Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקרא שוב :)

כנראה שאתה לא קורא טוב ... רשמתי שהתייחסות לוואטים זה בכלל לא העיקר .

ואם אתה חושב שיש הבדל שמיע

תגבה אותו מנסיונך או מאיזה מאמר מקצועי שמשווה בין כמה מגברים ...

יתרה מזאת אני אחפש מאמר שקארתי בעבר שאפילו מהנדסים לא מבדלים בין המגברים שהם יצרו .

ההבדל שכל אחד יכול לזהות בקלות זה עוצמה.

סהכ מגבר אמור להגביר :)

ובלי קשר .... אם בא לך למתוח ביקורת עליי בשמחה רק תיתן טיעון ענייני בבקשה

הייתי בדעה כמו שלך לגבי ההבדל הלא שמיע , דעה זו הייתה שעונה על חוסר ניסיון בסיסי במגוון רחב של מגברים, לאחר ששמעתי מספר מגברים על אותה המערכת ועל אותו הרכב ועם אותם הרכיבים , שמעתי , במלוא מובן המילה , את ההבדל השמיע מאוד בין מגבר אחד לאחר, ברור שלא יכולתי לזהות איזה מגבר ניגן בצורה כזו או אחרת , אבל היה הבדל מובהק.

אתה יכול לקרוא אלפי מאמרים של מהנדסים ולצטט אותם יופי, אבל מה שיחסר לך בכל הקריאה הזו זה הניסיון , וזה שוב אני טוען שלא יכול ליהיות לך עקב הטענות שלך .

" סה"כ מגבר אמור להגביר " - אחרי טיעון כזה קשה לי לתת טיעונים עיניניים מספיק.

כשקניתי את המערכת הראשונה שלי נשענתי על עצות דומות מאוד לשלך , ולא הייתי מרוצה מהמערכת אבל הייתי מרוצה מליהיות חלק מהעדר.

אין לי שום כוונה להעביר ביקורת עלייך , אני מעביר ביקורת לדעות השאולות שלך ממקורות שקראת ולא מניסיון וידע אישי, אשר מבלבלות משתמשים שבאים לבקש עצה מאנשים נטרליים כי לצערינו קשה מאוד לסמוך על מתקינים.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מציע לכל משתמש ששומע בעצתך לקרוא את התגובות הקודמות שלך שיראו כמה פעמים אתה סותר את עצמך.

כתבת שאין דבר כזה מגבר מוזיקלי , אבל צלול ובעל תמונה בהירה זה הגדרות בנאליות למגברים .

אחרכך כתבת שהואטים זה לא העיקר, אבל בתחילת השרשור אתה כותב שהעיקר במגבר זו העוצמה:?::?::?:

פורסם

מי שחושב(matan20shab)ועוד כמה חברה שמגבר בסך הכל מגביר הוא טועה בגדול,רמקול קודם כל קולט,ואחרי זה פולט,מה אתה מביאה לו,זה מה הוא ינגן,יש דבר שנקרא "אות"אז ככל שהאות יותר נקי ומדוייק,הצליל יותר טוב

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
לגביי תמונה של מגבר חלק מהמגברים יותר קל להם להפיק צלילים גבוהים ולכן התמונה שלהם יותר בהירה

מה זה יותר קל?

הרי לפי דבריך מגבר רק מקבל אות ומוציא אותו מוגבר, בלי שום שינוי.

אתה באמת סותר את עצמך ממש הרבה פעמים.

ועוד שאלה אלייך , אם הטענה שלך נכונה למה לעזעזל החלפת 10 מגברים ברכב ו 5 בבית? בכולם היו רישרושים בבאס :shock: או ש ל10 קל יותר להפיק צלילים גבוהים.

אני גם זוכר ת'רד שבו טענת שאין הבדל שמיע בין HU מובנה של מאזדה 3 לבין רדיו דיסק מהסדרות הגבוהות.

שינית את דעתך? עכשיו זה כן שמיע.

עכשיו תחשוב רק על כל האנשים ששמעו לעצותיך.(כמו למשל לקנות 3SIXTY ולחבר אותו לHU מובנה במקום לקנות רדיו דיסק נורמלי).

פורסם

לי יש JBL עם מעגל הגברה של קראון .... שהם 80 רמות מעל ג'נסיס

אתה באמת חושב את זה ??

:|

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

א .זה נכון בין רדיו דיסק של עד 1500 שח אין הבדל , מהפרוססור(שיש בו TA ותומך ב3 אמפינג) ובHU זולים אין . זה מה שטענתי וזה נשאר בעינו (פיתרון מעולה למי שרוצה לשמור על רכיבים מקוריים).

וזה אגב רע שיש מגברים שהולכים לגבוהים זה לא טוב (מה לעשות זה נפוץ ברוב המגברים) גם בבית מגבר של רוטל מתנהג ככה .

מגבר טוב הוא לינארי ..... רק מגביר .

בבית זה סיפור אחר ... ברכב המגבר הכי חזק שיש לי הוא מה שכרגע אצלי והוא גם שולט הכי טוב על האלמנטים

(בלי קשר גם מכרתי רכבים עם המערכת בהם )

אני לא מתכוון להיכנס לזה , התיאשתי . הויכוח חסר תכלית עקב מספר סיבות .

אני מציע שנפתח תרד אחר כל אחד יציין את הרכיבים שיש לו נסיון איתם ויתן את חוות דעתו עליהם .

אני לא חשב שהמגבר שלי יותר טוב , זה בטוח , הג'נסיס בעל יכולות דינמיות עדיפות ואמינות(אין חוכמה להשוות מגבר ברבע מחיר ) .

אבל אני בהחלט חושב שקראון היא חברה מוערכת הרבה יותר ומנוסה יותר בהגברה מכל ההבטים, וכל מי שמתעסק

באודיו לא של רכב יוכל לומר את זה

אבל אני בהחלט

פורסם

במקרה (או לא במקרה) אני מכיר "דיי טוב" ציוד של קראון JBL מהעבודה שלי בשנים האחרונות , החל ממגברים ועד המוניטורים והרמקולים האקטיבים של JBL מוגברי קראון ובלי קשר בבית ה POWER AMPS שלי הם קראון ..

אין ספק שמדובר בחברה מצויינת.

קראון מיתימרת ליצר מגברים מעולים . גנסיס מתיימרת ליצר את הטוב ביותר . לא ברור לי למה אתה חושב שהמוצרים של קראון נחשבים יותר באופן יחסי . הם לא פונים בכלל לאותו פלח באכלוסיה .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

צודק ... אין קשר אבל מדובר בגודל של חברה הנסיון שלה והמוניטין שלה .

וקראון אגב גם מכוונת להי אנד להגברה של מוניטורים לא של JBL

תחפש שידוכים לברינגר MKII ודיין אודיו (שאותם שמעתי ספציפית על קראון בחדר יעודי , מת אקוסטית)

פורסם

מכיר , כמו שאמרתי בעבודה הקודמת שלי בכמה שנים האחרונות יצא לי לעבוד עם הציודים האלו בהגברות של אירועים שונים.

בכל מקרה , אין בסיס להשוואה , גנסיס ביחס לקראון היא חברת בוטיק בעוד קראון הוא חלק מקונצרן גדול הרבה יותר שמכוון למסות הרבה יותר גדולות של ציוד. יש כאלו שיעדיפו מוצר של חברת בוטיק איכותית יש כאלו שיעדיפו מוצר של תאגיד גדול . כל אחד וההדפות שלו.

בכל מקרה , אני שמח שאתה מסכים איתי שאין מה להשוות בין המגברים .. כי זה משתמע ממה שאמרת בהתחלה. ואכן אין צורך להשוות אותם , ה JBL בסופו של דבר הוא מגבר פשוט וזול שעולה בערך 350 דולר ואמור להצטיין בעיקר בתמורה למחיר ובכך למכור בכמויות גדולות , מול הגנסיס לעומת זאת שמתיימר להיות ברמה גבוהה מאוד שעולה גם פי 4 בערך ממנו .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הקטע הוא שהחשיבות של מגבר היא בין האחרונות במערכת מבחינת מוזיקליות וכל מני תכונות שיחסו לו פה בתרד ...

שורה תחתונה צריך לשלוט על האלמנט וצריך כוח זה הכל

בטווח הקצר, בשמיעה לא יהיה הבדל שמיע בין מגבר עם נתונים דומים מבית טוב, ואני בטוח שגם אתה לא תוכל להבחין בו.

אתה חייב להסכים שהמגבר מגיע אחרו בשרשרת .

פורסם

אני לא מסכים בכך שמגבר מסתכם בכמה הספק הוא נותן ובאיך הוא שולט באלמנט - השליטה באלמנט תלויה ביותר מאשר רק הספק .

אני כן מסכים שהמגבר הוא לא הרכיב המשפיע ביותר , הרמקולים הם הרכיב הכי משפיע . אני לא חושב שהוא אחרון בשרשרת. בכל מקרה אין קשר בין הויכוח כמה השפעה יש למגבר על הסאונד בין הטענה שלך שאותה תיקנתי בכך שהמעגל הגברה של קראון עדיף פי שמונים מההגברה של גנסיס ..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

טעות כתיב חסר פסיק .

התכוונתי שקראון היא חברה עדיפה :)

ושליטה באלמנט בטח לא מתכמת בהספק דווקא דאמפינג יותר חשוב פה .

אני חייב לצאת בכל אופן יש לך 4 צ'אנל לי יש את שלי בוא ננסה על המערכת שלי ותראה אם אתה שומע הבדל.

רק שבוע שעבר ניסיתי עם DLS שבהחלט נחשבת באותה רמה .

• תוכן חדש...