Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בתקופה האחרונה החלה תופעה של רעידות מכיוון הציר הקדמי, בעיקר במהירות נמוכה.

בצלילה ראשונית מתחת לרכב, הבחנתי בסוג של גלגלת שנעה בחופשיות על הציריה השמאלית- הגלגלת נראית

עשויה משילוב של מתכת וגומי קשיח, ואם הבנתי נכון מההיינס, נקראת dynamic damper.

לפי דעה אחת ששמעתי מאדם לא מקצועי, נאמר לי שצריך לחתוך את הגלגלת הזו.

רציתי עוד דעות לפני שאני עושה משהו- האם החלק המתואר הוא אכן מה שהבנתי? האם צריך אותו או שאפשר לחתוך?

כמו בכותרת, הרכב הוא סיביק האצ'בק 96.

תודה רבה לעונים.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

קודם כל, תשלול אפשרות שזה צמיגים.

תחליף את הגלגל הקידמי שמאלי עם הספייר, ואם אין שינוי, אז את הימני.

האם במהירות 20-30 קמ"ש אתה מרגיש מעין "דחיפות" בגלגל ההגה ?

פורסם

הצמיגים בני חודשיים לערך. עדיין מומלץ לעשות זאת?

לא הייתי מגדיר את זה כדחיפות, יותר הרגשה/שמיעה של רעידות ומשהו מסתחרר באזור שתיארתי,

יכול להיות שזו פשוט הגלגלת שמסתחררת על הציריה ימינה ושמאלה. השאלה היא אם היא נחוצה?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
השאלה היא אם היא נחוצה?

לא, היא סתם נמצאת שם, כמו נעליים של תינוק שקשורות על האגזוז.

אם היא התנתקה ממקומה, אז היא ממילא כבר לא עושה את תפקידה, למנוע רעידות. אתה יכול לחתוך אותה ולראות מה יקרה. כנראה שבתרחיש זה או אחר משהו ייפגע בתפקוד הרכב, אבל אולי זה יעזור לך באיתור מקור הרעידה.

אתה יכול גם להרים כל גלגל בתורו באוויר, להסיע אותו בעזרת כוח המנוע במהירויות שונות, ולראות מתי אתה מבחין ברעידות. זה יכול לעזור לך למקד את הבעיה.

פורסם

נשמע מאד שאתה מדבר על משקולת איזון, שקיימת בכדי לפצות על הפרש האורכים של הציריות.

לרוב כשהיא מתנתקת חותכים אותה עם דיסק והרעידה מפסיקה. אני לא יודע להגיד מה ההשלכות של זה לטווח ארוך ולכן לא יודע להגיד אם זה פתרון חאפרי או לא.

• תוכן חדש...