Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת בריונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא סובל שלא מאותתים. אבל הם יכלו לעמוד בכל כביש נורמלי ולתפוס מלא אנשים שנדחפים לנתיב בלי לאותת. יש הבדל בין אנשים כאלה לבין אנשים שרואים פניה ארוכה ימינה שאחרי שהם נכנסו לנתיב הפניה כבר אין מי שיחשוב שהם אולי ימשיכו ישר, ולא רואים חשיבות לאותת. אני גם בד"כ כשאני מגיע לפניה ימינה עם נתיב שחותך את הרמזור, אני מאותת בכניסה לנתיב ובאמצע הסיבוב אני כבר מכבה את הוינקר כי בד"כ זה כבר להשתלב שמאלה.

אז כל הכבוד שאוכפים עבירות חוסר-איתות, אבל בצורה כזאת? זאת כבר קטנוניות.

פורסם
אינני מכיר את הצומת הספציפי, אך על פניו מדובר בפעילות מבורכת של השוטרים.

תופעת חוסר האיתות נהפכה למכת מדינה של ממש, וכל אכיפה שלה - גדולה כקטנה - היא דבר שיש להתמיד בו.

יתכן ובאותו צומת קיים מכשול או גורם אחר אשר מונע מהנהגים באופן אובייקטיבי לאותת, אולם אם אין כזה דבר, מי יתן ועוד הרבה דו'חות שכאלה יירשמו.

שבת שלום.

צודק במאה אחוז .

אני בכלל לא מבין מה יש לפותח השרשור להתלונן ( על זה שהמשטרה לא מבצעת חלוקת דוחות לנהגים עבריינים כבדים - על זה גם אני מתרעם ) אבל אני חושב שבהחלט יש לאכוף בחומרה גם את ענין חוסר האיתות ( הזלזול בנהגים האחרים ובסביבה ) של כל נהג ונהגת על פי התקנות .

פורסם
מה לא הבנת זה נכון שצריך לאותת אבל גם נהגים שמאותתים שם עצרו אותם כי השוטר עומד בזווית כזאת שעד שהוא רואה את הוינקר אז הוינקר כבר כבוי (אחרי הפנייה)!!!

הקריאה שלך סלקטיבית, והבנת הנקרא שלי מאה אחוז, תודה ששאלת.

אני רוצה להפנות אותך למשפט ספציפי מההודעה הראשונה שלי בשרשור הזה

יתכן ובאותו צומת קיים מכשול או גורם אחר אשר מונע מהנהגים באופן אובייקטיבי לאותת, אולם אם אין כזה דבר, מי יתן ועוד הרבה דו'חות שכאלה יירשמו.

ועכשיו, למען הסר ספק, אני אשוב על דברי, והפעם אעשה זאת במילים פשוטות:

אם לשוטר, ולצורך העניין זה לא משנה אם זה שוטר אמיתי או מתנדב, היתה עילה לכתוב את הדו"ח, הרי שאני רוצה לברך את פועלו המבורך בהשלטת תרבות בג'ונגל שנקרא "כבישי מדינת ישראל", ולחזק את ידיו. מעניין שרק לפני ימים ספורים נפתח פה שרשור אודות התרבות הקלוקלת בכבישי הארץ, וישר כולם בכו על כך שאנשים פה לא תרבותיים. אז הנה, המשטרה כן עושה משהו. אבל זה בסדר, אם אנחנו לא נבכה ולא ניילל כמו עדת חתולים בעונת הייחום תוך זעקות חמס, לא נהיה ראויים להקרא ישראלים.

מאידך, אם השוטר כתב את הדו"ח שלא כדין, זה הרי ברור לכולם שדו"ח כזה לא יחזיק מים ודינו להתבטל.

כתבתי כבר בהתחלה שאינני מכיר את המקום, ולכן גם אינני יכול לפסוק לטובת מי מהצדדים. זה שאתה כתבת שהעובדות הן ככה וככה - זכותך, אבל זה עדיין לא עושה אותן נכונות.

מי שאותת כדין ועדיין קיבל דו"ח - יואיל נא ויפנה בצינורות המקובלים לערכאות המתאימות במטרה לבטלו. ומי שלא אותת - שישלם ושילמד להבא את הלקח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטער אבל אתה פשוט מדבר ש ט ו י ו ת ....!!! אין סיכוי שהם קיבלו דו"ח על פניה ללא איתות מהסיבה הפשוטה שהתקנה הזאת ירדה מחוברת נוסחי האישום,אין דו"ח על העבירה הזאת! אין לי מושג מאיפה הבאת את הסיפור הזה. יום נעים לך.

פורסם

כרוכב אופנוע שסובל מאוד מהנהיגה הסהרורית של נהגי ישראל אין לי אלא לברך את השוטרים

נהגים משנים מסלולים, יוצאים לעקיפות מבלי לאותת ומבלי להסתכל במראה, הגיע הזמן שמישו יעצור את זה, ועוד משהו למה תמיד ששני רכבים מגיעים לרמזור אחד אחרי השני, הרכב מאחור חייב לשבור הצידה לנתיב השני רק כדי להיות ראשון ברמזור? אני פשוט לא מצליח לפענח את התופעה הטומטמת הזאת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

דווקא בתור רוכב אופנוע אתה אמור להבין את התופעה הזאת.

אני גם עושה את זה, אבל בלי "לשבור הצידה", פשוט מתכנן מרחוק לעצור בנתיב עם כמה שפחות מכוניות לפניי (או רכבים עם פוטנציאל לנסוע ממש לאט).

פורסם

הסיפור מזכיר מאד את רחוב הטורים בירושלים, שם ניצבת כמעט בדרך קבע ניידת עם שוטרים, מיד אחרי העיקול בכניסה לתחנת הדלק, למי שמכיר. וכך הם משתוללים בחלוקת מאסות של דוחות, לכל אלו הפונים מימין ומשמאל (שלהם תמרור עצור) לעברם של השוטרים. והעניין הוא שבגין העיקול + מכוניות חונות בקצה, חסר שם שדה ראייה קריטי, המסתירה את הנהגים מהשוטרים, ואת השוטרים מהנהגים, ולכן קלה ידם של השוטרים על הדק הדוחות. יש לציין כי במקרים שבהם הנהגים מתעקשים כי עצרו כדת וכדין, "מתרככים" השוטרים בלית ברירה, ומעניקים דוח מקל (על עצירה לא מספקת)

הגיע מצב שבו נהגים רבים מעדיפים לעשות סיבוב מיותר, ולו בכדי לחסוך את המפגש עם השוטרים הקפדניים, בחוסר אפשרות להוכיח את חפותם.

פורסם

יותר מעצבן אותי זה כשאנשים מראים שהם רוצים לפנות שמאלה (לצורך הדוגמא) נוסעים ממש לאט (מייצרים שיירה) עוברים כמה פניות (לכיוון שמאל) ואז מבלי לאותת ימנה הם פונים ימינה :shock:.

אם אתם לא מכירים את האיזור אז תעצרו בצד תסתכלו המפה/תשאלו מישהו ותמשיכו אבל לא לחתוך מבלי להראות שום סימן (או להראות סימן לצד הנגדי).

לפותח השירשור- בהחלט מעצבן. בן אדם שלא מאותת מגיע לו לקבל עונש אבל אדם שכן מאותת ומקבל עונש אכן מעצבן ומטריח.

פורסם
כרוכב אופנוע שסובל מאוד מהנהיגה הסהרורית של נהגי ישראל אין לי אלא לברך את השוטרים

נהגים משנים מסלולים, יוצאים לעקיפות מבלי לאותת ומבלי להסתכל במראה, הגיע הזמן שמישו יעצור את זה, ועוד משהו למה תמיד ששני רכבים מגיעים לרמזור אחד אחרי השני, הרכב מאחור חייב לשבור הצידה לנתיב השני רק כדי להיות ראשון ברמזור? אני פשוט לא מצליח לפענח את התופעה הטומטמת הזאת.

ואתה מעולם לא עקפת פקק מימין ובין הנתיבים ונכנסת בין 2 מכוניות כמו 99% מרוכבי האופנועים בארץ?

פורסם
ועוד משהו למה תמיד ששני רכבים מגיעים לרמזור אחד אחרי השני, הרכב מאחור חייב לשבור הצידה לנתיב השני רק כדי להיות ראשון ברמזור? אני פשוט לא מצליח לפענח את התופעה הטומטמת הזאת.

כי לשם כך יש שני נתיבים לאותו כיוון הנסיעה. לרוב הנהגים יש מין דחף כזה להיות תמיד ראשונים ולהזרים את התנועה יותר מהר. אם כולם יעצרו אחד אחרי השני בנתיב הימני, יהיה עמוס. כל אחד רוצה לצאת מה"עומס" כמה שיותר מהר.

Xbox12341

• תוכן חדש...