Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי לשאול אם ביטוח חובה של רכב מכסה נהג צעיר וחדש או שצריך להוסיף נהג חדש וצעיר לפוליסה.

תודה רבה לעונים דן.

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם

ואיך יש אפשרות לדעת אם לאוטו יש ביטוח חובה או לא כי בפוליסה לא רשום כלום.

גם אחרי שבטחתי נהג חדש.

תודה לעונים יום טוב.

פורסם

אני לא יודע איך אתה יכול לבדוק את זה

אבל.....

לגבי ביטוח יש לי עצה טובה בשבילך , כאשר אתה עושה את הביטוח אז אתה יכול לעשות סתם ביטוח לנהג צעיר ואתה יכול לעשות ביטוח של נהג עיקרי ונהג נוסף כך שאתה שם כנהג עיקרי את אחד מקרובך בעל וותק נסיעה ואותך כנהג נוסף וזה מוריד משמעותית ממחיר הביטוח.

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

בביטוח החובה מאחור יש סעיפים שאותם הוא מכסה. בד"כ רכב פרטי מכוסה על סעיפים 1,3,7 (ועוד כמה שנוגעים לשימוש).

סעיף 1 אומר נהג אשר יש לו רשיון של מעל 12 חודשים לנהוג על רכב מסוג הרכב המדובר. יש להתקשר לסוכן הביטוח על מנת להסיר את המגבלה הזו.

פורסם

היו על זה כמה וכמה שרשורים בעבר.

בקצרה - ביטוח חובה תקף לכל נהג בעל רישיון נהיגה בתוקף, גם אם הוא נהג חדש שהוציא בשבוע שעבר רישיון, כל עוד הנהג הינו נהג מזדמן על הרכב.

הבעיה היא בפרשנות המשפטית של המילה מזדמן. אני אישית לא ממליץ לאף אחד לבדוק את עורכי הדין של חברת הביטוח בבית המשפט, ולכן כדאי לשלם עוד כמה מאות שקלים לביטוח החובה.

כמה יותר? רק לשם הדוגמא, לרכב שלי ביטוח חובה לכל נהג מגיל 24 עולה קצת פחות מ2000 ש"ח, ביטוח לכל נהג כולל נהג צעיר עולה 2700 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שניה, התחלתי להתבלבל לרגע.

אני נהג חדש וצעיר, יש לי אימפרזה שאני מבוטח בא חובה וצעיר,

לאבא שלי יש פורד קונקט אני לא נהג עליו אז אם יש לי מלווה ושלט נהג חדש אני יכול לנהוג עליו ?

(הכול מתיחס לחובה).

תודה לעונים

פורסם

אין שום בעיה. אף שוטר לא יגיד לך כלום ואף אחד לא יכול להוריד אותך מהכביש (כל עוד אתה נוסע כחוק, כמובן).

מצד שני, במקרה של חלילה מקרה ביטוחי (או בשפת העם "תאונה") - אתה עלול להיות בבעיה מול חברת הביטוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצתער להאכזב אותכם אבל ההפרשים לגבי מחירי הביטוח בין נהג רגיל (ללא עבר מפוקפק) יהיה גבוהה בהרבה , ואפשר לבדוק זאת כאן http://carinsurance.zap.co.il/carinsurance/

לגבי מצב של תאונה כל עוד זה רק תאונה ללא נפגעי נפש , אתה יכול לסדר את זה עם בעל הרכב השני בכך שהוא ירשום את הפרטים של אבא שלך במקום את שלך , מקסימום אם הוא מתעקש , שוחד של כמה ירוקים יסדר גם את זה :)

מקוה שאף אחד לא יגיע למצבים כאלה, אבל טוב לדעת !

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

טוב הבנתי.

תודה רבה לעונים עזרתם לי מאוד.

יום טוב דן.

• תוכן חדש...