Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

אם מישהו זוכר פתחתי לפני כחודשיים בערך שרשור על העניין שהסאב לפעמים אינו פועם כמו שצריך.

יום חמישי חזרתי מהבסיס ולפתע העניין חזר אך הפעם יותר גרוע.

ישנם באסים אך בעוצמה מאוד נמוכה,רק כאשר אני מעלה בHU ל+6 (שבדרך כלל הסאב על 8 - ) אז הסאב כאילו מקבל בום ודופק. כאשר אני מוריד חזרה למשל ל0 הוא דופק ופתאום אחרי כמה שניות הוא נעלם שוב.

העניין הוא שזה לא שהוא מפסיל לפעול אלה פשוט העוצמה יורדת(יורדת לגמרי שבקושי שומעים לא ההבדל ששומעים בדרך כלל שאני מוריד ל8 - ). אני מתחרפן מלחשוב ממה יכולה להיות הבעיה.

האם זה יכול להיות הHU? הסאב? המגבר?

אני יודע שצריך לבדוק וכ'ו אך אין לי את הידע הנרחב בתחום ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהקדם האפשרי כי אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה ככה:cry:.

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

לי קרה בדיוק אותו המקרה כפי שאתה מתאר לפני שנתיים. הבעיה היתה בסאב, הממברנה שלו ישבה בצורה רופפת. הסאב היה במסגרת אחריות - סדרו אותו (הודבק בצורה הרמטית ע"מ שלא יתפרק בשנית) והבעיה לא חזרה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ידוע לך כיצד ניתן לבדוק את הבעיה?

אם אני יוציא את התיבה מהסאב האם אני אוכל לראות שהממברנה לא במקומה או רופפת?

Got To love It

פורסם

לדעתי לפני שאתה מפרק את הסאב מהתיבה קח סאב מחבר תחבר אותו ותראה אם הבעיה חוזרת אם לא ... אז בעיה בסאב ואז תעשה בדיקה. במידע והבעיה לא מהסאב אז חבל שתפרק.

פורסם

אם אין לך סאב בסביבה, תתחיל מבדיקת חיבורים והחלפת הפיוז\ים של המגבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אמיר,לא זה לא משפיע על הרמקולים.

להשאיל סאב מחבר זה קצת בעיה משום שאין לאף אחד:-(.

איתמר,כאשר אחליף את הפיוזים מה הדבר יתן?

חיווט רופף,כאשר אני מעלה את הסאב ל6+ אז כאילו הוא מקבל עוצמה יותר חזקה וחוזר לחיים.

יש מקרים בהם הם ימשיך לפעול ובפעמים אחרות אחרי כמה שניות שאני מוריד אותו חזרה לנורמאל הוא שוב נעלם,חשוב להזכיר שהוא אינו נעלם לגמרי,אני עדיין שומע אותו אבל ברמה מאוד נמוכה שאפילו הבאס של הקומפ' משתווה אליו.

האם המגבר עצמו יכול להיות קשור לעניין?

Got To love It

פורסם

לאור מה שרשמת בתגובה האחרונה, זאת בדיוק אותה התופעה שמתרחשת לפעמים במגבר הביתי שלי.

אחד הערוצים פתאום נשמע חלש, ורק אם מגבירים מאוד את הווליום או הבאסים באקולייזר הוא מתעורר לחיים. בד"כ הוא ממשיך לעבוד כמו שצריך, אבל לעיתים כשמנמיכים את הווליום הוא שוב נחלש.

אם התקלה דומה - כנראה שיש בעייה במגבר ויש לשלוח אותו לתיקון. בכל זאת שווה לנסות את מה שהצעתי בהודעה הקודמת + להחליף סאב ולראות מה קורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לאור האין ניסויון שיש לי בתחום האודיו לרכב היתי שמח אם אחד וחברי הפורום היה עוזר לי.

אני לא רוצה לגרום ליותר נזק שבטעות אני יעשה משהו לא נכון בהחלפה שלהם וכ'ו.

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

אתה יכול לגשת למתקין ולבקש ממנו לנסות את אחד הסאבים שהוא ימליץ לך עליהם וככה לראות אם הבעיה בין רגע מסתדרת או לא.

במידה וכן - סאב דפוק.

במידה ולא - אתה כבר צריך להתחיל להתכוונן לכיוון מגבר דפוק או HU דפוק.

אתה גם יכול לבוא למפגש ולנסות לשים את הסאב שלך אצל מישהו אחר או סאב של מישהו אחר אצלך ברכב - במידה ויהיה חבר פורום שיסכים להיות שפן ניסוי בשבילך.

אני באופן אישי - לא אוהב לעשות את המשחקים האלה וגם לא הייתי מצפה מחברי פורום אחרים להסכים לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...