Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקרים.

יש לי את הסט type rf x162s של רוקפורד. יש לי בקרוס שלו חיבור לביי וואייר. השאלה שלי היא:

האם זה ישפיע על הסאונד לטובה אם אני יוציא מאותה יציאה במגבר עוד + - לכל ערוץ (יש 2) ויכניס לקרוס ויעביר את הג'אמפר לBI WIRE

עשיתי חיפוש על הנושא אבל לא מצאתי תשובה לשאלה הספציפית הזאת.

תודה מראש!

עידן

פורסם

לטעמי, אם אתה מרוצה כרגע מהסאונד, הטוויטר לא חזק לך מדי והוא לא ניתן להנמכה דרך הקרוס, או אנמי מאוד וחסר כל נוכחות, ובנוסף ההגברה שמקבל הסט מספיקה, אין שום טעם לעבור לביי וואיר, מבחינת הסאונד כסאונד, אין שום הבדל, אתה פשוט שולט על עוצמת כל רכיב.

בשיפוצים

פורסם

זה גם לא ממש B-W, אתה רוצה להוציא +/- מאותה יציאה זה כמו לגשר את זה עם חתיכת חוט על הקרוס עצמו, היתרון הגדול של B-W זה השליטה הנפרדת על העוצמה של הטוויטר והוופר, במקרה הזה לא יהיה לך היתרון הזה אז לדעתי אין טעם

פורסם

לא מדוייק.

BW הוא להעביר את הסיגנל מהמגבר לקרוס בנפרד, לטוויטר ולוופר. ז"א חיווט שהולך מהמגבר לקרוס רק לטוויטר, וחיווט נפרד שהולך מהמגבר לקרוס רק לוופר. אין קשר לעוצמת השליטה על כל אחד מהלאמנטים, זה לא בי-אמפינג.

אם יש הבדל שמיע? הדעות חלוקות.

עם זאת אם המגבר קרוב לקרוסים, למה לא?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, הדבר היחיד שיש שליטה עליו בBW זה העוצמה של כל אלמנט (במידה ואנחנו עובדים בצורה רגילה דרך הקרוס המקורי כאשר מגברים באמצעות 4 ערוצים 4 רכיבים) אין לנו שליטה לא על נקודות החיתוך ולא על הסלופ, הכל כמו בחיבור רגיל חוץ מהיכולת להגביר או להנמיך את הטוויטרים / מידים דרך הגיין במגבר. תקן אותי אם אני טועה.

המאמר שאז תירגמת והבאת על העבודה בצורה אקטיבית וכיצד זה משפיע על הסאונד לא נוגע לעניין הזה, אנחנו עדיין עובדים דרך הקרוס הפסיבי עם החסרונות שבזה, לכן, לדעתי מבחינת הסאונד לא יהיה שינוי,שוב , חוץ מהשינוי בשליטה על עוצמת רכיבי הסט.

בשיפוצים

פורסם

איתמר, המגבר והקרוסים בבגאז' אז אפשר לעשות את זה בלי בעיה. בגלל זה אני שואל.

השאלה אם זה שווה נסיון או שבטוח לא יהיה הבדל מנסיון\ידע

פורסם

עידן תעשה ניסיון אם תרגיש שיש הבדל כלשהוא אז תגיד לנו אולי אני גם יחבר ככה את האחוריים שלי:-):-):-){לא שאני מאמין שיהיה הבדל אבל...מי שלא מנסה לא יודע}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
איתמר, הדבר היחיד שיש שליטה עליו בBW זה העוצמה של כל אלמנט (במידה ואנחנו עובדים בצורה רגילה דרך הקרוס המקורי כאשר מגברים באמצעות 4 ערוצים 4 רכיבים) אין לנו שליטה לא על נקודות החיתוך ולא על הסלופ, הכל כמו בחיבור רגיל חוץ מהיכולת להגביר או להנמיך את הטוויטרים / מידים דרך הגיין במגבר. תקן אותי אם אני טועה.

צריך להבדיל בין BW כמו בסרטוט שעתיד צירף לבין בי-אמפינג "פאסיבי" שזה מה שאתה תיארת (כלומר ביאמפינג תוך חיתוך דרך הקרוס הפאסיבי).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...