Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל כמה זמן יש להחליף צמיג

ronaldo17
שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

ברשותי סובארו גאסטי כבר 5 שנים, בממוצע אני נוסע 4,000-5,000 ק"מ לשנה (מעט מאוד).

עדיין לא החלפתי אף צמיג באוטו, הם נראים בסדר ומוטבע אליהם תאריך ייצור של תחילת 2002.

האם אני צריך להחליף את הצמיגים (כי הם כבר בני 6 שנים) ?

יש לציין שהם נראים יחסית טוב, מלמד יובש קל שמכסה אותם, והאוטו עבר טסט לפני שבוע.

ואגב, האם משהו מכיר איזה מכון צמיגים / פנצ'רייה טובה באיזור חיפה?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב לתאריך ייצור של הצמיג (כתוב על הצמיג מספר שבוע ושנה, למשל , 2007\50 -דצמבר 2007).

כדאי לקנות צמיג שתאריך ייצור שלו עד לפני חצי שנה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התאריך על הצמיג כתוב בצורה אחרת.

מופיע מספר בן 4 ספרות.

2 הספרות הראשונות - מציינות את השבוע בשנה, ו-2 האחרונות את השנה.

לדוגמא 1008 - השבוע העשירי בשנת 2008.

בדוק שהמידות תואמות לרשום ברשיון, וקוד המהירות בהתאם להמלצת היצרן בספר הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

4/5 שנים?! זה לא "קצת" יותר מדי?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחירון של TIRES4U הוא מזעזע, לא פחות. לא ממליץ אפילו להסתמך עליו - סתם יקרנים! :evil:

אני ממליץ על פנצ'רית בזק בקרית חיים - אני לקוח שלהם משנת 2002 והם לא מפספסים אף פעם.

רכשתי שם לאחרונה רביעיית GOODYEAR (לא גודרייד או דרעק סיני אחר) במידה 14\175 במחיר של 1000 ש"ח לרביעיה.

אני מניח שהמחיר לרביעיה לג'אסטי יהיה נמוך בהרבה.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסעתי היום לאוטו דיפו בחיפה, הם הציעו לי שם איזה צמיגים סינים של חברת "Liker"

ב - 1200ש"ח, לא קניתי כי אני מעדיף צמיג מתוצרת מוכרת יותר ובמחיר סביר יותר.

אגב, הפנצ'ריסת שהסתגל על הגלגלים של הרכב אמר שהם עדיין מצויינים אפילו שהם כבר

6 שנים על כבישי ישראל, אך אני בכל זאת אחליף אותם בקרוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גלגלים בני 6 אינם "מצויינים".

הם נדרשים להחלפה - ובמיידי.

החלף לצמיג איכותי של חברה מוכרת, ופעל לפי הכלל - "אם לא שמעת על החברה הזו מעולם - אל תקנה אותה!"

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שראיתי את הסרט

יש לי שאלה:

מדוע אין אפשרות לקבל מידע ממשרד התחבורה על דגמי צמיגים סיניים שנפסלו ע"י המשרד הזה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוטו דיפו מצחיקים.

רק כתבתי לך שקניתי צמיגים מעולים במידה 14\175 ב-1000 ש"ח, ואתה אומר לי שהם רצו 200 ש"ח יותר - על צמיג במידה קטנה בהרבה ומפירמה סינית עלובה!

בקיצור - כל מחיר מעל 800 ש"ח לפירמה מעולה, יהיה שחיטה אמיתית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר מדברים על אוטודיפו- מה דעתכם על המבצע של צמיגי קומהו השני ב99 שקל?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...