Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי דייהטסו שרייד שנת 97 במצב די טוב 90 ק"מ יד 2

המחירון 19,700 .

המוכר דורש 23 .

המוכר אמר שאוטו עבר תאונת חזית קלה ובעקבותה הוא רק יישר את הברזל והחליף את הכנף .

אני לא כזה מבין גדול במכוניות אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון שפותחים את מכסה מנוע יש כזה למטה ברזל כזה

הוא אמר שהוא יישר אותו ואין שאסי.

דיברתי עם דוד שלי שעובד במוכנאות והוא אמר לי שלא שווה לשלם יותר ממחירון על אוטו מהשנתונים האלה.

רציתי לדעת מה דעתכם ...

תודה

פורסם

הקילומטראז' הנמוך באמת מפתה לקנות את הרכב.

יחד עם זאת - ממליץ לך לבדוק במכון/כל מוסך שמקובל עליך, שבאמת מס' הק"מ מתאימים למצב הרכב (ולא שיחקו בהם).

כ"כ - לבדוק את טענת המוכר שאין מצב לפגיעה בשלדה.

אם הכל תקין - לעניות דעתי הייתי "נפגש" עם מוכר הרכב, במחיר, אי שם באמצע (משלם לו סכום מעל למחירון אך פחות ממה שדרש) - אבל זו רק דעתי.

alfa 156 2.5.

פורסם

דרך הבדיקה אפשר לדעת אם זה ק"מ אמיתי?

והמבינים פה במכוניות מה דעתכם על המחיר שהוא דורש שווה או לא?

פורסם

ערוך חיפוש לגבי הרכב.

יש רגישות גדולה למנועי האלומיניום לשימוש במי ברז במקום נוזל קירור איכותי,תיקון שעלול לעלות אלפים רבים של שקלים עד החלפת מנוע.

לא שווה לשלם 4000 ש"ח מעל המחירון זה 25%.

בעוד 4000 ש"ח אפשר לקנות עוד שנת דגם קדימה.

חשוב על הקנייה שנית,מה עוד שהרכב עבר תאונה שמהותה אינה ברורה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...