Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגנסיס מגבר מצויין

אבל הJBL יתן תמורה מצויינת יחסית למחיר

ולדעתי במערכת ממוצעת + אפילו מספיק

חבל להתחיל להתווכח

"ציוד קצה" כלומר רמקולים איכותיים יותר ישנו את התמונה

ובשילוב עם הJBL הנ"ל בהחלט יגיעו לתוצאה מצויינת!

תמורה טובה ביותר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין איך אנישם פה בפורום מסכימים כמעט פה אחד שקרוס משפיע על הסאונד, אבל מגבר לא.

אני לא יודע כמה זמן אתם בפורום, אבל ה JBL תפס את מקומו בפורום רק בזכות זה שהוא נמכר בזמנו בדיוטי פרי ב 200$ או 800ש"ח ולא היו לו מתחרים מבחינת איכות מחיר.

במחיר שלו כיום לא היתי מסתכל אפילו לכיונו(אז מה שהוא נותן 104 וואט ב 1% עיווט) כשיש את SRX במחיר שלו ואם בוחנים את האפשרויות הייבוא אז בכלל נפתח עולם שלם.

פורסם

BORKA

אל תעלב,אבל שמעתי הרבה סטים על מגברים שונים

הJBL לא ברמת הגנסיס והאודיסון אבל נותן תמורה מעולה והוא המגבר המומלץ מבחינתי

אם אין לך רמקולים כגון הK2P הרץ אינפיניטי ומורל מהסדרות הגבוהות (ולא התחלתי לדבר על איטומים ובניות)

הJBL זו הבחירה הנכונה כרגע

למגבר טוב צריך לשדך ציוד טוב מאוד והכנה נאותה

ולפותח התרד - הJBL יתן לך מעל ומעבר בסטאפ הנוכחי

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

SRX זה לא מגבר .. מנסיון ..... זה מגבר רע

לי יש JBL עם מעגל הגברה של קראון .... שהם 80 רמות מעל ג'נסיס ואודיסון שבקושי עושים סטריאו לרכב, בעוד

שקראון מגברים את המוניטורים הטובים בעולם .

זה מגבר טוב .... אני לא רוצה להיכנס להשוואות.

בגדול אתה חייב להבין שאי אפשר להשוות BMW סדרה 1

להונדה לג'נד.

אבל בוא נאמר שיש לי סטריאו בבית וברכב במעל מ100K

תאמין לי שיש לי קצת יותר נסיון ממך בסטריאו ... אני אומר בוא תשמע ותגיב (אני לא הייתי אומר על מוצר שהוא גרוע אם לט ניסיתי אותו בעצמי).

אני כבר ניסיתי SRX היחיד שהרשים אותי זה LRX החדש וגם...לא מעבר למידה סבירה .

אגב הJBL שלי הוא עם 0.04 אחוז ב125 RMS ב 13.8V

(הפרופיל שלך כדיי להגיע ל104 RMS הוא יהיה ב8% עיוות.....)

ואם אתה חושב שאחוז עיוות קובע משהו בבחירת מגבר אז באמת שאין טעם להמשיך את הדיון שלנו .

אתה גם חייב להבין שכל מוצרי האנטרי לבל נובעים מצוכי השוק והם זבל ממותג יקר .

זה תקף לכל הדברים בחיים לא רק למגברים .

גם למגברים מוזיקלים:)

יבוא זה סיפור אחר

פורסם

זאת דעה שלך לגבי מגבר מסוים.

גם BRAX וגם SINFONI בקושי עושים סטאריו לרכב זה הופך את המוצרים שלהם ללא טובים??.

לפי דבריך יש לך סטריאו בבית וברכב מעל 100K,נגיד בבית ב 80K, לפי דבריך אני מבין שפיצלת את הסכום כך ,נגיד סורס ב 10K מגבר ב 5 K ו 65K הלך על רמקולים.

אתה סותר את עצמך, איך מגבר יכול להרשים אותך אם אתה טוען שאין הבדל שמיע בין מגברים, כל מה שהרשים אותך זה שהוא חזק יותר ומסוגל להפציץ ?

לא דיברתי בכלל על ה JBL שלך (שאני לא מכיר אותו, אבל לא היתי מוצאי עליו את הסכום שדורשים בארץ זה בטוח).

את אחוז העיווט הבאתי כדי להדגיש איך נמדד ההספק (שבכללי אני לא נוהג להיתייחס אליו בכלל).

לפי הגיון של זבל ממותג יקר,אז פולס הוא זבל של רמקול מבית מורל.

E777

אין לי ממה להיעלב.

פשוט מה שמפריע לי זה הרגרסיה והקיבעון שעובר על הפורום הזה.

פורסם

פולס זה זבל ממותג טוב (שאגב רק מודבק עליו מורל הוא סיני).... לדעתי יש הרבה יותר טובים .

ולידיעתך רק הסורס והחיווט שלי ברכב עולים כ10K אז אני לא יודע איך הגעת ל20

ובבית אני מדבר על סטריאו מבוסס פירלס וקולנוע ביתי מבוסס BOSE.

אין מה לעשות .. בחול זה אופרה אחרת , אבל אנחנו חיים בישראל ... מה נעשה .

ובלי קשר לגבי מערכת יש כלל אצבע שאומר .

שליש תקציב הגברה , שני שליש רמקולים על זה תוסיף 15 אחוז להתקנה .

וסורס בכמה תרצה , אין לזה גבול.

פורסם

סאב JBL GTO1200B

789 ש"ח

לא שמעתי את הסאב הזה,אבל שמעתי עליו(גם בפורום הזה)שאין לו כ"כ עוצמה.אם כבר JBL,ואם כבר עוצמה טובה ביחס לדיוק,אז הייתי ממליץ לך לנסות לשמוע את ה1202D.ותזכור,מה שלא תקנה, אל תקנה כלום מבלי לשמוע.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
SRX

תאמין לי שיש לי קצת יותר נסיון ממך בסטריאו ... אני אומר בוא תשמע ותגיב (אני לא הייתי אומר על מוצר שהוא גרוע אם לט ניסיתי אותו בעצמי).

אתה יודע איזה אנשים אומרים תאמין לי...

וכנראה שהנסיון שלך בסטריאו הוא על גבי הפורום בלבד אם אחרי 100K השקעה אתה עדיין מדבר על ואטים ועל כך שאין הבדל שמיע .

פורסם

תקרא שוב :)

כנראה שאתה לא קורא טוב ... רשמתי שהתייחסות לוואטים זה בכלל לא העיקר .

ואם אתה חושב שיש הבדל שמיע

תגבה אותו מנסיונך או מאיזה מאמר מקצועי שמשווה בין כמה מגברים ...

יתרה מזאת אני אחפש מאמר שקארתי בעבר שאפילו מהנדסים לא מבדלים בין המגברים שהם יצרו .

ההבדל שכל אחד יכול לזהות בקלות זה עוצמה.

סהכ מגבר אמור להגביר :)

ובלי קשר .... אם בא לך למתוח ביקורת עליי בשמחה רק תיתן טיעון ענייני בבקשה

פורסם

הצעה !!

אולי בתרדים של עזרה והצעות הנוגעות למערכת בתקציב מסויים כולם (אבל כולם) יעשו שיעורי בית ואז יעזרו ?! מה אתם אומרים

נמאס לראות וויכוחים וכל השאר

איפה הזרה לפותח הששור ?

פורסם

את הסאב הייתי מחליף לZR12 של פניקס גולד, דבר עם יגאל בנץ(רוני).

HU לא מכיר, לא מגיב.

קומפוננט, זבל טהור, במחיר שלו הייתי קונה פולס בלב שקט. אמרת גם שאתה רוצה לשים רמקולים אחוריים אז הייתי מוותר ומשדרג את הפולס לדוטק.

המגבר סבבה יעשה את העבודה עם הרכיבים. תנסה להשיג את הZR10 הוא 300RMS וישב טוב על המגבר ויהיה עוד יותר מדוייק.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

+1 לדוטק

ומאיפה משיגים פוניקס?

איך מגבר יכול להרשים אותך אם אתה טוען שאין הבדל שמיע בין מגברים, כל מה שהרשים אותך זה שהוא חזק יותר ומסוגל להפציץ ?

.

בדיוק זה .... שליטה על אלמנט באס, הדוק בלי רישרושים מיותרים, אפשר ליחס את התכונה הזאת ל דאמפינג ופקטור ועוצמה כללית , לא דיברתי על ווליום .

לגביי תמונה של מגבר חלק מהמגברים יותר קל להם להפיק צלילים גבוהים ולכן התמונה שלהם יותר בהירה

לגביי מוזיקליות אין דבר כזה מגבר מוזיקלי אלמנטים כן מגברים לא!

• תוכן חדש...