Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על hu dvd

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרוקפורד אין דיוידי?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש לי בדיוק כזה מכשיר אבל חברה אחרת.

אני אישית לא מרוצה, מעביר שירים לאט, לפעמים נתקע, אני לא אוהב את השטויות האלה.

וגם תגיד לחבר שלך שיוריד גירסה של אימיול הכי מהירה כי הוא הולך לשבת הרבה על הורדת קליפים.

אבל יש לו גם את ההיתרונות שלו, התקנתי עוד מסך של 5 אינטץ וככה יש לי 2 תמונות אחד מהדיוידי ואחד במסך. חייב לציין שזה מאוד יפה ונעים לעין כשמתנגן לך קליפ.

בדיוידי הזה לא נתקלתי בקובץ שהוא לא הצליח לקורא שזה עד עכשיו קבצי סרטים קבצי MP3 וקבצי MP4.

המכשיר לא כל כך מסובך, למרות שאני עדיין חושב שלא עליתי על כמה כפתורים :)

אני לא הייתי ממליץ למישהו לקנות דיוידי זול.(נקודה)

אם כבר להשקיע אז זה דיוידי +מסך יוצא+חברה טובה+פנל נשלף.

נ.ב

במכשיר שלי הפנאל לא נשלף, רוב הסיכויים גם בזה לא, שחבר שלך יבדוק את זה.

שכחתי להוסיף פה בארץ הוא עולה מעל 1000שקל אני קניתי אותו בגרמניה פחות מ150 יורו.

מקס.

פורסם

אני לא יודע התרונות אבל יודע חסרות וזה פחות 1500 שקל בבנק:idea:

תגיד לחבר שלך שינצל את התקציב טוב יותר ודיוידי איכותי ולא זבל עולה כסף ולפעמיים הרבה כסף ואיכות מדברת בעד עצמה:idea:

• תוכן חדש...