Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, הייתם שיכורים, לא?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסיפור שלי:

בסיס חיל הים, אי שם באיזור חיפה.

אני ועוד חייל החלטנו "להעניש" את סגן המפקד שלנו, ובמהלך היום קשרנו לו את התיק לרגליים של השולחן עם עשרות אזיקונים קטנים.

אצלנו היתה יוצאת בסוף היום הסעה מאורגנת לכיוון התחנה המרכזית. התכנון היה לשחרר לו את התיק סמוך לסוף היום. המפקד שלי והסגן שלו (שלו קשרנו את התיק) החליטו לצ'פר אותי ואת החייל השני בגלל שאנחנו עובדים טוב וכ' ויצאנו שעה שלמה לפני הזמן.

יום למחרת הגענו לבסיס וחיכתה לנו קבלת פנים חמוצה משהו: "אתם תשלמו על זה, אני דופק לכם תלונה, אתם תהיו בריתוק".

בהתחלה לא הבנו למה סגן המפקד עצבני, עד שהמפקד עצמו ניגש אלינו והסביר: "זה ממש לא בסדר. הוא בא לקחת את התיק שלו מהרצפה 5 דקות לפני שההסעה היתה אמורה לצאת והוא לא הצליח בגלל שהתיק היה קשור. עד שאני והוא הצלחנו לשחרר את התיק, ההסעה כבר יצאה".

אופס! לא תכננו שהמפקד ישחרר אותנו שעה לפני הזמן ויצאנו טמבלים.

פורסם

סחבק מגיע למקום עבודה חדש, וביום השני חשקה נפשו בכוס קפה מהמכונה. בלי לדעת שהמכונה היא "חינמית" מכניס סחבק מטבע של 5 ש"ח ומחכה... שני חבר'ה קולטים ומתחילים לצחוק. המטבע משום מה נבלע במכונה וגם אחרי שפתחנו אותה לא מצאנו אותו :oops:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הדבעיות הכי נוראית שלי היתה ביום הראשון שבאתי לעבוד בוואלה, ושאלתי את שכנתי הגרפיקאית בקיוביק (בחורה מקסימה ביותר) מתי היא צפויה ללדת, כי ציפיתי שיהיה לי את כל הקיוביק לבד בקרוב לפי איך שהיא נראתה.

אז זהו, שהיא היתה סתם שמנה :oops:

סיפור דבעי נוסף : פעם היה לחמי טנדר סקודה מתפורר, וגם לי היה פורמן מיושן. הוא נתקע עם ראש שהלך בטנדר שלו בליל שישי בחולון, וכמובן שהתקמצנו להביא גרר רק בשביל איזה 10 דקות נסיעה, אז באתי עם הפורמן ודחפתי אותו פגוש לפגוש חצי חולון עד לאיזור התעשיה, אלא שלא החשבנו את זה שיש ירידות בדרך שבהן הוא (ללא מנוע כזכור) ברח לי קדימה ובקושי הצליח להאיט כי אין תגבור בלמים, גם לא עזר זה שלא היו לו ממש אורות בלם ו"חברנו" בחבטה עזה כשנפגשתי בו שוב מאחור.

שני הטנדרים יצאו מזה ללא שריטה, אגב, והאוטו הגיע למוסך...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הנה עוד סיפור דבע מבית פיק.

כשהייתי חייל צעיר יחסית בצבא קיבלתי את האחריות לתיקון ספקי כוח בהספק גבוה.ו

חצי מצוות החשמל של היחידה קילל אותי כשגילה שהוא צריך להישאר ולעבוד כל הלילה.

לתשומת לב מנהלי הפורום הוותיקים. אל תעשו תוכניות בלילות של החצי שנה הקרובה :twisted:

הדבעיות הכי נוראית שלי היתה ביום הראשון שבאתי לעבוד בוואלה, ושאלתי את שכנתי הגרפיקאית בקיוביק (בחורה מקסימה ביותר) מתי היא צפויה ללדת, כי ציפיתי שיהיה לי את כל הקיוביק לבד בקרוב לפי איך שהיא נראתה.

אז זהו, שהיא היתה סתם שמנה :oops:

הייתה פעם מורה בבית הספר שלי, גדולת מימדים, שהייתה טורחת לציין שהיא לא בהריון אלה "סתם שמנה" בכל כיתה חדשה שהיא לימדה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
רגע, שאני אבין...

אתה שומע מוסיקה ברכב (במערכת של הרכב!) ובטוח שאין לך בכלל מצבר?! :shock:

כן, כן, כן!

פה יצאנו הכי דבעים!:lol:

אז מה אמר על זה הגרריסט שבא לגרור את הרכב? :lol:

פורסם

שהוא לא היה שיכור, והוא היה באמצע משמרת ואמרו לו להגיע לגרור רכב תקוע? :roll:

כולו גרריסט.. הוא מקבל קריאה לבוא לקחת רכב תקוע ממקום X ונוסע לקחת אותו.

פורסם

נכון, אבל שהלקוח אומר לגרריסט: "תשמע גנבו לי את המצבר" וברקע המערכת של הרכב עובדת, זה מתבקש לראות את הפרצוף של הגרריסט אחרי כזה דבר. אני מאמין שיש לגרריסט ידע בסיסי.

פורסם

אחלה שרשור,הנה תרומת הדבע(שלא שלי).

לפני בערך שנה-שנה וחצי בזמן היותי אצל חבר בבוקר,אחיו הגדול מתעורר להנאתו וכמו פותח בשרשור נגש למקלחת לצחצח שיניים.

איפה שנמצאת משחת השניים היתה מונחת שפורפרת של ben-gay,הבחור שם את ה"משחת שיניים" ומתחיל לצחצח. לאחר כבערך 10 שניות של צחצוח הוא מרים את השפורפרת ושואל את אחיו(שהוא החבר שלי) "אור..מזה כתוב על המשחת שיניים הזאת?!".

מיותר לציין שלאחר שראינו מה שכתוב עליה במקום לספר לו נפלנו על הריצפה מצחוק והבחור המסכן בערך רבע שעה סבל משרפה רצינית בפה ואי אילו צחצוחים עם משחה אמיתית להעביר את הטעם :lol:.

Got To love It

פורסם
אחלה שרשור,הנה תרומת הדבע(שלא שלי).

לפני בערך שנה-שנה וחצי בזמן היותי אצל חבר בבוקר,אחיו הגדול מתעורר להנאתו וכמו פותח בשרשור נגש למקלחת לצחצח שיניים.

איפה שנמצאת משחת השניים היתה מונחת שפורפרת של ben-gay,הבחור שם את ה"משחת שיניים" ומתחיל לצחצח. לאחר כבערך 10 שניות של צחצוח הוא מרים את השפורפרת ושואל את אחיו(שהוא החבר שלי) "אור..מזה כתוב על המשחת שיניים הזאת?!".

מיותר לציין שלאחר שראינו מה שכתוב עליה במקום לספר לו נפלנו על הריצפה מצחוק והבחור המסכן בערך רבע שעה סבל משרפה רצינית בפה ואי אילו צחצוחים עם משחה אמיתית להעביר את הטעם :lol:.

אתה צוחק? היה לי מישהו בקורס שבמשך כמעט כל הטירונות שלו (4 חודש) צחצח עם בן גיי. אמא שלו קנתה לו בנגיי ומשחת שיניים ושמה לו את שניהם בתיק הרחצה. הדגנרט לא ידע להבדיל במשך קרוב ל4 חודש. רק בבוקר אחד כשחבר שלו ביקש ממנו קצת משחת שיניים הוא קלט שיש לו 2 שפורפרות. הוא התחיל להתעמק בהבדל, שאל את החבר, והפך בן-רגע לבדיחה של הפלוגה. הוא לא הבין איך זה שבמשך כמעט 4 חודש שורף לו הפה רצח אחרי כל צחצוח...

:-D

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אני שמעתי על מישהו שמרח את זה על הצד החיצוני של הקונדום כדי להתנקם בחברה שלו, אבל אני לא יודע אם זה סיפור אמיתי או לא.

פורסם

סיפורנו מתחיל בשלהי הקיץ שעבר

עבדכם הנאמן יצא בשבת אחת לטיול בספארי עם החברה ואחי ואשתו וילדיו

מגיעים לתחנה עם רבע טנק , מכבים הרכב , והולכים למשוך מזומנין תוך כדי שהמתדלק שם לנו 95 מלא

חזרתי מאושר מהפיצוציה עם שלל ממתקים ושתייה קרה והופהופ טרללה - יצאנו לדרך

תוך כדי טייסטו ברקע אני מסתכל על המד-דלק ומשהו מוזר - הוא עדיין מראה רבע טנק !

שואל עבדכם את אחיו - "לא תדלקת פול?? :|"

אחי מסתכל על השעון - וואלה יש רק רבע!?!

חזרנו לתחנה ואחי (2מטר,מרוקאי 100% מזל שור) כמעט תולה את המתדלק בצעקות "לא תדלקת לי?????"

המתדלק האומלל אומר שכן תדלק > מכניס את הזרנוק לתא דלק > לוחץ > והצינור קופץ - משמע הטנק מלא כבר וטיפה לא יכולה להכנס יותר

אחי מבין את גודל הפאשלה > מכניס יד לכיס ושולף מטבע של 10ש"ח , שם למתדלק ביד ונכנס לרכב , ותוך כדי פרפור גלגלים פוטר באוויר "לא חוזר יותר לתחנה הזאת!"

מיותר לציין שאת כל הדרך לרמת גן העברנו בצחוקים עליו שמד הדלק היה תקול :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
נכון, אבל שהלקוח אומר לגרריסט: "תשמע גנבו לי את המצבר" וברקע המערכת של הרכב עובדת, זה מתבקש לראות את הפרצוף של הגרריסט אחרי כזה דבר. אני מאמין שיש לגרריסט ידע בסיסי.

1- הלקוח לא מדבר עם הגרריסט, הוא מדבר עם מישהי במוקד ששולחת אליו את הגרריסט.

2- סיבות למה הגרריסט או מי שענה לטלפון לא התייחס למוזיקת הרקע:

א- הוא נמצא במסיבה.

ב- הוא יושב באוטו של חבר.

ג- מוזיקה מהפלאפון.

ד- מוזיקה מרכב אחר בסביבה.

ה- הוא לא היה בתוך האוטו כשהוא התקשר.

ויותר מהכל - הוא לא חשב שהבנאדם כזה דפוק שיתקשר להזמין גרר על מצבר שנגנב כאשר הוא שומע מוזיקה באוטו שממנו "נגנב" המצבר.:twisted:

פורסם
אז ניגשתי לכיור, לקחתי את המברשת שיניים הכחולה-לבנה-צהובה שלי והרטבתי אותה בקצת מים כמו שאני תמיד עושה. רק שאז, במקום לפתוח את השפורפרת של הקולגייט כמו שאני תמיד עושה החלטתי מסיבה שעדיין לא ברורה לאנושות למרוח כמות נדיבה של סבון ידיים נוזלי על המברשת :shock:.

לי יצא לשים משחת שיניים על הסכין גילוח , לאחר לילה של אלכוהול וחוסר שינה....

אז בוא נחשוב מה יותר גרוע? :D

לדעתי זה כמו לשאול מה יותר גרוע: קולה בשקית, או שוקו בפחית ? :D

(לפחות אני שמתי לב לבעיה, ולא ניסיתי להתגלח עם זה.)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...