Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המכונית מאזדה demio ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין דבר כזה מאזדה דמיו שנת 2005......יש רק שנתונים 2001,2002,2003 .....

יש לאחותי אחת כזאת...זאת לא מכונית מרוץ ואין מה לדבר על ביצועים ...אבל רכב אמין ולא מתקלקל ....יש רבים מאוד ממנו על הכביש ביחס לדגמים מקבילים מאותן שנים וזה סימן טוב....מנוע 1500 סמ"ק על גוף קטן כך שדי זריז וסוחב טוב בכל עליה....העיצוב לא משהו אבל זה עניין אישי...ציונים טובים במבחן ריסוק ובהחלט בטיחותי ביחס למקבילות שלו....קצת יקר ביחס לשנתון...בהחלט אוטו טוב ...אני ממליץ..

אל תתרשם מחובבי הרכב כאן שמשווים כל רכב מבחינת ביצועים למכונית פורמולה 1....מבחינת נוחות כולם כנראה ישנים על מיטות מים ולהם גם כורסת טלביזיה עם מסז'....הרכב יתן נוחות סבירה ויעביר אותך מנקודה לנקודה בצורה יעילה...אם יש מזל והרכב מטופל אז הוא אמין כמו כל רכב שהורכב ביפן....בהחלט קניה טובה אם נפלת על רכב מטופל...הק"מ נמוך יחסית (רק תלוי בשנתון שלא נתת).

איזה התנהגות של ילד קטן ללא כל נסיון ברכבים (כמו הטוקבקיסטים בפורטלים המוכרים שכותבים "אחד שמבין : לך תמשיך לנהוג במאזדה 3 שלך כמו מסכן") הרכב הזה מיושן אפילו בשביל תקופתו, הוא יצא ביפן בשנת 96 (!!) (בתקופתו היו רכבים כמו ה206 / קליאו שהיו טובים בהרבה מכל בחינה)

חוץ מזה הרכב הזה מגיע עם מנוע חלש מאוד גם לתקופתו (כולה 75 כ"ס מ1500 ליטר, כשרכבים כמו אימפרזה שנת 2004 מביאה 105 כ"ס באותו סמ"ק)

לטובתו, יש לו גיר שמשפר את הביצועים, בהחלט.

צריכת דלק סבירה, לא יותר בשביל תקופתו.

במחיר כזה בהחלט הייתי מחפש פז'ו 206 \ רנו קליאו 2001/2, אינו אמין כמו יפנית, אבל אם הוא מטופל טוב, הוא בהחלט לא יפגע לך בכיס, חוץ מזה ש206 נחשב לאחד היותר אמינים של החברה.

חפש משהו באזור ה100000 ק"מ ללא פגיעות שילדה

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם לדעתי אין רכב כזה בשנת 2005 - הוחלפה ע"י הPREMACY

הייתה לי כזו שנתיים אחרי ליסינג 80000 ק"מ- אפס תקלות.

רכב פשוט מאוד עם עיצוב של 323 , נוח לנהיגה כמו כל המזדות ,אכן קצת חלש אבל זריז בעיר הודות לגיר אוטומטי סופר פשוט.

צריכת דלק 11\12 קמ"ל.

לזכותו ייאמר שיש לו נפח הטענה מאחור מצויין! המושבים מתקפלים מאחור.

אין לי דבר רע להגיד עליו -כמו לבנת בטון :)

• תוכן חדש...