Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אפשר לעשות עם נהג מטריד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה סתם להיכנס לסיכסוכים?

תשתדל שזאת תיהיה שיחה רגועה..

המקסימום שאתה יכול זה להשאיר לו פתק או משהו..

או:

תשנה רגישות אזעקה,מה הקטע??

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אינך יודע מי הוא ומה סף השפיות שלו, אתה יכול לבוא לדבר והוא ישלוף סכין.

תשאיר לו מכתב קטן על החלון.

אם מדובר במעשה קונדס, ממילא הוא יבין שהתעלול נגמר, מה עוד שאתה גם יודע היכן גר.

אם מדובר במתלהם - החשבון רק יתחיל לתפוח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

די להיות צהובים.

אני אומר - פרק לו את המגבים..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הבחור מחזיר את חברה שלו שגרה לידך הביתה והוא עובר ליד האוטו שלך והאוטו מדליק את האזעקה.

לא נשמע לי הגיוני שבן אדם יעמוד עם הרכב וידליק אזעקות .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

אני גר ביציאה מרחוב והשתלבות ברחוב גדול יותר הרכב עומד קבוע ליד הצומת, כנראה הבחור פעם אחת בטעות הפעיל את האזעקה של הרכב שלי, התלהב כמו מטומטם ומאז כל יום הוא עושה את זה.

sound connecting people

פורסם

תראה כמה אתה משקיע במישהו שספק אם הוא עושה לך את זה בכוונה.

בזמן שישבת מול המחשב וכתבת לנו הודעות הית יכול להוריד את רמת הרגישות באזעקה שלך ולפתור את כל העניין.

מה תכתוב לו במכתב, שהוא ככה וככה? ואז הוא מהעצבים ילך למשטרה ויגיד שאתה משאיר לו מכתב ויתחילו לבדוק מאיפה השגת את הכתובת מגורים שלו ואז תואשם בהטרדה\מעקב או השד יודע מה.

ואם הוא לא עושה לך את זה בכוונה אני במקומו אחרי מכתב כזה כן היתי עושה בכוונה רק כדי לעצבן אותך

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אנשים, יש רכבים שעושים רעש / צליל בתדרים מסויימים שמפעילים אזעקות.

מאיפה אתה יודע שהוא עושה לך את זה בכוונה ?

נראה לך באמת שהוא יסתובב כל יום ליד הרכב שלך רק כדי להפעיל לך את האזעקה ?

לי זה נשמע כמו תיאורייה די מטופשת.

לאחד הרכבים אצלנו בבית יש גם אזעקה כזו. כשאני רואה ילדים שנותנים מכה חלשה כדי להפעיל אותה ובורחים - אני יודע שזה בכוונה.

ואני גם מגיב בהתאם.

אבל רכב שעובר ברחוב ? לא נשמע לי הגיוני שהוא יתאמץ במיוחד בשבילך. בטח סתם עובר שם בדרך לעבודה / לחבר / לחברה.

גש אליו, דבר איתו, בלי איומים. תראה מה יש לו להגיד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אז ככה איך אני יודע שזה בכוונה. דבר ראשון האזעקה מופעלת על ידו מס' פעמים ביום על ידי כך שהוא מעלה טורים בכוונה לרמות שלא באמת מתחילים נסיעה בהם. בנוסף לפני כמה ימים הוא ראה אותי מסתכל עליו כי הייתי ליד הבית הוא קלט אז הוא שיחק עם הטורים כמה פעמים חייך אלי והדליק את האזעקה וברח. נראה לך הוא עושה את זה סתם. בנוסף שלשום כביש ריק 4 בבוקר אין נפש חיה אני רואה טלויזיה אחרי שחזרתי פתאום אני שומע וורום... וורום.... וורוםוורוםוורום ווווררררררררררום.אני קולט את הספויילר של האימפרזה ואת האזעקה שלי משתוללת ב4 לפנות בוקר.

sound connecting people

פורסם

שים לו מכתב בתיבת הדואר ופשוט תכתוב לו: "זה אני עם ה_____ והאעזקה שאתה אוהב להפעיל. אני יודע איפה אתה גר, חבל שגם אני אפעיל את שלך :D"

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני תומך בסטייל "אדי מרפי"

תדחוף כמה ירקות לתוך האגזוז עמוק עמוק... הרעש היחיד שיישמע לאחר מכן זה הכיס של המוסכניק מתנפח.

• תוכן חדש...