והוא מרוצה.

שוב, לא מכליל, אבל נכוונו מהמכשיר הנ"ל קשות !

חבל באמת שלא עשית סקר שוק לפני...

זה כמו לקנות פלאזמה מהחנות הראשונה שראית כי התלהבת

ואח"כ אתה מוצא את עצמך נכנס לכל חנות אלק' כדי לראות כמה עולה שם אותה פלאזמה.

לא נורא, לומדים! :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...