Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתקשה להחליט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדה 3 או אימפרזה 1.6 שניהם מה היתם הולכים ולמה?

תודה

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם

על האימפרזה לא נהגתי ,אך היא נראית לי קטנה יותר על המזדה 3 נהגתי הרבה ואני יכול להגיד שהיא אחת המכוניות המהנות לנהיגה שנתקלתי בהם (אפילו ביחס לצרפתיות מהדור הישן כגון ה306 וכדו')

האמת רעיון שעולה במוחי כעת ויכול להיות שאני אעשה אותו גם בקשר לדילמה שלי -לשכור מכונית כזאת ליום עולה באזור ה200 ש"ח לדעתי שווה להשקיע 400 ש"ח ולנהוג יום שלם על כל אחת מהם וכך לקבל החלטה יותר מושכלת

פורסם

ליגה אחרת, המאזדה (למרות שאני לא חובב שלה בלשון המעטה) יותר חדשה, יותר מודרנית וכיוונה לראש הקבוצה, הסובארו מאוד בינונית, האימפרזה דור 1 (94-00) היו (ועדיין) מצויינות, דור שני (על גוון מתיחות פניו) אוטו אמין וטו לא.

חלש, פשוט ולא מפנק בעליל.

אם זה רק שתי אלו, אין לי ברירה אלא להמליץ על מאזדה 3, לצערי...

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

בשביל זה "המציאו" את נסיעות המבחן-רכבי מבחן של החברה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
בשביל זה "המציאו" את נסיעות המבחן-רכבי מבחן של החברה.

אני מניח שאתה מתייחס למה שהצעתי (לשכור רכב) עם כל הכבוד לנסיעת מבחן נסיעה של מספר דק' לא יכולה להשתוות ליום שלם עם הרכב

• תוכן חדש...