Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש מכללה

שיוכלו לקבל אותי ללימודים לתואר ראשון ללא התנאים בגרות ופסיכומטרי

כמובן שהתואר יהיה מוכר במקומות

אני יודע שיש את האוניברסיטה הפתוחה אבל אם יש איזשהו מקום שלומדים עם מורה זה יהיה יותר טוב

תודה רבה לעוזרים

פורסם

כבר שנים שבאוניברסיטה הפתוחה יש אופציה של לימודים הכוללים הרצאות שבועיות במסגרת כיתתית.

החיסרון היחיד הוא שלא המרצה שלך כותב את הבחינה ולא הוא בודק אותה או את העבודות שאתה מגיש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

במכללת ר"ג למשל התואר הוא של הפתוחה והלימודים הם שבועיים בכיתה עם מרצה כמו בכל מכללה,אין לי כמעט מצב של "לך תלמד לבד בבית".

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

גם באוני' הרגילה לא המרצה שלך בודק את הבחינה בד"כ - בשביל מה אתם חושבים שה' ברא את המתרגלים? :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אתה רוצה את שלב הבונוס בלי לאסוף את כל חישוקי הזהב בדרך.

לך לאוניברסיטה הפתוחה ואל תתלונן.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

יש לא מעט מכללות שסף הקבלה שלהם מורכב בעיקר משני אלמנטים:

א. דופק.

ב. כרטיס אשראי.

ג. (לא חובה) תעודת זהות ישראלית.

השאלה היא רק איזה תחום אתה מעוניין ללמוד. הנדסה? חשבונאות? מנהל עסקים? רפואה סינית? קוסמטיקה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זהו ראיתי שאין הרבה מקצועות לימוד מגוונות באוניברסיטה הפתוחה

חשבתי ללמוד עיצוב פנים אבל אני לא סגור על זה בכלל וזה יכול להשתנות למנהל עסקים

פורסם

לא כל כך מכיר את התחום של עיצוב פנים, אבל לפחות במנהל עסקים יש לא מעט מכללות שיקבלו אותך בקלות. למשל, השלוחה של אוניברסיטת דרבי.

לגבי עיצוב פנים, הנה תוצאות שקיבלתי אחרי גיגול קצר: http://www.nirshamim.co.il/consultations.asp?Prod=5503&GroID=2826 שים לב לדרישות הקבלה - 3 יח"ל מתמטיקה ואנגלית, 2 יח"ל בהעה או בעיברית וזהו בערך. אם אין לך את זה תמיד תוכל לעשות מכינה ולהכנס כמו כלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מכינה זה מעין קורס לימודים, שבד"כ נועד ל2 מטרות.

הראשונה הינה השלמת/שיפור בגרויות כאשר נדרשת השלמה/שיפור של מספר יחסית גדול של בגרויות.

השנייה היא כביכול לתת לאוניברסיטה אפשרות לראות איך אתה לומד במשך שנת לימודים.

האוניברסיטה דורשת פסיכומטרי ובגרות כדי לבדוק את הסיכויים שלך לסיים את שנה א' בצורה טובה כך שתמשיך ללמוד את שנה ב' וג' (ולפעמים ד').

כאשר אתה לוקח מכינה (שכפופה לאוניברסיטה) - האוניברסיטה יכולה, כביכול, "לצפות" בך לומד במשך שנה ולדעת טוב יותר מה הסיכויים שתצליח במהלך השנה הראשונה בלימודי התואר.

אנשים שביצעו מכינה (שכפופה לאוניברסיטה) מקבלים עדיפות בקבלה לאוניברסיטה, גם כשיש אנשים עם נתוני קבלה איכותיים מהם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אתה בן 30 ומעלה, יש כיום מסלולים גם באוניב' לשכבת גיל זו, שלא מצריכה בגרות (לימודית, לא נפשית :lol: ).

יוליה , באוניב' המרצה חייב לבדוק, לאשר ולחתום על הבחינות והציונים (וגם לעבור על הערעורים). מה שקורה בד"כ הוא שיש בדיקה רוחבית , למשל: מרצה בודק שאלה 1, מתרגל בודק 2 ו"בודק תרגילים" בודק שאלה 3, אך בסוף הכל חייב לעבור דרך המרצה (ואח"כ דרך ראש המחלקה, לאישור ממוצע, סטיית תקן ואחוז נכשלים).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יוליה , באוניב' המרצה חייב לבדוק, לאשר ולחתום על הבחינות והציונים (וגם לעבור על הערעורים). מה שקורה בד"כ הוא שיש בדיקה רוחבית , למשל: מרצה בודק שאלה 1, מתרגל בודק 2 ו"בודק תרגילים" בודק שאלה 3, אך בסוף הכל חייב לעבור דרך המרצה (ואח"כ דרך ראש המחלקה, לאישור ממוצע, סטיית תקן ואחוז נכשלים).

תתפלא, אבל אפילו שזו הפרוצדורה הרשמית, זה קורה רק בחלק מהקורסים.

הנה דבר שלמדתי מהבירוקרטיה של האוני' (במקרה אני מועסקת על ידי אוני' ת"א) - אישור זה רק חתימה. אפשר גם לחתום בלי לעבור על המבחנים.

ערעורים זה דבר אחר לגמרי - המרצה חייב לעבור על זה ולו רק בגלל שהוא יודע את החומר הרבה יותר טוב מהמתרגל.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...