Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסלחו לי על ההקפצה אבל אני מעדכן מה קורה לבינתיים -

הקרוס תוקן על הצד הטוב ביותר, חזר לפעול בצורה מושלמת.

אין רעשי אלטרנטור ואין שום דבר.

כרגע המידבאסים עובדים בגישורים על JBL מדגם GTQ200 ואתם יודעים מה - הם מעולם לא נתנו כל כך הרבה באס ובצורה כל כך טובה.

המידים עובדים על הסוני הקטנטן - קטן קטן אבל ממזר גדול! איזה סאונד מדהים יוצא מהם.

והטוויטרים כרגע, זמנית בלבד, עובדים על מגברון ישן של שרווד שהוא ממש לא משהו, חד מידי, אבל הם נותנים צליל מאוד פתוח.

אני חושב שמארה"ב אני הולך להביא כנראה לא יותר ממגבר שני ערוצים קטן וטוב בשביל הטוויטרים וזהו.

בלי שום קשר לתיקון של הקיקר.

עכשיו - אחרי שאני חוזר מחו"ל אני גם אסיים סוף סוף את ההתקנה של הקורות החדשות.

הטוויטרים הם רנסנס CR-101 אני מקווה שאני לא מתבלבל כאן בשם של הדגם, במילים אחרות, אותם הטוויטרים שיש לרוני (יגאל-בנץ). התרשמתי מהם מאוד לטובה והגעתי למסקנה שהטוויטרים האלה מספקים סאונד שמזמן רציתי להשיג.

הקורות יצאו פיגוז לגבות, זה כבר יהיה בת'רד נפרד, את הבניה של הקורות כרגיל, אני עשיתי, הריפוד - מקצוען.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סופסוף ריפוד ברמה אצלך ?

:)

יאלללה תתקין לגביי מגבר לטויטרים, תנסה סאונדסטרים זול וצלול יחסית למתחרים :)

ואין על הJBL האלו תמיד מפתיעים :)

• תוכן חדש...