Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא סנסור הטמפרטורה משתגע, וכל כמה זמן, אני מקבל מידע על טמפרטורה לא הגיונית (מחוץ לרכב).

זה מגיע לפעמים גם ל- מינוס 20 מעלות צלזיוס, וזה אומר שכל פעם שאני רוצה להדליק מזגן, הטמפרטורה בחוץ יותר נמוכה מהטמפרטורה שאני מבקש (אני רוצה 18, אבל הוא מזהה שקר בחוץ), אז המזגן לא מקרר את הרכב.

כשהסנסור מזהה נכון את הטמפרטורה אז המזגן עובד מצויין.

איך אני יכול להחליף את הסנסור הזה ואיפה הוא נמצא? אפשר לנקות אותו?

תודה.

גיא

פורסם

תפתח את המכסה מנוע,

הסנסור מחובר על הקורה העליונה קידמית מעל הפתח שירות של הפנס הימני, הוא מקובע על הקרובה עם קליפס

סביר להניח שניקוי שלו יפתור את הבעיה תקלה בחיישן הזאת ממש לא נפוצה, במידה ויש תקלה כדאי לשקול מפירוק זה אמור לעלות גרושים אני מניח

*צירפתי תמונה

Engine.jpg

פורסם

תודה רבה.

בתמונה נראה שזה סנסור הטמפרטורה של מי הקירור.

אני מתכוון לטמפרטורה החיצונית, שלפיה המזגן יודע אם הוא צריך לקרר או לחמם? (חיישן הטמפרטורה החיצונית, שאת הקריאה שלו אני רואה על מסך התצוגה ברכב)

אני חייב לציין שאין לי מושג איפה זה נמצא, ככה שאולי זה באמת איפה שרשמת, רק רציתי לבדוק שאנחנו מתואמים.

גיא

פורסם

זה לא חיישן טמפרטורת מים

בכל מקרה לא הבנתי אותך נכון

מה שאתה מחפש נמצא מאחורי הרשת של הרגיל התחתון שמאלי בטמבון הקידמי

• תוכן חדש...