Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברצוני לרכוש בקרוב מראת רוורס יש לי מספר שאלות אשמח אם תוכלו לעזור לי

קודם כל רציתי לדעת אם זה בטיחותי ובאמת מתריע על כל מיני חפצים או רכב העומד מאחריי

המראה עצמה בטיחותית זאת השאלה?

השאלה השנייה שלי היא איך מתקינים אותה זה פשוט או ממש מסובך כי חבל לי לשלם עוד כסף למתקין ששמעתי שזה קל ההתקנה

תודה שי.

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם
שלום , ברצוני לרכוש בקרוב מראת רוורס יש לי מספר שאלות אשמח אם תוכלו לעזור לי

קודם כל רציתי לדעת אם זה בטיחותי ובאמת מתריע על כל מיני חפצים או רכב העומד מאחריי

המראה עצמה בטיחותית זאת השאלה?

השאלה השנייה שלי היא איך מתקינים אותה זה פשוט או ממש מסובך כי חבל לי לשלם עוד כסף למתקין ששמעתי שזה קל ההתקנה

תודה שי.

אתה מדבר על חיישניי רוורס ...

התקנה לא מסובכת כלל ....

רק קצת מסובך יהיה למתחיל לקדוח ישר בטמבון בשביל למקם חישנים

הפיקוד מגיע מהמנורה של האור רוורס

פורסם

המצלמה ממה שאני יודע הכי אפקטיבית מכל החיישני רוורס למיניהם, כי אתה יכול לראות את אחורי הרכב בצילום ולא ע"י מנורות שונות ומשונות.

לגבי ההתקנה היא לא מסובכת, אבל צריך ידע בסיסי.

המוח מתחבר למנורת רוורס מאחורה, ומשם יוצא חיווט לחיישנים ו\או למצלמה, ולצג\מראה\זמזם או כל פטנט אחר.

אחר כך צריך למקם את המצלמה במקום מתאים, שיהיה טווח ראיה מתאים.

צריך לפרק את הבית המנורה ואת ריפוד הבאגז' ומשם את כל הפלסטיקים עד לדשבורד.

במקרה של מראה יש לפרק את הקורה ולהעביר את החיווט למראה, או לצג כמו שיש ברשותי שנוהגים להרכיבו על המראה.

בגדול ההרכבה לא מסובכת אבל לוקחת קצת זמן, עם קצת ידע זה לא בעיה.

פורסם

את המצלמה איפה שמים ואיך ? הרוב שראיתי היו שקועות בפגוש... צריך מקדח כוס בשביל זה ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

חשוב לציין שהמראה שמולבשת על המראה המרכזית, עם המסך - היא אחד הדברים הכי מסוכנים שאתם יכולים לשים ברכב שלכם, היא עלולה להישבר מכל מכה קטנה, היא מעוותת לחלוטין את מה שקורה מאחור, ובנוסף היא הורסת את המנגנון של המראה המרכזית שלא בנוי לכל המשקל הזה.

אתם תחשבו לרגע - לא מספיק איזה חישן רוורס פשוט שיצפצף וזהו? בשביל מה למדתם לחנות?

איכשהו העולם הסתדר נהדר גם בלי זה, ועדיין מסתדרים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פתרון מאד שימושי, אבל אכן כדאי להיזהר מהמסך המשולב במראה.

לפרטים נוספים, תעיף מבט בשרשור שלי מלפני כמה שבועות. :idea:

מומלץ לבחור במערכת איכותית עם חיווי חיצוני, שיותקן בסמוך או מעל למראת התשקיף.

פורסם

אני חושב שזה כבר לא חוקי להחזיק במראה כזאת (עם המצלמה) מאז תיקון התקנה האחרונה של שר התחבורה.

פורסם

קראתי תשרשור על המראת רוורס של גארד אני מבין שהיא חרא אני רוצה לבדוק עוד אופציות אצל חברים שלי ששמו את זה

בקשר לפנורמית יש לי כזאת באוטו היא מקורית ולא מרחיקה לי עצמים אלא סה"כ מגדילה לי את מרחב הראייה

האם גם מראה כזו לא טובה?

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

המראה המקורית מתוכננת ע"י מהנדסים של יצרן הרכב ומושקעים בה מיליונים לפיתוח, המראה הפנורמית מיוצרת בסין.

מה יותר טוב?

במראה המקורית יש גם כפתור שמונע סינוור.

את הרכבת המצלמה בגוף הרכב לא ראיתי איך עושים, אבל חיישנים אני יודע שיש כוס 22מ"מ (אצלי לפחות) שקודחים בטמבון, ומכניסים שם את החיישן.

פורסם

אם אתה ממש רוצה להתקין כזה דבר אני היתי קונה מראה יד שניה, מתקין לבד ומפרק את הצג ומרכיב אותה איכשהוא בדשבורד. אך זאת דעתי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

את המצלמה תתקין דרך המספר,ככה תחסוך חור בטמבון האחורי,את העינית תמקם על אחד הספרות השחורות,כך לא רואים את המצלמה וכשתמכור את הרכב ותפרק ,תצטרך רק להחליף לוחית זיהוי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...