Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את שמן הנ"ל כמו תמיד ושמתי לב שהכיתוב על האריזה היה ATF TYPE 3 במקום DEXRON 3/ MERCON המוכר.

הנחתי שהשמן זהה לזה שנמכר בעבר, אבל כשפתחתי את האריזה שמתי לב שיש הבדל גדול בריח של השמן לעומת האריזה הקודמת (הצבע לעומת זאת זהה) .

השוותי גם שמן של AMERICAN EAGLE וגם הריח שלו דומה ל AC-DELCO ATF TYPE 3 .

יש פה קומבינה כלשהיא? או שמשהוא השתנה במפרט השמן?

פורסם

אם יש מדבקה , עם שם היבואן , התקשר מחר ושאל .

בצע חיפוש ב " גוגל " . הקש את השם, כפי שמופיע על האריזה , ובדוק התאמות .

( נסה , לצלם ולהעלות תמונה , של הכיתוב על המיכל )

בדוק במפרט המודפס , לאיזה תקן מתאים , וארץ היצור .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

האריזות זהות למעט השם כפי שכתבתי.

אין פרטי יבואן או ציון של תקן כלשהוא. ארץ יצור: ארה"ב.

נכנסתי לאתר שלהם: WWW.ACDELCO.COM ונראה שהם מייצרים הכל חוץ משמן.

מי היבואן שלהם בארץ?

פורסם

שמן המנוע מיוצר בבלגיה ושמן הגיר בארה"ב.

בנתיים קניתי שמן של דלקול שעבר את "מבחן הריח" בהצלחה -לא מתכוון להשתמש ב AC-DELCO עד שיתברר לי מה ההבדל .

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

השבוע גם אני קניתי את השמן המדובר במקום הדקסרון, אחרי שיטוט קצר ברשת עלו הממצאים הבאים:

לפי פורומים מחו"ל, חברת גנרל מוטורס לא מאשרת ל AC DELCO להשתמש במותג DEXRON III, מהיום השימוש במותג DEXRON יהיה רק בצמוד לדקסרון 6.

III. Gear Oil

Automatic Gear Oil ATF Type III (H)

Premium fluid for automatic transmissions formulated to meet the viscometric, friction, wear and oxidation stability properties required in passenger car and light truck transmissions.

• Multipurpose product for use in Ford and GM automatic transmissions that specify Mercon V, Mercon or Dexron III.

• Recommended for use in Allison automatic transmissions.

• Other applications including some manual transmissions and transaxles, and certain power steering pump reservoirs.

גם בטבלת שמנים שבאתר לא מופיע יותר דקסרון 3, אלא ATF TYPE 3, ו- דקסרון 6.

לפי הטבלה שנמצאת באתר החברה ATF 3 הוא מנרלי, וDEXRON 6 הוא סינטטי.

המספר הקטלוגי של ATF TYPE 3 באריזת 4 ליטר לפי האתר הוא 12378329.

האמת שבדיוק כמוך, הייתי שם את השמן בצד, פשוט שמתי לב רק אחרי ההחלפה, לכן חיפשתי מידע לפני שאני טורח להחליף שוב.

• תוכן חדש...