Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת בריונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שהבנתם מהכותרת אני רוצה לספר לכם על דבר מה שראיתי לפני כשעה, אני גר בשכונת קרית יובל בירושלים וכל מי שמכיר את ירושלים יודע איפה המפלצת (גן ציבורי למי שלא יודע).

היום לשמחתי הרבה החלטתי ללכת לסופר השכונתי ברגל ולא להשתמש ברכב בגלל מחירי הדלק ובכלל זה נחמד לעשות הליכות, עברתי ליד המפלצת וראיתי ניידת של משטרת התנועה חונה על יד תחנת האוטובוס (גם חסמה אותה).

להפתעתי הניידת עצרה כל רכב שבא לכיוונה עצרה אותו בצד ונתנה לו דוח, שאלתי את אחד הנהגים אחרי שהוא קיבל את הדוח והמשטרה עצרה רכב אחר על מה הדוח, הנהג אמר שעל זה שהוא לא אותת.

מי שמכיר את אותה פניייה יודע בדיוק כמוני שאין שום דרך לאותה ניידת לדעת אם אותו אכב אותת או לא כי הפנייה מתחילה הרבה לפני ששדה הראייה של השוטרים מאפשר זאת ובכלל באותה פנייה זה לא קריטי או מהווה סכנה כלשהי אם לא מאותתים.

לא היה אף לא רכב אחד שאותת ורק אותם ברי מזל שעברו בזמן שהשוטרים נתנו דוח לנהג אחר ניצלו.

אין להם משהו יותר טוב לעשות???

אין לי שום ספק שהשוטרים היו צריכים למלא מכסה של דוחות והם פשוט מצאו מקום טוב לעשות עבודה קלה.

זה הזכיר לי את הסרטים האמריקאיים שתמיד יש בריון שלוקח לילדים את הכסף לאוכל :-D

באווירה פסימית זו שבת שלום לכולם!

פורסם

זה לא חדש, כששוטר ירצה לתת דו"ח הוא ימצא על מה לדוגמא: אני מתערב על זה ש 80% מהנהגים לא מסתובבים עם מטף כיבוי באוטו, זה דו"ח, זה מעצבן אותי נורא.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
זה לא חדש, כששוטר ירצה לתת דו"ח הוא ימצא על מה לדוגמא: אני מתערב על זה ש 80% מהנהגים לא מסתובבים עם מטף כיבוי באוטו, זה דו"ח, זה מעצבן אותי נורא.

רק ברכב מסחרי.בכל אופן באם תרצה ללכת עימם ראש בראש תוכל לגרום לביטולם או פסילתם של כל הדו"חות שניתנו בשיטת מצליח של השוטרים.

פורסם

אינני מכיר את הצומת הספציפי, אך על פניו מדובר בפעילות מבורכת של השוטרים.

תופעת חוסר האיתות נהפכה למכת מדינה של ממש, וכל אכיפה שלה - גדולה כקטנה - היא דבר שיש להתמיד בו.

יתכן ובאותו צומת קיים מכשול או גורם אחר אשר מונע מהנהגים באופן אובייקטיבי לאותת, אולם אם אין כזה דבר, מי יתן ועוד הרבה דו'חות שכאלה יירשמו.

שבת שלום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה ידוע ששוטרים עומדים בכל מיני מקומות,

שהם לא סתם בוחרים.

ז"א מקומות, שבהם הסבירות לביצוע עבירה היא גבוהה.

למשל אני מכיר מקום, בשכונה שקטה, ועם תנועה דלילה,

שתמיד יש שם שוטרים שנותנים דוחות, על אי עצירה בעצור.

ולכן אנשי האזור, ומי שמכיר, מקפידים לעצור

וכל השאר, משמשים טרף קל לשוטרים

פורסם

גם בחיפה יש תמיד ניידת שחונה בתחנת האוטובוס ועוצרת רכבים שלא אותתו, למרות שאין מקום אחר לפנות אליו:shock:.

לחיפאים אני מדבר על סוף רחוב הרצליה פינת הנביאים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני גר בקירית יובל וזה באמת מעצבן גם אני ראיתי את השוטרים אתמול , תבינו הוינקר נכבה אוטומטית ליפני שהשוטרים רואים את הרכב !

יצאתי עמבה

פורסם

מה זה משנה מי רשם את הדו"ח? העבירה בוצעה או לא בוצעה?

יא אללה שלכם, במקום להתעסק בעיקר אתם בוחרים להתעסק בשטויות.

וכן, אם העבירה בוצעה, מצידי שיכנסו לאותם נהגים באמ-אמא שלהם. כפי שכתבתי, תופעת חוסר האיתות היא מכת מדינה, וכל האמצעים לבער את הנגע הזה מתוכנו כשרים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מה זה משנה מי רשם את הדו"ח? העבירה בוצעה או לא בוצעה?

יא אללה שלכם, במקום להתעסק בעיקר אתם בוחרים להתעסק בשטויות.

וכן, אם העבירה בוצעה, מצידי שיכנסו לאותם נהגים באמ-אמא שלהם. כפי שכתבתי, תופעת חוסר האיתות היא מכת מדינה, וכל האמצעים לבער את הנגע הזה מתוכנו כשרים.

מה לא הבנת זה נכון שצריך לאותת אבל גם נהגים שמאותתים שם עצרו אותם כי השוטר עומד בזווית כזאת שעד שהוא רואה את הוינקר אז הוינקר כבר כבוי (אחרי הפנייה)!!!

יצאתי עמבה

• תוכן חדש...