Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

ברשותי מאזדה לנטיס 98 1600 אוטו' הייתה לי בעיה של רעידות בהילוך סרק ונזילות ממכסה שסתומים עקב אטם בלוי.

החלפתי את הצינור העבה מפילטר האויר והוצאתי את הדיסטרבוטור ניקיתי פירקתי החלפתי רוטור וגומיה, הקיטועים הסתדרו.

לגבי נזילת השמן ממכסה השסתומים החלפתי את האטם לחדש אך ישנה נזילה מצידו הימני בקשת שמעל החיבור של הדיסטרבוטור,

חשבתי שכאשר אני יחליף את הגומיה יפסיקו הנזילות, הם אכן פסקו אך רק בנקודה הנ"ל ישנה עדיין נזילה.

שאלתי הינה האם לשים סילקון בקשת מעל הדיסטרבוטור?

או שיש פיתרון אחר?

תודה מראש וחג שמח.

פורסם

אתה בטוח שמת אטם חליפי ולא מקורי וזאת הבעיה.

מנסיון רק אטם מקורי עוצר את הנזילה ב100%.

גם אני בזבזתי כסף על חליפיים והם לא החזיקו אפילו לא דקה ישר רואים הזעה, קניתי מקורי עלה לי 220ש"ח +-

מקורי קונים ממוסך מורשה או מחנות בשם "חזי דלאל"

המנוע ברכבי הוא 1.8 אבל זה לא משנה צריך אטם מקורי בלבד.

וסיליקון לא יעזור, הוא רק יקשה עליך לנקות אותו אחרי שתירצה להרכיב מקורי.

יש מקומות שצריך למרוח סיליקון, בכל פינה של ה"קשת" צריך לשים גוש קטן של סיליקון שחור/אדום.

לנקות היטב את החריץ של האטם לפני ההרכבה ולהרכיב.

לא לסגור חזק את הברגים אלו ברגים שנשברים בקלות ממש עדינים.

פורסם

מצטרף למה שנאמר ומוסיף שהעניין כבר נדון בפורום במיוחד לגבי מאזדה.

יש להשתמש באטם מקורי בלבד. בנוסף יש לשים מעט סיליקון מתאים בנקודות ספציפיות בהתאם להוראות היצרן שפורסמו בעבר (כולל אילוסטרציה) בפורום. בצע חיפוש.

פורסם
אתה בטוח שמת אטם חליפי ולא מקורי וזאת הבעיה.

מנסיון רק אטם מקורי עוצר את הנזילה ב100%.

גם אני בזבזתי כסף על חליפיים והם לא החזיקו אפילו לא דקה ישר רואים הזעה, קניתי מקורי עלה לי 220ש"ח +-

מקורי קונים ממוסך מורשה או מחנות בשם "חזי דלאל"

המנוע ברכבי הוא 1.8 אבל זה לא משנה צריך אטם מקורי בלבד.

וסיליקון לא יעזור, הוא רק יקשה עליך לנקות אותו אחרי שתירצה להרכיב מקורי.

יש מקומות שצריך למרוח סיליקון, בכל פינה של ה"קשת" צריך לשים גוש קטן של סיליקון שחור/אדום.

לנקות היטב את החריץ של האטם לפני ההרכבה ולהרכיב.

לא לסגור חזק את הברגים אלו ברגים שנשברים בקלות ממש עדינים.

אז זהו שלא שמתי סילקון בכלל והנזילה היא רק בחלק הקשתי היכן שהקשת בחיבור של הדיסטרבוטור.

אשמח לדעת היכן בדיוק לשים את הסילקון.

ובנוסף הנזילה היא לא בזמן שהרכב מונע אלה רק שמכבים את המנוע לאחר כ-10 דקות ישנה הזעה.

• תוכן חדש...