Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אפשר לעשות עם נהג מטריד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי רכב עם אזעקת ביפר שעומד באותה חניה כל יום, אפשר לומר שהאזעקה די רגישה מכה קטנה לא משנה באיזה איזור ברכב מפעילה את האזעקה. כל יום בשעות אקראיות (לפעמים פעם ביום ולפעמים כמה פעמים) עוברת לה אימפרזה טורבו עומדת ליד הרכב שלי מעלה טורים מפעילה את האזעקה ובורחת. יש לי את מס' הרכב. הנהג עושה את אותו דבר גם בשעות כמו 2-3 לפנות בוקר שזה ממש מעצבן. אין לי מושג איפה הוא גר. מה אתם הייתם עושים?

sound connecting people

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקטע הוא שהבחור עושה את זה בכוונה ומשטרה תבקש לראות הוכחות. אני מת לתפוס אותו לשיחה שאולי תרגיע אותו קצת. הקטע שאני לא יודע עדיין איפה הבחור הזה גר. אני פשוט חושב שפה בפורום יהיו רעיונות (גם הזויים התקבלו)לטיפול בנושא.

sound connecting people

פורסם

תסתובב בעיר ותחפש את האימפרזה הזו ותלמד אותו לקח. לא יכול להיות שהוא גר יותר מדיי רחוק אם הוא עושה את זה באופן סדרתי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מה הבעיה לשנות את הרגישות של האזעקה?

אני מבטיח לך שגנב לא יגע באוטו אלא ישר ישבור חלון או משהו ככה שמצב רגיש לכל נגיעה כמו שכיוונת לא ממש רלוונטי ועובדה שזה מציק לך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ממש משעמם לבנאדם אה?:)

אני הייתי מוצא אותו ומתנקם בו בדרך אינטליגנטית, אבל זה רק אני.

פורסם

תאמין לי שאני מחכה לרגע שבו אני אדע איפה המשועמם גר כדי שכבר לא יהייה משועמם. יש לך רעיון מה אפשר לעשות? בדרך יצירתית כמובן.

sound connecting people

פורסם

שמעתי שהספוילרים של הטורבו ניתלשים בקלות:-),אפשר גם סיליקון מתחת מתחת לידיות של פתיחת הדלת,הורדת הגומי מהמגבים ועוד 1001 הצעות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מישהו פעם ניסה לדחוף בננה לאגזוז של הרכב? טוב במקרה של האימפרזה בטח צריך פומלה.

sound connecting people

פורסם

אתה גר ברחוב קטן? גדול? דו סטרי? חד סטרי? יש חניות על הרחוב עצמו?

אם אתה אומר שזה קורה כל יום, הייתי משקיע איזה לילה, עם עוד כמה חברים עם מכוניות, שאחד יעמוד בהמשך הרחוב, ועוד אחד אחריו, שברגע שהטיפש יעבור ליד האוטו שלך, יפעיל את ההזעקה, ויברח הרכב שעומד רחוק יותר יצא לכביש ויחסום אותו ברגע שהאימפרזה תתקרב, והשני שיעמוד מאחוריו יחסום את האימפרזה מאחורה.

ברגע שתאגפו אותו, מה תעשה בטיפש כבר תלויי ביצירתיות שלך.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

יש בעיה אחת הבחור עובר ברחוב בשעות אקראיות. ואני ממש לא ניתקלתי ברכב שלו חונה ברחוב בכלל והוא עובר מידי יום ברחוב מזה כשלושה חודשים.

sound connecting people

פורסם

יש עדכון! עכשיו אחרי שחזרתי מהפאב בכפר יהושע אני נוסע בקצה השני של חיפה פתאום את מי אני קולט? נכון את חברנו המטריד. אז ביקשתי מחבר שלי מהר לעשות פרסה בלי שהוא מבין למה וליסוע אחריו למרות שיש לו רק ג'טה 1.8 הצלחנו להשיג את האימפרזה. עקבנו אחריו איזה עשר דקות ועכשיו אני יודע איפה הוא גר.

עכשיו יש לי שאלה אליכם, מה אתם הייתם עושים?

אני נוטה לכיון ללכת ולדבר איתו דוגרי. מה אתם אומרים?

sound connecting people

• תוכן חדש...