Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חשמל מאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה 323F שנת 93. יש לה בעיה מאד רצינית-בעיית חשמל במנגנון אלקטרוני לפתיחת חלונות. החלפתי אותו לא מזמן, אך גם הוא נשרף חלקית ואי אפשר לסגור/לפתוח חלק מהחלונות.

מה תציעו לי, להחליף את המנגנון שוב פעם ולחכות מספר חודשים, עד שישרף שוב פעם או לעבור לידית ידנית לפתיחת החלונות.

לפי מה שאני יודע, זאת בעיה די נפוצה בדגם הנ"ל. אם יש למישהו פתרון כלשהו לבעיה, אנא כיתבו לי. נמאס לקנות מנגנונים חדשים, במיוחד, שהמחיר שלו נא בין 500-600 ש"ח למשומש.

user_online.gifreport.gif

פורסם

היום מישהו יכתוב כותרת כמו שצריך? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

אם אתה שם מנגנון משומש, סביר להניח שלא ישרת הרבה - מדובר על מנגנון עדין שכבר שירת מישהו שנים רבות.

מנגנון ידני, הכי זול ואמין, אבל זה פחות נוחות. אם אתה מוכן להתפשר לטובת אמינות על חשבון נוחות - זה פתרון אידיאלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מנגנון ששירת מישהו, זה אומר שעדיף תמיד לקנות חדש? חדש יחזיק יותר זמן מהישן? אני חושש שיש פשוט עומס על המנגנון ובגלל זה הוא נשרף. השאלה היא, האם אפשר לבדוק את זה בדרך כלשהי?

פורסם

מתקין המנגנון אמור לבדוק שהמנגנון עובד בתנאים אופטימאליים, במידה ויש בעייה - לסדר. אם הוא סתם שם את המנגנון וזהו, הוא אינו עושה את העבודה כמו שצריך.

ברור שמנגנון משומש פחות אמין מחדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מי שמתקין את המנגנון. בד"כ חשמלאי או אחד שמתמחה באויזרים כאלה לרכב.

פורסם
תנאים אופטימליים-זה שאין עומסי יתר על המערכת ?

נכון. אם למשאל משהו מפריע לחלון לעלות חלק, אחד מתפקידים של מי שמתקין, לתקן את המפגע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...