Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הסאב הוא רוקפורד punch XLC. מהסאבים הישנים והטובים.

הסאב ישב בבית באזור השנתיים וחצי ואחרי זה חיברתי אותו בחזרה, בזמן הזה הרצועה היתיבשה והיתפרקה.

דיברתי אתמול עם חבר והוא הסביר לי שהתיקון הוא זול ויעיל.

האם הסאב יאבד מעצמו אחרי תיקון כזה?

כמה תעלה רצועה כזאת? (כולל הרכבה כמובן)

והאם ידוע למישהו על מעבדה\מקום אשר עושה דברים כאלה באזור מרכז ? (נתניה - רמת גן)

פורסם

איזה יופי :-). כל מתקני הרמקולים בארץ הוזכרו כאן.

האוזמן במקרה שלי עשה תיקון לקוי (בלשון המעטה) וגבה פי 3 (!) יותר מאותו התיקון אצל אומגה אודיו, שלא לדבר על היחס הנהדר שקיבלתי באומגה ומשום מה לא היה קיים אצל רפי.

עם דואק אין לי נסיון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רק לידיעתך, לפני שאתה ניגש לכזו מעבדה:

תיקון סאב ישן לא נגמר לרוב בסראונד שלו, אלא גם בהדבקה של הסליל שעלולה באותה המידה לאבד מקשיחותה עם השנים.

לכן תבדוק גם את זה ואת העלות של זה (אם יש צורך כמובן)

• תוכן חדש...