Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מי שיודע, לפני כמה חודשים טובים שמתי את מגבר הקיקר שלי בתיקון באפריל טקליין כיוון שהם היבואנים, החלטתי לסמוך עליהם.

פתחתי על הנושא ת'רד שהתקיון נמשך כחודשיים ימים ועד שקיבלתי את המגבר מתוקן לידיי יצאה לי הנשמה והייתי צריך לדבר עם המנהל שם ולברר למה החלקים עוד לא הגיעו מחו"ל אחרי שכבר 4 פעמים אמרו לי שהם הוזמנו.

התקנתי את המגבר ויופי טופי הכל עובד הכל תקין.

סה"כ כשדיברתי איתם רמת השירות היתה טובה, חוץ מעיקוב היסטרי שלא כל אחד היה מוכן לספוג - הכל היה בסדר.

שבוע שעבר - נסעתי בבוקר לעבודה ושמעתי פיצוץ מהרמקולים ואחרי זה רק הסאב עבד - אני לא אכנס יותר מידי לפרטים כי גם על זה היה פתוח ת'רד על החוויה הטראומתית של אובדן ה4XS.

בקיצור - את ה4XS החלטתי למסור למישהו מסויים (לא אומר שמות לא נותן פרטים) שהומלץ לי עליו מכמה מקורות כעילוי.

קפצתי אל אותו אדם, הוא במקום אמר לי שהוא מאמין שהוא יודע מה התקלה ב4XS, אמר לי שזה כנראה תיקון פשוט ולא יקר ונחשו מה - יומיים אחרי הוא התקשר אליי ואמר שלי שזה אכן העניין והמכשיר תוקן ואכן - מחיר עלות של תיקון סבירה ומספקת ביותר - לכל הדעות.

- התקלה ב4XS כמו שחשבתי נבעה מהקיקר שעוד פעם התקלקל (תודה אפריל טקליין) ולא שום דבר ברכב לא שונה, שום כיוון לא נעשה במערכת סטריאו, חוט חשמל בודד לא היה נגוע מאז ההתקנה - הכל אותו דבר. המגבר פשוט שלח זרם אדיר דרך יציאות הRCA שלו ועשה נזק ל4XS - הטכנאי שתיקן אותו בעצמו אמר לי שכמות האמפר שצריך בשביל לעשות כזה נזק יכולה לבוא אך ורק ממגבר, מגבר בעייתי. כמה שהוא צודק...

נסעתי היום בבוקר לאפריל טק ליין ופשוט לקחתי את המגבר מהם ויצאתי. אני מוסר אותו לאותו אדם.

כשהגעתי לאפריל טקליין, גיליתי שהמגבר שמסרתי לתיקון אפילו לא נבדק עדיין מאז יום חמישי, תבינו - בזמן הזה כבר הספיקו לתקן לי מכשיר אחר תוך כדי בדיקה וחוות דעת מקצועית.

אמרו לי שהטכנאי שמטפל במגבר חולה - מה זה מעניין אותי? איזה מין שירות זה?

לא שירות! לא מקצועיות!

בקיצור - אני מצטער לאמר, אפריל טקליין אולי יבואן גדול מאוד, מוכרים מוצרים מעולים - אבל שירות, הם לא יודעים לתת!

והם מוזמנים להגיב, ואנשים שכן קיבלו מהם שירות מעולה מוזמנים גם לכתוב על זה כי אני בטוח שאני אולי לא מקרה יחיד של שירות רע, אבל בטח גם יש הרבה שהם מאוד מרוצים מהם סה"כ.

אני לשם - לא מתקרב יותר אלא אם כן אין לי ברירה, מצטער, נכוויתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי,הבנו שיש להם שירות לא משהו והוא איטי מאוד..

אבל למה אתה כול הזמן מנסה לתקן את המגבר הזה מה כול כך מיוחד בו? עכשיו נישרף האודיוקונטרול לא חבל שאחרי זה ישרפו עוד דברים שאיי אפשר לתקן..

לדעתי המגבר מסוכן ולא אמין ולא תעזור לו אף מעבדה כדי להחזיר לו אמינות מקורית אז חבל על הזמן והכסף עדיף לחסוך ולהביא חדש.:idea:

פורסם

טוב לדעת שהשירות שלהם על הפנים.

אם התיקון לא עלה לך כסף אני לא מתפלא למה התיקון (אם היה) היה מחופף רצח.

עכשיו כולם ידעו להיזהר מהנוכלים האילה.

פורסם
אוקי,הבנו שיש להם שירות לא משהו והוא איטי מאוד..

אבל למה אתה כול הזמן מנסה לתקן את המגבר הזה מה כול כך מיוחד בו? עכשיו נישרף האודיוקונטרול לא חבל שאחרי זה ישרפו עוד דברים שאיי אפשר לתקן..

לדעתי המגבר מסוכן ולא אמין ולא תעזור לו אף מעבדה כדי להחזיר לו אמינות מקורית אז חבל על הזמן והכסף עדיף לחסוך ולהביא חדש.:idea:

כי זה פשוט מגבר מעולה - התוצאה שלו קולעת בול לטעם שלי ולכן אני לא רוצה להחליף אותו.

התיקון של המגבר באפריל עלה לי 500 שקלים - ממש לא בחינם ואני לא בטוח בכלל שזה תיקון זול.

הוא עבד יפה מאוד בכמה חודשים האלה והייתי מבסוט, אני לא יודע מה קרה שם.

אני נותן כרגע את המגבר הזה לבדיקה אצל האדם שתיקן לי את הקרוס כדי לשמוע חוות דעת שלו, אם הוא יאמר שתיקון של המגבר הזה לא יניב תוצאות בטוחות שהבעיות בו יסתדרו אני לא אתקן אותו, אם עלות התיקון גם לא תהיה כדאית אז אני לא אתקן אותו.

למה לא להביא חדש - הכל נובע משיקולים כלכליים.

לא היתה לי שום דרך לדעת שהמגבר הזה יהרוס לי את הקרוס הנפלא הזה, כרגע אני מתכוון להיות הרבה יותר זהיר איתו.

אין ספק שאבד לי האמון במגבר הזה נכון לעכשיו, אני לא אתקן אותו הפעם בכל מחיר כמו בפעם הקודמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברמת העקרון, מגברים כאלה לא אמורים להיות בעייתיים. שכן הם אנלוגיים לחלוטין וללא מעבדים למיניהם

אלא אם כן, לא מספקים להם תנאי עבודה הדרושים להם. כגון: קרור נכון, רכיבים מתאימים, וכו'.

אם המגבר מוציא מתח ישר, ושורף רמקולים, הרי שהתיקון הוא לא כזה פשוט, והטכנאי שמתקן צריך להיות מקצוען ולהריץ אותו כמה ימים לאחר התיקון

אני הייתי בודק שוב את הרמקולים המחוברים אליו, ואת תנאי העבודה שלו

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שתי בעיטות... אתה צריך לומר אלף תודה רבה שלא לקחתי לך את הסאב לגמרי והעברתי דיווח לJL על השימוש שאתה עושה בו... חוצפן!!! :lol:

פורסם
ברמת העקרון, מגברים כאלה לא אמורים להיות בעייתיים. שכן הם אנלוגיים לחלוטין וללא מעבדים למיניהם

אלא אם כן, לא מספקים להם תנאי עבודה הדרושים להם. כגון: קרור נכון, רכיבים מתאימים, וכו'.

אם המגבר מוציא מתח ישר, ושורף רמקולים, הרי שהתיקון הוא לא כזה פשוט, והטכנאי שמתקן צריך להיות מקצוען ולהריץ אותו כמה ימים לאחר התיקון

אני הייתי בודק שוב את הרמקולים המחוברים אליו, ואת תנאי העבודה שלו

שלום שלום, איפה היית?

המגבר היה בתיקון במעקב יומיים שלמים והבעיה של הוצאת DC לרמקולים איננה עוד.

הבעיה הפעם שהוא לא הוציא DC לרמקולים אלא משהו אחר שקשור ליציאות RCA - לא ברור עדיין מה קרה לו אבל ההרגשה שלי היא שמשהו לא בסדר בספק כוח של המגבר הזה או לפחות במשהו שקשור לוויסוט מתחים.

הטכנאי שאני הפעם נותן לו לבדוק את המגבר הזה הוא באמת תותח לפי מה שאני יודע, נראה מה הוא יגיד.

אני חולה על המגבר הזה אבל אם יצא לי להביא מגבר חדש מארה"ב אני כנראה אעשה את זה.

איך אומרים - נחיה ונראה...

אפרופו - הרמקולים בסדר גמור וכל שאר המכשור.

Pioneer TS-X150

פורסם

לדעתי צפויות לך עוד בעיות עם המגבר הזה ואתה משחק באש..אבל זה שיקול שלך..מה ישרף הפעם זאת נידע בשירשור חדש מאדי:lol:

פורסם

לא, אין לי שום כוונה.

אם אני מקבל כלשהיא חוות דעת שהתיקון של המגבר הזה הוא תיקון רציני או שיש סיכוי שתהיה בו עוד נקודת כשל אז אני זונח אותו ומביא במקומו משהו אחר - או את האח החדש שלו מסדרת הZX או משהו שלא יפול ממנו ברמה.

היום בערב אני מקבל את הקרוס חזרה מתיקון - אם הוא יעבוד בסדר ולא יהיה שמץ אחד של חוסר בטחון מאופן הפעולה שלו אז באמת יהיה שווה לי לתת את המגבר הזה לבדיקה אצל מי שתיקן את הקרוס ולשמוע חוות דעת שלו. שוב, זה לא אומר שאני אתקן אותו בסופו של דבר.

Pioneer TS-X150

פורסם

א. אם המגבר מתוקן - הוא לא אמור להיות "לא טוב".

ב. זה קרוס 4WAY שאני לא משתמש ממנו ביציאה של הסאב, כלומר 3WAY אקטיבי והוא מקבל כניסה אחת מהHU ושלוש יציאות למגברים.

היציאות של המידבאסים והמידים הולכים לקיקר שצריך לעבור תיקון.

נראה - היום אני מקבל את הקרוס ומוסר את המגבר לבדיקה.

אם הקרוס יהיה תקין והכל יפעל נכון אני אחכה לשמוע את ההצעה לתיקון על המגבר, כן כן... לא לא...

Pioneer TS-X150

פורסם
שלום שלום, איפה היית?

המגבר היה בתיקון במעקב יומיים שלמים והבעיה של הוצאת DC לרמקולים איננה עוד.

הבעיה הפעם שהוא לא הוציא DC לרמקולים אלא משהו אחר שקשור ליציאות RCA - לא ברור עדיין מה קרה לו אבל ההרגשה שלי היא שמשהו לא בסדר בספק כוח של המגבר הזה או לפחות במשהו שקשור לוויסוט מתחים.

הטכנאי שאני הפעם נותן לו לבדוק את המגבר הזה הוא באמת תותח לפי מה שאני יודע, נראה מה הוא יגיד.

אני חולה על המגבר הזה אבל אם יצא לי להביא מגבר חדש מארה"ב אני כנראה אעשה את זה.

איך אומרים - נחיה ונראה...

אפרופו - הרמקולים בסדר גמור וכל שאר המכשור.

לפי מה שאתה מתאר, הרי שהבעיה חמורה עוד יותר...

אני לא הייתי מעיז עוד לחבר את המגבר הזה על רמקולים שחשובים לי..

פורסם

הקרוס תוקן אבל הייתי אתמול גמור מידי בשביל להתקין אותו, אני אנסה היום.

סיפרתי לטכנאי שתיקן את הקרוס את ההיסטוריה של המגבר, הבן אדם אמר שהוא כבר מעל עשור מתקן מכשירים בתחום והוא עוד לא נתקל בכאלה תופעות ממגבר.

נתתי לו שיבדוק ושיגיד לי מה הוא חושב, נראה מה הוא יגיד, תיארתי לו את כל התופעות שהיו לי עם המגבר הזה.

רוב הסיכויים לפי מה שאני חושב הם שבכלל לא יהיה לי משתלם לתקן אותו כבר - אבל מעניין לדעת...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...