Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחד מהפסי קישוט שלי מודבק עם סיליקון לאוטו, יש אישהו חומר שאפשר לשים בשביל להמיס את הסיליקון ושיהיה אפשר להוציא את הפס מבלי לפגוע בצבע?

תודה.

דניאל

יש חומר מיוחד להמסת סיליקון בכל רשת 'עשה זאת בעצמך'.

אינני יודע אם זה פוגע בצבע או לא, אבל סביר להניח שאם תוציא את הפס קישוט הסיליקון ישאר דבוק על הרכב ואז תוכל למרוח עליו את החומר ולהמיס אותו.

לפני השימוש כדאי לנסות בנקודה קטנה בשביל לוודא שאין נזק לצבע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אחד מהפסי קישוט שלי מודבק עם סיליקון לאוטו, יש אישהו חומר שאפשר לשים בשביל להמיס את הסיליקון ושיהיה אפשר להוציא את הפס מבלי לפגוע בצבע?

תודה.

דניאל

רוב הסיכויים שהחומר שאיציק ציין יפגע בצבע (ממיס חריף מאוד). נסה לגרד את הסיליקון עם ציפורן. יש לו נטייה לרדת בשלמות אחרי שתפסת את הקצה שלו.

פורסם

תודה.

דניאל

רוב הסיכויים שהחומר שאיציק ציין יפגע בצבע (ממיס חריף מאוד). נסה לגרד את הסיליקון עם ציפורן. יש לו נטייה לרדת בשלמות אחרי שתפסת את הקצה שלו.

בטח קיים יותר מסוג אחד, לא?

דניאל

פורסם
מסיר סיליקון של "יעקובי". היחיד בשוק (בטח ברשתות ה-DIY).

נסה קודם להסיר בגירוד.אם לא , החומר לא יקר במיוחד.

זה מה שיש לי:

download.php?id=9505

איציק

sil.JPG

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

התכוונתי לייבש! תראה בסיליקון ישן הופך להיות קשה כמו אבן והוא מתקלף (שים לב בחלונות ישנים), מה שאני אומר זה במקום לחכות שנים פשוט להאיץ את התהליך עם מייבש השיער.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש גם סיליקון אבל לא משנה, בכל אופן סיליקון יכול להתייבש ולהפוך לצהבהב ואז הוא כמו אבן ומתקלף. חוץ מזה אפשר גם להוריד את השיכבה העבה ואת השאר לשפשף עם משהו מחוספס בעדינות שלא לפגוע בצבע (למרות שזה צבע שמוסתר ע"י הפס קישוט)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא בטוח שאתה צריך חומר מיוחד כי אצלי ברכב הסמלים מאחורה היו מודבקים עם סיליקון(למה לעזאזל?!) אז אחרי שהורדתי את הסמל פשוט לקחתי סכין יפנית ובעזרת עבודה זהירה שלקחה בערך חצי שעה הורדתי את הסיליקון ועכשיו לא נשארו סימנים והצבע לא התקלף ולא כלום

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

פורסם
יש גם סיליקון אבל לא משנה, בכל אופן סיליקון יכול להתייבש ולהפוך לצהבהב ואז הוא כמו אבן ומתקלף. חוץ מזה אפשר גם להוריד את השיכבה העבה ואת השאר לשפשף עם משהו מחוספס בעדינות שלא לפגוע בצבע (למרות שזה צבע שמוסתר ע"י הפס קישוט)

גם אם זה אזור מוסתר אני מעדיף שהצבע ישאר שלם, אני לא חושב שזה מוגזם.

דניאל

• תוכן חדש...