Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר במוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני קניה של רכב והייתי רוצה המלצה למוסך באזור באר שבע שאפשר לבוא אליו במקום למכון בדיקה (הרכב ממש זול אז הוא לא שווה את מכון הבדיקה) כדי לקבל הצעת מחיר והתרשמות כללית. האם מישהו מכיר מוסך טוב באזור באר שבע?

כמו כן רציתי לדעת כמה זמן בערך לוקח להעביר את הרכב בדיקה שכזו? (שעה? שעתיים? ברור שזה תלוי בלחץ אבל בכל זאת אני אשמח לסדר גודל)

בתודה.

פורסם

יש מוסך קטן ונחמד בעמק שרה בשם "מוסך גל"(08-6274197).

אני רק לא יודע אם הם עושים בדיקה לפני קניה.

בכל מקרה יש את חבר הפורום דוד ברזלי, הבעלים של מכון מונדיאל, שלחי לו ה"פ, אולי הוא יוכל לעזור לך באופן כלשהו.

עריכה:זמן הבדיקה במכון הוא עד שעה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
שלום לכולם,

אני לפני קניה של רכב והייתי רוצה המלצה למוסך באזור באר שבע שאפשר לבוא אליו במקום למכון בדיקה (הרכב ממש זול אז הוא לא שווה את מכון הבדיקה) כדי לקבל הצעת מחיר והתרשמות כללית. האם מישהו מכיר מוסך טוב באזור באר שבע?

כמו כן רציתי לדעת כמה זמן בערך לוקח להעביר את הרכב בדיקה שכזו? (שעה? שעתיים? ברור שזה תלוי בלחץ אבל בכל זאת אני אשמח לסדר גודל)

בתודה.

אשמח לעזור , מחיר מיוחד לחברי פורום זה ?

בברכה

דוד ברזילי

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...