Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לסטודנטית (אחותי),

אין יותר מדיי דרישות, שיהיה אינטרנט מהיר, Office.

מה לדעתכם עוד צריך ?

התקציב עד 4,000 ש"ח.

תודה מראש.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

האחות מניידת את המחשב ממקום למקום? אם כן, חשוב לבחור מחשב שיהיה קל משקל ונוח לנשיאה.

אם היא מתכוונת לעבוד עם המחשב גם בזמן הרצאות או ברכבת/אוטובוס חשוב לבחור מחשב עם זמן סוללה גבוה ככל האפשר.

וחוץ מזה, אינטרנט מהיר ואופיס אפשר להריץ בצורה טובה מאוד על כל מחשב שנמכר היום בשוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתוספת למה שצביקה אמר:

מחירי המחשבים הניידים משוקללים באופן משני לפי מהירות המעבד, נפח הכונן הקשיח והזיכרון הפנימי בדומה לכל מחשב ביתי. בשונה מהמחשב הביתי ישנם מס' נתונים המקפיצים את מחירו של הלפטופ, 1. משקל, 2. אורך חייי הסוללה מתדלוק לתדלוק, ודבר שקשור בעקיפין, סוג המעבד. גודל המסך נע בסטנדרטיות בין 13.1 ל14 אינץ'.

למחשבים ניידים יש מס' סדרות של מעבדים שהרעיון העיקרי שבהם הוא להוציא יותר ביצועים בצריכת חשמל נמוכה יותר כדי להאריך את חיי זמן הפעולה על הסוללה. ככל שנתוני המעבד בתחום טובים יותר מחיר המחשב עולה. כיום ניתן לקנות החל מכ-3500 ש"ח מחשב בעל ביצועים סבירים ביותר, החיסרון הוא משקל גבוה יחסית וזמן עבודה דיי קצר, כ3-4 שעות חיי סוללה. מה שמשתפר עם העלייה במחירו.

בנוסף, ישנם מחשבים השייכים לקבוצה שנקראת "דסקטופ משהו.." ברח לי השם, מדובר במחשבים המצויידים במסכים גדולים יחסית ומחירים קטנים יחסית. מה שצריך לדעת על סוג המחשבים הזה הוא שמדובר במחשב ביתי באריזת לפטופ על כל הכרוך בכך, הם מצוידים במעבדים סטנדרטיים וטוחני חשמל וזמן החיים על סוללה אצלם מסתכם בכשעה-שעתיים. מחשבים אלה לא מיועדים למי שצריך ניידות אלא למי שרוצה מחשב ביתי, אבל לא מבין למה לעזאזל זה אמור לתפוס נפח של מקרר.

אם יש לך כיוון כלשהוא בחנות מסוימת, תעלה לכאן את המפרט הטכני.

פורסם

DTR - DeskTop Replacement

בד"כ עם מסכי 17 אינץ' ומשקלים מעל ל-3KG

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

DESKTOP REPLACEMENT זה בעיקר מחשבי 15.4 אינץ' זולים.

מחשבי 17 לא שוקלים 3 קילו , יותר לכיוון ה4 , הם יקרים ומאוד לא נוחים לנשיאה.

המלצה שלי כמו שדיברו פה - מחשב קל!

לא לקחת מחשבים של 15.4 אינץ' ו3 קילו , זה פשוט לא נוח (מניסיון) והמסך עולה בהרבה סוללה.

נח מאוד לעבוד עם מחשבים איכותיים ומסכים קטנים.

כמו כן - לא להתפתות למחשבים זולים , האיכות בניה והתיכנון חשובים מאוד במחשב נייד , גם מבחינת אמינות וגם מבחינת נוחות.

בתוספת של כמה שקלים היא יכולה לקנות את הדל הבא שהוא פשוט מצויין:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1400.htm

מחשב איכותי מאוד שמגיע עם מעבד לא רע , 2 גיגה זיכרון , 160 גיגה דיסק קשיח (צריך לבחור מערכת הפעלה בנפרד , עוד כמה שקלים , אבל שים לב - יש אפשרות לקבל XP) מסך 14" איכותי ומשקל של 2.4 קילו (כולל סוללה , הרוב כותבים בלי).

מניסיון של חבר בעל מחשב כזה (משודרג אמנם בחומרה , אבל על אותו שלד) הוא פשוט מצויין ליעוד הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אעדכן ואומר שקניתי מחשב של חברת DELL, זהו המפרט :

תודה לכולם. :wink:

DELL Inspiron 1525

מעבד - Intel Core2 Duo Processor T7250 2.0GHz

FSB 2MB L2 Cache

זיכרון (2X 1024MB) מ 2048M DDR2 667 Mhz

דיסק קשיח 160 GB SATA 5400 RPM

כונן DVD Multi Burner

כרטיס מסך Intel X 3100

מסך "WXGA 1280 X 800 15.4

מצלמה מובנית במסך 2MP

כרטיס קול Two Channel HIGE Definition

רמקולים מובנים 2Watt

מודם + כרטיס רשת מובנים

תקשורת אלחוטית (802.11b/9)

Bluetooth

יציאות - S - Video Out, VGA, Firewire, HDMI, 4XUSB 2.0, RG - 11, RG - 45

חריצי הרחבה - Expresscard 54mm solt, 8X1 Seure Digital

סוללה - 6 cell 53WHr Li-Ion Battary

משקל - 2.7 KG.

מערכת הפעלה - ווינדוס ויסטה HOME פרימיום.

תיק נשיאה מתנה.

3 שנים אחריות.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

ויסטה? איכס :(

אני פשוט שונאת את המערכת הזאת. ה-XP כ"כ הרבה יותר פשוט (אפילו שאין לו STREAMING כ"כ טוב).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יוליה , אני לעומת זאת משתמש בה מלפני היום הראשון ללא בעיה.

2 כללים:

א. התקנה נקיה

ב. מחשב חזק מספיק.

בקשר להצעה , מה הבחורה עשתה רע שאתה קונה לה מחשב 3 קילו?

תשקיע עוד כמה לירות קנה לה 13: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htm (יותר מאובזר יותר חזק) או 14: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1400.htm

ההפרשים למשקל היותר קל והמסך היותר קטן שווים כל שקל! במיוחד לסטודנט שאשכרה ישתמש במחשב שלו בלימודים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מסכים עם ליביו - חברה שלי קנתה מחשב עם 14.1 אינץ' והיא לא מצטערת לרגע. שוקל חצי קילו פחות מה-15.4 וזה הפרש משמעותי. היא קנתה LG R400 (היום כבר יש 405) ומאוד מרוצה (אפילו הויסטה לא מפריעה לה יותר מדי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ולפני שמשהו יגיד משהו על מסכי 14" ו13" - הם מספיק נוחים מניסיון , גם אל תשכחו שאלו מסכים רחבים ככה שהרוחב של המסך מקביל ל"מידה" אחת מעל.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

5200 עבור מחשב בעל אותם ביצועים כמו שאני הבאתי לינק אליו , אבל שוב הוא 15" שוקל 3 קילו (ושל טושיבה, דל לרוב עדיפים - גם באחריות) - יותר כבד , יותר יקר ודורש גם התחייבות 3 שנים לספקית אינטרנט שאתה לאו דווקא רוצה / צריך.

אני לא מבין איך העיסקה הזאת יותר משתלמת (בטח לא לסטודנטית שתסחב עם מחשב 15").

מניסיון של שנה + להיסחב עם מחשב 15" ללימודים זה דיכאון מבחינת הגודל (יותר גדול מקלסר ויותר שמן) , מבחינת המשקל (ההבדל של עוד קילו משמעותי , עד שלא תסחבו לא תבינו) , מבחינת חיי סוללה (מסך אוכל הרבה חיי סוללה) ובמקרה הזה גם מבחינת כרטיס מסך לא נחוץ (מילא אם היא היתה גם משחקת היתה הצדקה , אבל הX3100 הוא כרגע הכרטיס מסך הכי חסכוני בחשמל והוא גם מספיק חזק כדי לא למצמץ לישומים יום יומיים ואפילו לקצת משחקים - HALF LIFE 2 רץ עליו חלק ב1280 על 800 עם הכל על HIGH ב30FPS).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מי שיכול שיביא מארה"ב המחירים זולים מאוד השבוע קניתי DELL XPS M1330 13.3 חדש עם 4GB זכרון ,מעבד 2.2 הארד דיסק 120 GB וויסטה (כי אין אפשרות לXP) + עכבר בלוטות ב1450$ .

פורסם

ביום ראשון קיבלתי את המחשב החדש שלי THOSHIBA L300-110.

מעבד DUAL CURE 1.73

זכרון 2 ג'יג'ה

מסך 15.4

160 הארדיסק.

מגיע עם שנתיים אחריות עם אופציה לעוד שנתיים ועם ןיסטה מקורי מותקן עליו(אני אישית הורדתי את הויסטה ושמתי XP.

כמו כן מגיע עם מצלמה ומיקאופון מובנים.

מתאים לתקציב.

גם לי היו דרישות מינימליות וכנראה שאני לא אתחרט על הבחירה,עד עכשיו נראה מבטיח.

• תוכן חדש...