Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש נהגים גרועים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יאומן כמה איזה טעויות אנשים עושים, אבל לא נורא מזה לומדים לקחים וגם החיים רק פעם אחד אז נהנים!

ותמיד יש את המגזימים:

http://youtube.com/watch?v=yckW50ksqrM

ודוגמה לתאונות בספורט האהוב עליי:

http://youtube.com/watch?v=nxd6rqF5xXk

עם תשימו לב בצד ימין יש שם סדרה שלמה של אותם סרטונים, ממליץ!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ממש פיגור!

יש כמה קטעים מצחיקים מאוד אבל רובם מאוד מסוכנים ולא נתפסים

כמו נגיד קליפ מס' 5==> מה שנקרא-יותר מזל משכל!

פורסם
ותמיד יש את המגזימים:

http://youtube.com/watch?v=yckW50ksqrM

אחת ולתמיד - כדי לנסוע על 3 גלגלים צריך סיטרואן :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נהגים גרועים?

השבוע הייתי בעבודה, וחנה באחת החניות שלנו מורה נהיגה.

החניות שלנו הן על המדרכה, יש שם מעין כניסה לחניות, ומשם גם היציאה, אבל אפשר לרדת מהן גם ישר לכביש, אבל יש שם כמה עצים שמפריעים לרדת ישר לכביש מחניות מסויימות.

המורה נהיגה רצה לצאת, והתחיל לנסות להשתחל בין רכב חונה ועץ, שמרחוק כבר רואים שאין סוכויי שהוא עובר שם, הוא נתקע בין הרכב החונה (שהיה רכב יוקרה די חדש) לעץ, והמשיך לנסות בכוח להידחף לכביש. כאשר הוא תלש לרכב החונה את הפגוש האחורי, וקרע לעצמו את שתי הכנפיים הקדמיות עד הדלת, הוא הבין שלא ילך לו והתחיל לקחת רוורס.

את הרוורס, במקום לעשות עם התחת לכיוון היציאה לחניה, הוא עשה הפוך, ובתהליך דפק את אותו הרכב החונה עוד פעמיים, וכמעט הוריד לנו את החנות.

כאשר הוא הבין שהוא תקוע ולא ילך לו, הוא לבסוף קיבל שכל, והסתובב איכשהו עם התחת ליציאה מהחניה, ונוגח עמוד תאורה גדול.

פעמיים.

בפעם השניה הוא כמעט עקר אותו.

כאשר הוא הבין שהעמוד לא מתכוון לזוז, הוא התחיל לעשות תמרונים הזויים לגמרי, ובמהלכם הוא כמעט הוריד חנות לידינו. הוא עצר מלימטרים ספורים מהווטרינה שלהם.

גדר אחת וכמעט עמוד דקורטיבי אחד, הוא הצליח לכוון את הרכב לכיוון היציאה מהחניה, וכמובן שהוא לא רצה ללכת בלי להשאיר מזרת לעוד מישהו, אז הוא נגח גם רכב נכה שחנה בחניה מסומנת, ולאחר קרוב לעשרים דקות של תמרונים, שנראו כמו נצח בשביל כל המעורבים, הוא ברח.

אני מניח שמישהו שכח ללמד את המורה לנהוג...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

איך לא צילמת את זה??

מפיך זה נשמע כמו אחלה סרטון ליו-טיוב.

אני מניח שלא הייתה לך מצלמה.

חבל.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

KobiF, יש הכל, ובשעת הצורך ימסר לגורמים הרלוונטיים.

יאיר- אם הייתי מצלם, זה היה הסרטון הנצפה ביותר ביוטיוב...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
הבנאדם שנדרס והמשיך לרוץ, הוא מוזר. נ-פגע וברח כמו שאומרים.

בדוק שהוא ברח ממישהו לפי האטרף שהוא רץ ולא אכפת לו לאן.

וואו המורה לנהיגה הזה הזוי. אין סיכוי לדעתי שזה מורה נהיגה, אולי זו אשתו והוא שכח להוריד את ה"ל". או שהוא אמר לתלמיד "תניע את האוטו אני כבר בא" :lol:

פורסם
בדוק שהוא ברח ממישהו לפי האטרף שהוא רץ ולא אכפת לו לאן.

וואו המורה לנהיגה הזה הזוי. אין סיכוי לדעתי שזה מורה נהיגה, אולי זו אשתו והוא שכח להוריד את ה"ל". או שהוא אמר לתלמיד "תניע את האוטו אני כבר בא" :lol:

תניע את האוטו אני כבר בא....

הרגת אותי מצחוק!

:roflmao::roflmao:

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...