Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה עובד אקטיבית?

בשביל זה מגבר 4 ערוצים?

אם כן עדיף לפי דעתי מגבר אחד 2 ערוצים חזק למידים ואחד חלש יותר לטוויטרים.

אני הייתי הולך על מיד של K2P בשביל הבאס והפאנץ' המדוייק ומשדך לו איזה טוויטר שאתה אוהב, לפי האופי.

MT23 HERTZ space אולי או שאם אתה אוהב אז את הטוויטר TN52 הרגיל של הK2P

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשבתי שאתה רוצה באס חזק? למה IDMAX 1000 ?

P2 בתיבה פתוחה יתן לך יותר באס נכון גיא? :)

לפותח הת'רד, כל מילה של גיא (שומאכר) סלע. תבוא למפגש ותראה מה FI על "כולה" 300 RMS יכול לעשות אז תבין. ובקשר לאדי, הוא רוצה שתקנה ID, לא רק אתה הוא אומר את זה לכולם. לא משנה איזה סוג באסים הם מבקשים כי הוא מרוויח מזה כסף.

תקנה כל סאב שיש ותחבר אותו לשום דבר ככה זה הID שיש לאדי. לא שומעים ממנו שום דבר.

פורסם

עידן, לך לישון, ועל האף אם אפשר.

אתה לא מבין יותר מידי ולא מנוסה מספיק במערכות. אז תפסיק עם הזריקות הערות שלך כל הזמן.

אתה שמעת אצל אדי באוטו את הIDMAX? שמעת אותו ברוק כבר? שמעת אותו באלקטרוני? שמעת אותו בשחורה למען השם?

הבאס חזק מאוד! והעוצמה של הסאב בפאנל נמוכה מאוד ככה שהוא ממש רחוק מלקבל את כל ה1000RMS שלו.

אצל אדי א. מדובר בוופר 10'

ב. הדיוק אצלו חשוב בהרבה מאשר ברר בררר בררר כמו הHX שלך שהקשר בינו לבין דיוק לא קיים. בכלל.

ג. ביחד עם התיבה הקטנה וגודל הממברנה של 10' ושהוא לא מקבל את כל ה1000RMS שלו הבאס ברכב חזק מאוד!

גם יותר מהHX שלך שחופר את השכל.

ומעבר לזה? הבאס מדוייק! ופאנצ'י מאוד.

אתה לא יכול להשוות פה FI Q 15 לIDMAX 10. אלו הם 2 סאבים שונים לחלוטין. IDMAX אומנם סאב חזק שלא מבייש גם אנשים שמאוד אוהבים באס במיוחד בגירסאת ה12' שלו. אבל בחייך, אני מאמין פה לכל האנשים שאומרים שהFI Q מדוייק. יכול להיות. אבל אני לא מאמין שהוא בתחרות עם IDMAX 10'. זה יותר קל להיות מדוייק במוסיקה שחורה, תופים, הופעות פשוטות.

אבל לשים טראק עם BPM מהיר, ושהסאב יעקוב אחרי כל ביט, אני ממש מתקשה להאמין שוופר בקוטר 15' יוכל לעמוד בקצת של הIDMAX 10.

ועכשיו בכללי על ID אדי ממליץ עליהם מהסיבה הפשוטה שהוא מאוד מרוצה מהם. ואתה יודע מה? אני מאוהב בZR שלי אבל אם היה לי כסף כרגע הייתי מהר מאוד מחליף לID ולא להרץ ולא לשום דבר אחר. אז מה? גם אני מושפע ID? עדר אולי?

לא, ממש לא. מה שאני שומע ואני אוהב זה מה שאני ממליץ וגם לוקח לעצמי.

לפני שרושמים כאלה שטויות ומתנצחים פה בצורה בוטה ע"ג הפורום כלפי משתמש אחר. תחשוב קצת. תפעיל את המוח. ותפסיק להיות כזה ילד.

אמיר

פורסם

עידן,יש פיתגם מאוד מפורסם שמתאים לך בול THINK BEORE U SAY SOMETHING STUPID.

אתה ממש כמו ילד ומראה רמה נמוכה מאוד מאוד נמוכה של ידע בתחום .

עזוב אותך תיפרוש תיכתוב פחות תיקרא יותר..

למה אלוהים נתן לך זוג אוזניים ופה אחד כדי שתישמע יותר ותדבר פחות-תחשוב על זה בני:wink:

פורסם

אדי הבנו שאתה חושב שאתה יודע אנגלית. כל פעם שמישהו מבקש באס והרבה אתה ממליץ לו על ID . ואתה בא להטיף לי על מקצועיות ורמה? אם אתה באמת חושב שבנאדם שמחפש הרבה באס יהיה מרוצה מהID שלך אז אתה חי בסרט. אתה רוצה להמליץ על הID שלך לרוק וג'אז סבבה. אבל במפגש אנשים אומרים לך שהם מחפשים הרבה באס לטראנסים ושחורה שבשחורה יש הרבה נמוכים אז אתה מראה להם סאב 10" ? אין לך כל פרופורציה לגבי שימוש של סאבים. ברור שאם מישהו ישאל אותי על רוק ג'אז קלאסיקה וכל מיני דברים כאלה אני לא ימליץ לו על סאב 1000 RMS 15". אבל מה שאתה עושה זה שאתה פשוט מנסה לשכנע את כולם לקנות את הID 10 שלך לא משנה מה הם שומעים ומה הם מבקשים. הבנת?

פורסם

לפני שרושמים כאלה שטויות ומתנצחים פה בצורה בוטה ע"ג הפורום כלפי משתמש אחר. תחשוב קצת. תפעיל את המוח. ותפסיק להיות כזה ילד.

אמיר

אמיר. אתה יכול לומר לי אם סאב מדוייק ואיכותי משמיעה של 10 שניות (ואני רציני)?!

אני אישית לא השוותי בין ה-IDMAX 10 ל-FI Q 15 שלי, כלל וכלל לא. גם לא ל-12. אבל מבחינת עוצמה, גם ה-Q 10 ייקח בקלילות את ה-10 של מר אדי, ותאמין לי גם מבחינת דיוק הוא לא ייפול ממנו אם בכלל (ואני אומר את זה משמיעה של 15, שהוא כל כך מדוייק לסאב של 15 אינץ, בהשוואה לסאבים של 12 אינץ).

אבל אמיר, יש לי משהו אחד להגיד לך:

עידן שמע את ה-FI Q, ושמע את ה-IDMAX, וזאת הדעה שלו עליהם. איך לך יש דעה בנושא (למרות שאתה צודק על כך שאי אפשר להשוות בין סאב 15 ל-10 אבל בכל מקרה) אם לא שמעת את ה-Q עדיין? :roll:

ולא, אני לא בא להתנגח או משהו כזה. אבל שאדי זורק כל שני וחמישי ID ID על גבי הפורום בגלל שהוא אינטרסנט, זה כבר נמאס. ה-ID סאב טוב, זה ידוע. אבל ישר להגיד ש-FI זה בום בום וזבל ?תעשה לי טובה באמת. והכי אבסורד, שאדי ישב אצלי 10 שניות (לי יש את ה-Q שהוא סאב ה-SQ של FI) ואצל אחי כמה דקות (לאחי יש מפלצת באוטו). איך אתה מסביר את זה? כנראה הבן אדם "פחד" מסאב שקצת "מאיים" (לא ממש, שוב זה 15 והוא 10, אבל עדיין) על כס המלכות של ה-ID (שכבודו במקומו הוא).

לך תגיד לו שילך לישון, ורצוי על האף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא אגיד את זה, מהסיבה הפשוטה שאני מכיר את אדי טוב ויודע יפה מאוד מה הניסיון שלו במערכות לאוטו.

אז אולי הוא שמע את הFI לממש מעט זמן וזה לא ממש הקטע שלו כי סאב שדופק חזק מאוד זה גם לא הקטע שלי.

ויצא לי להכיר אותך שומאכר(תסלח לי שכחתי את השם שלך, אבל הפיוז של ה60 אמפר שהבאת לי במפגש מרכז אחד עוד יושב מחובר) עוד מתקופת הקסנון עם תיבה ב-200 שקל מוואלה, וכבר אז פוצצת לי את המוח ואמרת שאת מחפש יותר:). לא יודע אם קראת לו לבוא לשמוע את הסאב או שהוא סתם נכנס ויצא כי לא התאים.

אבל אני מכיר את המערכת של עידן,יצא לי לשמוע אותה כמה פעמים, ועם כל הכבוד לעידן ולעצות שהוא נותן לאנשים שהוא נכנס אליהם לאוטו.

הרבה ידע אין.

עכשיו אני ממש לא מזלזל בFI שוב כי לא שמעתי אותו ואני אשמח לנסות איזה אחד כזה קטן ברכב שלי.

אבל ההמלצות עם הMAX הן מבוססות. הוא סאב מדוייק בצורה לא רגילה, פאנצ'י מאוד וחזק!

לשמוע אצלו שחורה באוטו אתה לא תאמין שמאחורה יושב סאב 10' על חצי גיין.

ואני מבין את ההמלצות של אדי על הID סאבים מעולים למחיר שלהם. גם הID8 ששמעתי גם הIDQ10 ששמעתי וגם הIDMAX10 ו12 ששמעתי נשמעו לא פחות ממדהים.(בעיקר הMAX והIQ8 הכפול)

אמיר

פורסם

הרבה ידע אין.

אמיר

יש אחרים ממך שחושבים אחרת. בוא נגיד שהכי חשוב מכל זה, זה שיש אוזן טובה :lol:

אמיר, נראה לי פעם אחרונה ששמעת את המערכת שלי היה 2 מגברי סטרייקים, T1 וזוג סרווין וגה מאחורה. כל זה הוחלף לפני הרבה זמן. נגיד ככה, שאת המערכת שלי לא שמעת.

פורסם

?! שמעתי אותה עם שני המגברי רוקפורד ובלי האקולייזר. אז כן שמעתי אותה.

ולא רוצה לרדת לפסים אישיים ולרדת על מערכות, זה ממש לא הקטע.

פשוט אתה מתנצח פה מאוד מול משתמש שוואלה? מבין קצת יותר באודיו לרכב.

הוא ממליץ על ID? תמליץ כמה שאתה רוצה על FI.

אמיר

פורסם

תמליץ כמה שאתה רוצה על FI.

אמיר

אני, לא כמוך ואדי, ממליץ לאנשים לפי מה שלדעתי יתאים להם. בלי קשר למה שיש לי ברכב. אתה ואדי לעומת זאת ממליצים לפי מה שיש לכם ברכבים ולפי מה שאדי מוכר. ועוד כמו שאתה אומר! אני ממליץ לפותח הת'רד על FI למרות שיש לי אישית HX2. לפי השיטה שלכם, אני מפר את כל החוקים.

1. אין לי כזה באוטו

2. אני לא מוכר כזה ומקבל אחוזים

פורסם

אתם אנשים מצחיקים .

מה הבעיה בלהמליץ עך סאבים של ID ? סאבים מצויינים לכל מטרה .

כאילו יש לנו פה כל כך הרבה מבחר מטורף ... שיש מה לבחור , כל הארץ זה ID JBL INFINITY ROCKFORD

סאבים עממיים במחיר עממי , אתה תגיד לי מה טוב יותר , P2 ? קיקר ? INFINITY ? JBL אולי ? לא חושב .

מה כבר יש לנו פה שהוא טוב יותר מסאבים של ID במסגרת התקציב שלהם ? בפחות מ 1000 ש"ח , מה טוב יותר ? FI Q ב 2000 ש"ח ? אולי ... אבל אין פרופורציה .

IDQ עולה בערך 1400 ש"ח , אתה תגיד לי מה טוב יותר במסגרת התקציב הנ"ל עידן , ותנסה לא להמליץ לו על FI BTL ב 4 אלף שקל כי הוא אוהב שחורה .

סאבים של ID - סאבים מצויינים לכל כיס ולכל מטרה , שעושים ביה"ס להרבה סאבים אחרים גם יקרים יותר , שלא לדבר על זולים יותר .

בן אדם בא לבקש סאב למערכת בתקציב 3 אלף שקל , מעניין מה אתה היית ממליץ לו עידן עם המבחר הרב שיש בארץ הקודש .

אני לא רואה פה שום בעיה , אם תנסה לקרוא קצת ברחבי הרשת תראה שפשוט אין תגובות רעות על IDQ או

ולהגיד לך את האמת ככל שאני קורא על סאבים של Fi אני רואה שהם סתם בהמות אמריקאיות בלי יותר מדיי מוזיקליות ,

חוץ מזה שהם בנויים כמו טנק ומסוגלים לקבל 6 אלף RMS כמו ה BTL , ולעשות בום ענק בתיבה של 100 ליטר ( מדוייק ... ברור ) אין פה שום דבר מיוחד .

חוץ מזה , רמת ה SPL שסאב BTL מוציא על 6 אלף RMS זהה בערך לרמת SPL של סאבים שמקבלים 1000 RMS ופחות - אזור ה 125 DB .

כנס למבחן ה 12' אינץ ב Realm of Ex ותראה , W7 שמקבל 800 RMS מתנהג בערך אותו דבר כמו BTL שמקבל 6000 RMS , תכנון חכם ? לא . בהמה אמריקאית עם מגנט בגודל מנוע , כן .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני אחרים שחושבים שיש לך ידע אלה אנשים שאין להם ידע בכלל ואנשים שמנהלים איתך שיחה פה(טיפלה בוגרים ממיך) ומשפשפים בתחום כבר כמה שנים יחסית לגילם הצעיר(ואני מבניהם).

עידן,אין לך מספיק ניסיון עם ציוד לכן ההמלצות שלך ברב המיקרים הם שוליות ולא מצריכות דבר...

• תוכן חדש...