Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לרעיון שעלה ב

שרשור זה (מלפני חמש שנים) שנותר ללא מסקנה....

לחברי הפורום שעושים טיפולים לרכב בצורה עצמאית, ולא ברחוב או בחניה פרטית מקורה, איפה אתם עובדים על האוטו?

פורסם

תלוי מה הכוונה טיפול במקרה שלך. אם אתה מחליף שמן, יש לדאוג לאסוף אותו ויש מקומות מיוחדים איפה מותר לזרוק.

אני מכיר הרבה אנשים שעושים טיפולים בביתם, כלומר למעשה ברחוב. אבל רק בקטנות, החלפת אנטיפריז, פילטרים ומקסימום שמן. למרות שיש כאלה שמחליפים פלאגים ואפילו רפידות בלמים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זכור לי משהו בחוק אשר אוסר לעשות טיפולים אשר קשורים לבטיחות הרכב, בלמים וכו' וברחוב.

אבל ברמה העקרונית, לאדם שיש את הידע המקצועי והנסיון לא רואה סיבה למנוע ממנו טיפולים כגון: בלמים,רפידות וכו'.

פורסם

לחברי הפורום שעושים טיפולים לרכב בצורה עצמאית, ולא ברחוב או בחניה פרטית מקורה, איפה אתם עובדים על האוטו?

אני שואל אם יש מקומות/מוסכים בהם ניתן לבן אדם מהרחוב (ולא חבר של המוסכניק...) לעבוד על הרכב.

פורסם

מוסך זה מקום רשמי. אני בספק שהוא יסכים לקחת על עצמו אחריות משפטית על כך שבשטח שלו מתבצעת עבירה בידיעתו.

בעיקרון, מי שלא מוסך, מבחינת חוק הייבש, אסור לו לטפל ברכב שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שאלתי נשאלת כ"יש חדש" על השרשור מלפני חמש שנים שהזכרתי בהודעה הראשונה, שמה דיברו על הרעיון כאפשרי. כנראה שמטפלים ברחוב/חניה. Oh well.

• תוכן חדש...