Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 איזה צבע עדיף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעוניין לשמוע איזה צבע אתם ממליצים לי לרכב זה ?

צבע זה עניין של טעם, אני הייתי בוחר בצבע השחור.

הרכב נראה ממש יפה בצבע השחור וגם ייחודי יותר....

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אני גם הייתי לוקח שחור , אני פשוט אוהב מכוניות שחורות , הן הכי מבריקות ומושכות את העין (לטעמי , ואת העין שלי (; )

אבל אם אלו הן האפשרויות היחידות של אז הייתי לוקח את הכחול מאטלי ( אם הוא כהה אז עוד יותר טוב! )

פורסם

אז הייתי אומר לך שמטאלי - זה לא בהכרח יתרון - יותר קשה לשמור עליו (פוליש למשל, אסור לעשות לצבע מטאלי, רק פולש עדין מאד).

ודבר שני הייתי אומר לך שחוץ מהכחול אתה בוחר בצבעים די משעממים :)

אבל שוב, זה עניין של טעם.

איזה צבע אתה הכי אוהב?

אם אני אגיד לך שהייתי בוחר בצהוב או באדום - זה הרי לא אומר דבר לגביך שכן צבע זה העדפה אישית לחלוטין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האמת בחרתי עם משפחתי את האפור מטאלי אבל יש לי חרטות לכיוון הכחול מטאלי (ואכן הוא כהה)... אבל האוטו כבר הוזמן ובעיקרון החוזה נחתם אז אני לא יודע אם אפשר לשנות

פורסם
האמת בחרתי עם משפחתי את האפור מטאלי אבל יש לי חרטות לכיוון הכחול מטאלי (ואכן הוא כהה)... אבל האוטו כבר הוזמן ובעיקרון החוזה נחתם אז אני לא יודע אם אפשר לשנות

הכחול מטלי של היונדאי הרבה יותר יפה מהאפור. תמיד אפשר להזיז את הגלגל אחורה במיוחד אם לא שילמת את הסכום המלא בשביל שחרור ממכס.

פורסם

אני כנראה הולך בקרוב על הכחול מטאלי.

אם כבר, זה משתלם לדעתכם לקחת את הגירסא המאובזרת ב120,000(במקום 111) ?

פורסם

לדעתי עדיף את ה גירסה היקרה יותר ולא רק בגלל בקרת אקלים מגנזיום ציפוי עור אלא דווקא בגלל הדברים הקטנים כמו בדיפון של הרכב משענת היד ידיות בצבע הרכב וכו' ... אמנם אלו דברים קטנים וכפרט לא היית שם לב אליהם אבל כאשר הם ביחד זה פשוט עושה את הרכב הרבה יותר יוקרתי ומפנק לעומת הגירסה הזולה שטובה גם כן אך מרגישה הרבה יותר דלה וחיוורת

כמו כן אפשר להוריד את המחיר במיקוח כך שזה ישתלם בסוף

אצלי למשל המחיר הסופי על הכביש היה 118000 ככה שלדעתי זה משתלם

פורסם

ונראה לי בסוף אני ישאר עם האפור גם בגלל שזה מאמץ לשנות וגם כי אני גם לא בטוח לגבי שאר האפשרויות ככה שחבל סתם לטרוח לכן אני ישאר עם ההימור הראשוני

פורסם
לדעתי עדיף את ה גירסה היקרה יותר ולא רק בגלל בקרת אקלים מגנזיום ציפוי עור אלא דווקא בגלל הדברים הקטנים כמו בדיפון של הרכב משענת היד ידיות בצבע הרכב וכו' ... אמנם אלו דברים קטנים וכפרט לא היית שם לב אליהם אבל כאשר הם ביחד זה פשוט עושה את הרכב הרבה יותר יוקרתי ומפנק לעומת הגירסה הזולה שטובה גם כן אך מרגישה הרבה יותר דלה וחיוורת

כמו כן אפשר להוריד את המחיר במיקוח כך שזה ישתלם בסוף

אצלי למשל המחיר הסופי על הכביש היה 118000 ככה שלדעתי זה משתלם

אם אתה זוכר ששאלתה איזה אביזרים אפשר להוציא מהסוכן מכירות, מה בסוף הצלחתה להוציא מהסוכן.

יניב

פורסם

אתה לא הראשון ששואל .. והאמת ששום דבר מיוחד רק הרמת חלונות אוטומטיים אבל קיבלתי הנחה של כמעט 4000 שקל ככה שיצאתי מרוצה

ובעיקרון הרכב עונה על כל דרישותי לכן לא חיפשתי תוספות ואביזרים בחינם אלא הנחה על הרכב ואכן קיבלתי אותה

וב4000 שקל אפשר להוסיף הרבה תוספות אם זה מה שאתה רוצה

פורסם
אני כנראה הולך בקרוב על הכחול מטאלי.

אם כבר, זה משתלם לדעתכם לקחת את הגירסא המאובזרת ב120,000(במקום 111) ?

אם אתה לא רוצה עוד כמה שנים להרגיש שאתה נוסע ברכב ליסינג אז כן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...