Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקום לרמקולים בדלתות וגם בדאש בוד...מה כדאי?

שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוב יש לי רנו 19 94..5 דלתות....ויש מקום לבוקסות גם בדלתות וגם בדאש בוד...

אני מתכנן לקנות..קומפוננט...איפה יותר כדאי להתקין אותו?או שאפשרי לקנות לאחד המקומות רמקולים

רגילים ולא קומפוננטים ולמקום אחר קומפוננטים וזה יוסיף בסאונד?

מחכה להמלצות...תודה!

ד"א אני מחפש ווליום גבוה! + איכות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקום על דש-בורד?

אתה יכול לקנות קומפוננט, רמקולים לשים בדלתות (אם יש מקום) וטויטרים (הקטנים) לשים על הדש-בורד.

תראה תמונה של הדש-בורד ונראה למה אתה מתכוון.

Kia Sportage, 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקום על דש-בורד?

אתה יכול לקנות קומפוננט, רמקולים לשים בדלתות (אם יש מקום) וטויטרים (הקטנים) לשים על הדש-בורד.

תראה תמונה של הדש-בורד ונראה למה אתה מתכוון.

לא הבנתי אותך ממש...ות'שמע ממש בדש בורד יש לי מימין ומשאל עוד מקום לרמוקלים אני מאמין

שהם בגודל 4 אינץ.לא טוח אבל נראה לי...יש יענו מקום מיוחד כמו בדלתות של הרכב ככה יש לי

בדש בורד..משהו בסגנון הזה

02lt2.jpg

או תנסה להבין מפה איך זה אצלי ברכב

dashboardspksr2.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרבה מאיתנו שמאוד אוהבים את התחום מאוד רוצים מקום מוכן ככה לרמקולים 4" בדש-בורד.

הסיבה לכך היא שאפשר ככה להתקין סט קומפוננט שמורכב מ-3 רמקולים וקרוסאובר במקום 2 רוקולים וקרוסאובר, ובכך בסופו של יום בלי לבלבל אותך יותר מדי על ההתחלה, לקבל איכות יותר גבוהה מהמערכת.

העניין הוא שסט כזה יקר יותר במידה משמעותית וכדי לקבל תוצאות ראויות ממנו תצטרך התקנה רצינית עם איטום והמון כיוונים.

אם אתה חדש בתחום נראה לי שכדאי לך לוותר על התענוג.

איזה מידה הרמקולים שבדלתות שלך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה חדש מאוד בתחום...לכן אני גם מוותר...מידה של רמקולים בדלתות 5.25...אם מישהו יפרט

מה ההצעה הכי כדאית במצב כזה אני אשמח..המטרה שלי היא ווליום גבוה +!...וגם איכות כמובן

אז ככה שאם פרטו יותר ותסבירו וואלה אני אשמח...תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהיה פה סלט שלם

אין מקום בדלתות? תבנה מקום,נדירים ויקרים רמקולי 4" שיתנו לך את מה שאתה מחפש

מצד שני - 6.5 נפוצים מאוד ובמחיר זול יחסית לסט קומפוננט תגיע לאיכות ובאסים נהדרים

בניה על הדלתות עם טבעות MDF (אפשר להוסיף ריפוד שישתלב בצבע הדלת) בסביבות ה500 ש"ח

יש כמובן גם בניה בפיברגלאס\קיק פאנל וזיוות מותאמות שיעלה קצת יותר,לדעתי אין לך צורך בזה כרגע

MDF ועדיף ורצוי עם איטום הדלתות (עוד כ500 ש"ח לבסיסי) על מגבר טוב יתן תוצאה מצויינת!

בקשר לטוויטרים

טוויטרים עדיף תמיד בגובה האוזניים על הקורות (ON AXIS) ולא על הדש בורד

בטיווטרים פשוטים\חדים מידי שים על הדש בורד אבל זו פשרה של פיזור הקול על השמשה להורדת החדות וגם הורדת הפירוט

לכן עדיף ללכת על סט קומפוננט טוב מלחתחילה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהיה פה סלט שלם

אין מקום בדלתות? תבנה מקום,נדירים ויקרים רמקולי 4" שיתנו לך את מה שאתה מחפש

מצד שני - 6.5 נפוצים מאוד ובמחיר זול יחסית לסט קומפוננט תגיע לאיכות ובאסים נהדרים

בניה על הדלתות עם טבעות MDF (אפשר להוסיף ריפוד שישתלב בצבע הדלת) בסביבות ה500 ש"ח

יש כמובן גם בניה בפיברגלאס\קיק פאנל וזיוות מותאמות שיעלה קצת יותר,לדעתי אין לך צורך בזה כרגע

MDF ועדיף ורצוי עם איטום הדלתות (עוד כ500 ש"ח לבסיסי) על מגבר טוב יתן תוצאה מצויינת!

בקשר לטוויטרים

טוויטרים עדיף תמיד בגובה האוזניים על הקורות (ON AXIS) ולא על הדש בורד

בטיווטרים פשוטים\חדים מידי שים על הדש בורד אבל זו פשרה של פיזור הקול על השמשה להורדת החדות וגם הורדת הפירוט

לכן עדיף ללכת על סט קומפוננט טוב מלחתחילה

אלעד

קודם כל תודה...האמת שלא הבנתי כלום על הבנייה..אבל ככה....יש לי מקום לרמקולים בדלתות בגודל 5.25

ויש לי + לזה מקום בדש בורד בגודל 4 אינץ....מה הכי שווה לשים וברור יותר לתת הסבר אם אפשר...תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...