Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי כמה שאלות בקשר לפיאט שלי!

אז ככה קודם כל קצת על האוטו!

פיאט פונטו ספייס 2001 אוטומט' (טיפ') 1.2 ELX 16 שסתומים!

אז ככה בזמן האחרון התחילו לי הרבה בעיות.....

האוטו התחיל להיתחמם המאוור כימעט ועובד בלי הפסקה כל פעם שאני ממלא נוזל קירור לרכב הוא יוצא לי אחריי כמה דקות נסיעה מהפקק!

עוד משהו שהתחיל להופיעה לי זה שהרכב התחיל לסטות לצד ימין ממש חזק! בכביש מהיר ביכלל מסוכן לעזוב את ההגה לשנייה!

יש למישהו רעיונות משהו?

בבקשה שיענו אלה שמבינים פחות או יותר!

תודה מראש!

פורסם

לפי התיאור שלך נשמע שהלך לך הפקונג ראש, אני ממליץ ללכת למוסך לבדיקת הנושא ויפה שעה אחת קודם כדי שלא ייגרם נזק נוסף לנזק שכבר נגרם.

לגבי המשיכה ימינה תכנס לתחנת דלק ותמלא אוויר לפי הוראות יצרן בכל 4 הגלגלים. אם זה לא עוזר תגש למכון לכיוון פרונט אשר אם תגיד מהיכן אתה אני בטוח שישמחו לכוון אותך למכון טוב באזורך ושם תעשה כיוון פרונט מה שאמור לפתור את הבעיה.

פורסם

לגבי הסטיה אני חושב שאתה צריך לגשת לכיוון פרונט בהקדם.

באופן כללי, אתה לא אמור למלא נוזל קירור, אבל יש לך חוסר בנוזל, זאת כנראה הסיבה להתחממות.

לפי התיאור נראה שקיימת בעיה בשסטום של הפקק(במקרה הטוב).

אני חושב, שכדי לגשת למוסך לאיבחון הבעיה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...