Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לשלילת רשיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

לא מזמן עברתי בדיקת שכרות בעת בדיקה שגרתית ונכשלתי.

290 (מ"ג אלכהול לליטר), כאשר הגבול החוקי הוא 240 (?).

השוטר אמר לי שזה די גבולי..

בכל מקרה, קיבלתי שלילה לחודש ימים וכן גם הרכב שלי הוחרם לחודש.

אני נהג צעיר (20) אבל לא חדש, ולפי מה שידוע לי אין לי עבירות תנועה קודמות, אלא אם כן דו"ח על אי חגירת חגורות מאחורה ב100 שקל נחשב עבירת תנועה שנרשמת בתיק איפשהו.

יש לי משפט בעוד כחודשיים ששם יוחלט מה העונש שלי.

עכשיו, אני יודע שאם אקבל יותר משנה שלילה אני אצטרך לעשות רשיון מחדש (וזה יהיה בעיה בגלל שאני משוחרר נפשית מהצבא?)..

רציתי לשאול מהם הסיכויים שאני אקבל עונש שפחות משנה שלילה?

אני אוסיף שביצעתי את הבדיקת מאפיינים (צעדים ישרים, נגיעות באף) של השוטר בהצלחה ובלי בעיות, דיברתי ברור ושוטף, והשוטר בעצמו רשם שאני נראה שיכור במידה בינונית, וזה רק בגלל העיניים האדומות שקיבלתי מהעייפות מכל ההמתנה בניידת, ומה"ריח" של האלכהול שיוצא ממני.

מישהו יוכל לענות בבקשה? תודה מראש.

• תוכן חדש...