Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

אני סטודנט תפרן עם תקציב של כ-11K ש"ח

ואני צריך רכב שיענה על נסיעות בנעירוניות כל יום במהירות 80-90 קמ"ש צריכת דלק 1:12-13

עד 94' שאני לא יצטרך בטסט 4 גזים ובעל אמינות טובה.

עכשיו אני יפרט את ההתלבטות :

1.רכב : ג'אסטי ,סוויפט , שרייד , פיאסטה C (שנות ה-80) ,205 ,AX

לא אכפת לי כרגע נוחות /הנאה מנהיגה- כרגע רק אחזקה/אמינות/מחירי חלקים מה עדיף

מבינהם או שעדיף משהו אחר?

2:נפח מנוע:עדיף ה 1.2-1.3 או ה-1.0 , כי הבנתי שהמנועים היותר קטנים צורכים פחות אבל

יותר יקרים להחלפה ? האם זה נכון? מה עדיף?שמעתי שהמנועי 3 צילינדרים לא כ"כ אמינים

והולכים להם הראש מנוע בקלות?

בכל מיני שרשורים אני רואה שאנשים כותבים שה סוויפט/ג'אסטי שלהם צורכת 1:17 האם זה

נכון או הגזמה?

3. אני מתווכח אם חבר שלי מה עדיף לעשות אני אומר למצוא רכב שמור לעשות לו יישור קו

בעלות של 2-3K ולקוות שהוא יהיה אמין

מנגד חבר שלי אומר שעדיף לחפש רכב עם מנוע במצב לא טוב בחי מחיר להחליף או לשפץ אותו

ולעשות ישור קו ב 5-7K ואח"כ אני ידע את המצב האמיתי של הרכב .

מה אתם חושבים שכדאי לעשות?

אני אודה לכם אם תענו לי תשובה מפורטת גם אם זה יקח קצת יותר זמן .

בהערכה רבה !

יהודה.

"הכביש מהחלון צד נראה הרבה יותר מעניין - תנסו את זה בבית "

פורסם

1. תעשה חיפוש, דובר רבות על הרכבים האלו.

2. לנסיעה בין-עירונית הייתי מעדיף את המנוע הגדול והחזק יותר שיציע שיוט נוח בסל"ד נמוך וחיסכון (יחסי) בדלק. 1:17 בג'אסטי? נשמע לי הזוי, אולי בג'אסטי של מנהל מכון קרבורטורים :wink:

3. הרכב מורכב מעוד הרבה הרבה מכלולים מלבד המנוע. גם אם החלפת מנוע ברכב, האם אתה יודע מה מצבו האמיתי של הגיר? והקלאצ'? והרדיאטור? והאגזוז? והצמיגים? וכו' וכו' וכו'. כל אחד מאלו שווה עוד כמה מאות או אלפי שקלים.

בקיצור, חבל על הזמן. קנה רכב שמור ובמצב טוב, תעשה יישור קו קטן וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...