Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אפשר לעשות עם נהג מטריד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באימפרזה הלחץ חזק ,השיטות האלה לא עובדות ירקות שתדחוף לו באגזוז הוא יעיף את הירקות בלחץ חזק.

תפסיקו לראות סרטים

ולהכנס לסרטים מכל שטות

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי דרך להתנקם בו אם אתה רוצה. המצרכים הם נייר זכוכית ודבק מגע חזק. למתכון המלא צור קשר בפרטי:)

נ.ב

כמובן שאני ארצה תמונות אח"כ :)

פורסם

אדון פטיש פותח השרשור,

אינני מכיר אותך או יודע מי אתה, אבל מכפי שמשתמע מהדרך שבא אתה מנתב את השרשור הזה, אתה לא מחפש לך ראש שקט אלא הרפתקאות.

מי שמחפש ראש שקט היה מכוון את רגישות האזעקה לרמה נמוכה יותר, והדבר אף הוצע לך מספר רב של פעמים לאורך השרשור. תחת זאת, אתה מעדיף לחשוב על כל מיני פתרונות אחרים שספק יפתרו לך את הבעיה ובוודאות יצרו לך בעיות חדשות.

לכן, הכותרת המתאימה לשרשור הזה היתה צריכה להיות: "מבקש הצעות לריגושים".

אז קח בחשבון שאפשר לתת לך אינספור הצעות לריגושים, אבל אף אחת מהן לא תגרום לאזעקה שלך לשתוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד אני ממש לא מסכים איתך, אולי הרכב שלו מאוד יקר לו והוא לא רוצה שיתקרבו אליו לרכב?

למה בגלל מישהו שנהנה לעשות לו דווקא הוא צריך לכוון את רגישות האזעקה לנמוכה יותר ולא להיות שלם עם עצמו?

אני הייתי הולך על הרעיון של איציק נ.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
שים לו מכתב בתיבת הדואר ופשוט תכתוב לו: "זה אני עם ה_____ והאעזקה שאתה אוהב להפעיל. אני יודע איפה אתה גר, חבל שגם אני אפעיל את שלך :D"

איציק

כן,גם אני הייתי הולך עם הרעיון שלו(או להנמיך ביכלל את האזעקה..).

תיזכור רק שאם תעשה איזה משהו לא לעניין(מכות\קללות,דפיקה של האוטו שלו או מה שעולה בראשך..),תמיד תזכור שהוא יודע איפה אתה גר(אם תיזדהה כמובן)..

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

הוא לא צריך לדעת איפה פותח השרשור גר, הוא כבר יודע איפה הוא חונה...

לכן פעולה "אלימה" רק תחזור אליו בהפוכה.

מה גם שלא פותרים אלימות באלימות או בריונות בבריונות.

זה פשוט לא עובד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הכוונה היא לא לנקוט בפעולה אלימה, אלא ליצור הרתעה בבחור שמפעיל את האזעקה בדרך קבע.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
באימפרזה הלחץ חזק ,השיטות האלה לא עובדות ירקות שתדחוף לו באגזוז הוא יעיף את הירקות בלחץ חזק.

תפסיקו לראות סרטים

ולהכנס לסרטים מכל שטות

יעיף???

חביבי אם אתה תוקע לו שם מלון שהוא תקוע ולא סתם מונח אלוהים לא יעזור לו.

פורסם

אני הייתי מחכה להזדמנות לתפוס אותו באוטו, לעצור אותו.. בצורה הכי מנומסת, להתנצל ולהסביר לו את הסיפור.. שזה מפריע לך ואתה מאוד תשמח אם הוא יפסיק עם זה.. אני חושב שהוא יבין.

פורסם

שים לו מכתב:

אני יודע מה עשית בלילה האחרון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רק בראשי עולה הרעיון של לצלם (לפחות) הטרדה אחת של הבחור? שיהיה , על כל מקרה.

תארוב לרכבך , וצלם אותו. במקרה הכי גרוע, תוכל להתלונן על הטרדה , וההוכחות בידך.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אני הייתי מחכה להזדמנות לתפוס אותו באוטו, לעצור אותו.. בצורה הכי מנומסת, להתנצל ולהסביר לו את הסיפור.. שזה מפריע לך ואתה מאוד תשמח אם הוא יפסיק עם זה.. אני חושב שהוא יבין.

כן, כאילו זה יעזור...

בעל השרשור צריך לבדוק מי בעל האימפרזה ואיפה הוא גר ואז לנסות לדבר איתו זה נכון - אבל לא בנימוס וכן בתקיפות. ואם זה לא יעזור אז להראות לו מאיפה משתין הדג. במקרה והוא יחזור על זה או יעשה (כנראה) משהו יותר גרוע אז אתה כבר יודע איפה הוא גר והוא בעל האימפרזה שכמו כל הבעלים של הרכבים ה"מיוחדים" הוא בטח פלצן שמפחד על האוטו שלו. תעביר לו את המסר דרך האוטו.

אני הייתי פשוט משנה את רמת הרגישות של האזעקה בשביל שהוא לא תפעל מכל רעש קטן בשביל להמנע מזה.

אבל אגרסיביות זו הפעולה שלאחריה.

בהצלחה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני במקומך - מנמיך את רמת האזעקה .

בין כה וכה פורץ שיגיע כדי לפרוץ לך את הרכב חס וחלילה , לא ממש יתאמץ לתת מכה חלשה בכל מקרה , אלא ישבור חלון ולפני שתספיק לשים את הבוקסר עלייך בחזרה אחרי לילה רצוף כושר , הדבר שהוא רצה לקחת כבר יילקח ..

הצעה שלי - אל תתעסק עם אף אחד , תוריד את רגישות האזעקה .

ואתה יודע מה זה יעשה ? זה יעצבן אותו יותר כי עכשיו אין לו על מה לצחוק בכל פעם שהוא עובר ליד האוטו שלך , הוא יתאכזב שהטורים שלו כבר לא מזיזים לאוטו ...

תאמין לי , זה יותר טוב :)

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

מסכים עם סיזר.

זה רק יעצבן אותו יותר.

והוא יגיד לעצמו .."מה זה??, ירדו לי 20 כ"ס .. אני כבר לא מפעיל אזעקות".

ואז הוא יקנה צ'יפ אחר, ואז הוא יתלהב יותר, יסע יותר מהר, ואז טוטלוסט.

• תוכן חדש...