Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אפשר לעשות עם נהג מטריד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בין כה וכה פורץ שיגיע כדי לפרוץ לך את הרכב חס וחלילה , לא ממש יתאמץ לתת מכה חלשה בכל מקרה , אלא ישבור חלון ולפני שתספיק לשים את הבוקסר עלייך בחזרה אחרי לילה רצוף כושר , הדבר שהוא רצה לקחת כבר יילקח ..

אתה לא בהכרח צודק.

אותה אזעקה בדיוק היתה מותקנת ברכבי הקודם ובתוספת כיוון רגישות הולם והתקנה איכותית היא לא נתנה התראות שווא.

בפעם היחידה שהיא ציפצפה לי באמצע לילה תוך 20 שניות הייתי כבר מחוץ לבית והספקתי לראות את הגנבים נכנסים למאזדה לנטיס ובורחים (למזלם אחי היה ער בסלון ושמע את שבירת החלון וקלט שזה הרכב שלי אז הוא צעק להם והם ברחו,אחרת אני בסיוע יריחו פולימרי קצר היינו תופסים אותם).

שתבין,עוד לפני שהסירנה בשלט התחילה לפעול (מיד עם סיום 3 צפצופי התראת הפריצה) כבר הייתי עם בוקסר והאקדח ביד במדרגות של הבניין.

לפותח השרשור,

עזוב אותך משטויות, תוריד רמת רגישות באזעקה (בלי שום קשר למטריד),אתה לא צריך לקפוץ מכל שטות,אני גר ברחוב עם תנועה ערה של כל מיני "דיסקוטקים ניידים" מעצם היותי גר ברחוב שמוביל לים,ועדיין בלילות ישנתי בשקט בלי התראות מכל איזה משופר שהחליט לפתוח ברחוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פותח השרשור :

אני לא יודע מי יותר יצור , הוא שמפעיל הזעקות באמצע הלילה.

או אתה שבמקום להמניך את רמת הרגישות של ההזעקה שלך מבלבל את המוח בשרשור הלא נחוןץ הזה .

אני מקווה שמה שלא תחליט לעשות רק יסבך אותך יותר !

יצאתי עמבה

פורסם

אתה כלכךךךךךך מחפש צרות ..

בפעם הבאה אחרי שתשאיר לו פתק, הוא יפעיל לך את האזעקה בעזרת חלון מנופץ ..

לא יותר קל פשוט להוריד את הרגישות לאיזה כמה ימים , אני בטוח שאחרי פעמיים שלוש שזה לא יעבוד יותר הוא יתייאש ולא יבוא יותר..

פורסם

טוב ידידי אני עשיתי כעצתכם הנמכתי את הרגישות נראה מתי האזעקה תפעל בפעם הבאה. ואולי לא הבנתם אותי פשוט אני רציתי לשמוע איזה דברים מופרכים הייתם עושים לאותו בחור, לא התכוונתי להסתבך ובמיוחד לא עם משועמם חסר שכל כמו הנהג הזה. רציתי לשמוע כמה שרוטים בפורום נותנים פתרונות יצירתיים.:-) שבוע טוב.

sound connecting people

• תוכן חדש...