Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למכון/מוסך לשיפוץ או החלפה של האינגקטורים- קיה קרניבל 2002 טורבו דיזל

~shay~
שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בהמשך לאבחון מנוע דופק ,היום מכונאי אחר מאותו מוסך(מורשה יבואן קיה),קבע שזה אינגקטור וצריך להחליף לפחות אחד.(הוא רוצה לבדוק במחשב ,כמות ועוד כל מיני חירטוטים ביום ראשון).

אני לא כל כך רוצה לשלם 2000 שקל למזרק אחד:evil:, ולכן אני מחפש מקום שיעשה לי את העבודה. (שיפוץ/החלפה)

יש מקומות מומלצים באזור נתניה והסביבה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דע לך לך, ברכבך יש להעזר בסורק להתקנת המזרקים, ללא הסורק המנוע לא יתניע לאחר החלפתם, כי יש להכניס למחשב הרכב את הקודים (סדרת מספרים ואותיות הטבועות בגוף המזרק) של כל מזרק לפי סדר ההרכבה. ניתן לפרק את המזרקים התקולים ולשלוח אותם לדיזל דרומית בקסטינה ,להרכבתם פנה למוסך שיש לו סורק.

בהצלחה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דע לך לך, ברכבך יש להעזר בסורק להתקנת המזרקים, ללא הסורק המנוע לא יתניע לאחר החלפתם, כי יש להכניס למחשב הרכב את הקודים (סדרת מספרים ואותיות הטבועות בגוף המזרק) של כל מזרק לפי סדר ההרכבה. ניתן לפרק את המזרקים התקולים ולשלוח אותם לדיזל דרומית בקסטינה ,להרכבתם פנה למוסך שיש לו סורק.

בהצלחה.

אלא אם כן הדברים מאוד שונים בקיה ממה שאני מכיר, המנוע יניע ללא כל בעייה גם ללא קידוד. הקידוד נותן כוונון מאוד עדין של כמות ההזרקה בהתאם לקוד שנותן את הסטייה בספיקת המזרק. סטייה שנוצרת עקב אי דיוקים בייצור במפעל. הקידוד משפר את העבודה החלקה בסרק ואת רמת זיהום האוויר.

זה רלוונטי רק למזרקים חדשים. מזרקים שעוברים שיפוץ לא מקבלים קוד חדש ואין צורך לבצע בהם קידוד. רק להחזיר כל מזרק למקומו המקורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

חנן,בקרניבל,באם לא מקודדים את המספר של האינג'קטור,ומספיק אינג'קטור אחד שהוחלף,המנוע לא יניע,מניסיון(לצערי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואפשר לשפץ אותם?

כי במוסך אמרו רק חדש ויכול להיות יותר מאחד ,תלוי מה יצא בבדיקות.

חיפושיות 73-74

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שכדאי שאני יכניס את האוטו לתיקון במורשה, כי הם מכירים אותו .(מטופל אצלהם מאז שנקנה)

חשבתי על זה , אם אני יכניס את האוטו למוסך שיפרק לי את המזרקים ,ואז יתן אותם למכון לשיפוץ ,אז אני משלם כפול ואם יש בעיה אז בכלל אני אוכל אותה על מחירי העבודות הכפולות: הפירוק וההרכבה וההתחברות למחשב .

אגב-

מה החסרונות בEGR מנותק ?(המנוע לא מתחמם וכו')

חיפושיות 73-74

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנה מאוחר יותר...

מקפיץ אני שוב כנראה צריך להחליף אינגקטור.

יש המלצה למוסך שיש לו מחשב מתאים לקרניבל? באזור נתניה .

אני יכול לקנות מזרק מקורי ב1700 שקל השאלה היא האם יסכימו להרכיב לי אותו .

חיפושיות 73-74

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...