Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף GTI החדשה VS אודי A3 TFSI 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני,

אף אחד מהרכבים שקניתי לא היה בלב הקונצנזוס או אפילו קרוב, לכן זה לא יכול לרמוז עליי כלום.

בנוגע לרכבים שפירטת : יש כאלה שלא צריכים בכלל רכב כזה לשימושם היום יומי, אבל קונים אותו עקב הקונצנזוס.

אני לא אומר שהרכבים לא טובים וראויים , אני אומר שיש לא מעט מקרים בהם הרכבים נרכשים לא מהסיבות הנכונות ולא

משתמשים גם לא באחוז מהפוטנציאל שלהם.

רועי,

בנוגע לפאביה: זה משפט שרק RS יכול לומר... :)

נראה לי ששאלו משהו על אאודי A3, לך תזכור...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד מהרכבים שקניתי לא היה בלב הקונצנזוס או אפילו קרוב, לכן זה לא יכול לרמוז עליי כלום.

וכשגולף GTI תהיה בלב הקונצנזוס (לפי התחזית שלך), מה אז זה יגיד עליך?

ומה זה יגיד על המכונית, האם היא תהפוך בגלל זה לפחות טובה?

פורסם
אני חושב שנגעת בנקודה חשובה שאני מנסה להעביר זמן רב: זאת בדיוק הבעיה של רוכשים רבים בפורום הזה

שקונים עקב קונצנזוס מסויים,ונהירה תקופתית אחרי דגם מסויים, ולא כי הרכב באמת עונה על הדרישות שלהם.

רוני,

בנוגע לרכבים שפירטת : יש כאלה שלא צריכים בכלל רכב כזה לשימושם היום יומי, אבל קונים אותו עקב הקונצנזוס.

אני לא אומר שהרכבים לא טובים וראויים , אני אומר שיש לא מעט מקרים בהם הרכבים נרכשים לא מהסיבות הנכונות ולא

משתמשים גם לא באחוז מהפוטנציאל שלהם.

בכל תהליך קניה נכנסים שיקולים שהרוכש אינו מודע להם (תת-סיפיים) ובמיוחד ברכשית רכב, השיקול של לאיזה קבוצה רכישת רכב X תשייך אותי תמיד קיים, בין אם אנחנו מודעים לזה ובין אם לא.

בגלל זה אנשים לא קונים אופנועים סופרספורטיביים, למרות שאופנוע כזה לפניהם ברמזור מדליק אותם יותר מאנג'לינה ג'ולי.

בגלל זה יש אנשים שנמנעים מלקנות BMW ובטח שאחת שחורה, כי הם חוששים מאיך בעלות על כזה רכב מקטלגת אותם.

יכול להיות שגם כשאני קניתי את הקליאו פעלו במוחי שיקולים של שייכות לקבוצה מסויימת או מה זה אומר עלי אם אני מחזיק כזה אוטו.

מבחינתי, עצם הבעלות על מכונית קטנה יחסית עם מנוע גדול שאחזקתה יקרה יותר מרכבים אחרים, אומרת משהו עלי. הרי באותו כסף יכולתי לרכוש משהו מרשים יותר חיצונית ונוח יותר.

אנשים גם תמיד יעשו הצדקות לרכישות שהם עשו. אני יכול לציין שלי אישית היתה מתאימה יותר 206GTI ועדיין רכישה של אחת כזו לא הרגישה לי נכונה. יכול להיות גם שאם הייתי קונה 206GTI הייתי מדבר אחרת ומציג טיעונים אחרים.

הפואנטה שלי היא שאף אחד לא יכול לקבוע ולמפות נכונה מה הם השיקולים הנכונים לרכישת רכב X. יש שיקולים רציונאלים בהם כולנו תותחים, אבל יש גם שיקולים קצת פחות רציונאליים או שפחות נוח לדבר עליהם ולעיתים להם יש השפעה לא פחותה. אם מישהו קונה קליאו ספורט או 106 ראלי או אפילו מיאטה והוא לא מנצל את כל מעטפת הביצועים הנראית לעין, זה לא אומר שהרכב לא מהווה עבורו תשובה או כלי לביטוי של דברים אחרים חשובים לא פחות (למשל- תחושת החופש של רודסטאר).

אייל, דווקא גולף GTI מהדור שלך היא מכונית שרבים רכשו אותה בגלל דעה קדומה חיובית (קונצנזוס מורכב לעיתים מדעות קדומות) מסויים שהמותג גולף GTI קיבל, קונצנזוס שהושרש בזכות הדור הראשון המדהים...רק חבל שהדור הרביעי (וגם השלישי) לא עמד בציפיות. לשמחתי, הדור החמישי החזיר עטרה ליושנה וזה חשוב. אל תקח את הדברים שלי אישית, יש לך סה"כ אחלה אוטו שאני בטוח שרוב עם ישראל היה מאוד נהנה ממנו, פשוט הבאתי כאן דוגמא לרכישה מתוך קונצנזוס מהכיוון של הגולף, בדיוק כמו שיכול להיות במקרה של הקליאו או דגם אחר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
וכשגולף GTI תהיה בלב הקונצנזוס (לפי התחזית שלך), מה אז זה יגיד עליך?

ומה זה יגיד על המכונית, האם היא תהפוך בגלל זה לפחות טובה?

זה לא יגיד כלום, כי אם קנית את הרכב משיקולים ענייניים לפני שהיה קונצנזוס , אז לא יכולים לומר עליך כלום.

היא לא תהפוך לפחות טובה- לא על זה דיברתי,

אבל יכול להיות מצב שאנשים שמספיקה להם , למשל, פולו 1.4 ידנית או גולף 1.6 ידנית, יקנו גולף GTI רק בגלל שיש סביבה "הילה" בפורום , וזאת על מנת להרגיש "מקובלים" ולהרגיש שייכות לקבוצה כלשהי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אתה לא צריך לחשוב הרבה על הגיל שלי והניסיון שלי.

בגיל 12 כבר בניתי קרט הראשון שלי .במסגרת המועדון שהיתי חבר בו משנת 1981

להבדל ממך, אני רואה את הרכבים מצד אחר (כבעל המקצוע ולא כנהג)

ורק אחרי זה כנהג.

את האנשי GTI מהדור הראשון ושני, אני מכיר היטב. ואף אחד מהם לא קונה אותם בגלל יאוץ מהפורום.

היום, כל אחד נכנס ומבקש יועץ. אבל מה הבעיה, את היועץ הוא לא יקבל אובייקטיבי (כמו שרואים כאן בדיון)

לי גם יש סטיגמה לגבי GTI והיא אחרת לגמרי. לרוב היא נבנתה מאותם בעלי GTI שגולשים כאן.

זה אנשים שכל מה שהוא לא GTI , זה לא רכב. אותם אנשים שלא מוכנים להקשיב לאף אחד, ולהמשיך לחלום שיש להם דבר הכי טוב באולם.

מה שלא תגיד על בעלי צרפתיות ויפניות . שלפחות, מודים על חסרונות שלהם, ומוכנים לקבל דברים אחרים.

Omnia mea mecum porto

פורסם
אני חושב שנגעת בנקודה חשובה שאני מנסה להעביר זמן רב: זאת בדיוק הבעיה של רוכשים רבים בפורום הזה

שקונים עקב קונצנזוס מסויים,ונהירה תקופתית אחרי דגם מסויים, ולא כי הרכב באמת עונה על הדרישות שלהם.

אני חושב שהבעיה היא של אנשים שחושבים שהם יודעים מה הבעיות של אחרים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בגלל זה יש אנשים שנמנעים מלקנות BMW ובטח שאחת שחורה, כי הם חוששים מאיך בעלות על כזה רכב מקטלגת אותם.

מי חושש ? עוד פעם אחת אתה מעליל עלילות אני חורט אותך.

פורסם
מי חושש ? עוד פעם אחת אתה מעליל עלילות אני חורט אותך.

אתה לא חושש כי אתה כבר שייך לאותה קבוצה שאנשים לא רוצים להשתייך אליה...

:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כל עוד מכונית היא (גם) חלק מתדמית מסוימת, אנשים רבים יקנו מכונית לפי מה שחושבים עליהם,

מה שהם חושבים שיחשבו עליהם, ומה שהם רוצים לחשוב על עצמם.

קניתי את הראלי בשביל שיחשבו שאני נהג :lol:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...