Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! פירסמתי בעבר השוואה בין שני מגברי רוקפורד לסאב מי שראה וענה לי אני מודה לו רציתי לשמוע כמה חוות דעת לגבי המגברים האידיאלים לסאב 500 RMS בזול בטווח מחירים של 1000 - 1600 לסאב יש אפשרות לחיבור ב2 אום וב4 אום.

תודה רבה

ברק.

פורסם

לסאב אין אפשרות לעבוד ב 4 אום.

הוא 2 סלילים של 4 אום. ולכן החיבור היחידי שמעניין אותך הוא 2 אום!!

אתה צריך מגבר שיתן 500W RMS ב 2 אום.!

אתה מחפש חדשים או משומשים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

התייעצתי עם בעל מוסך שאמר לי שהסאב הוא פועל או ב2 אום או ב4 אום למרות שחלק אמרו שהוא יכול לעבוד ב1 אום בגדול אף אחד לא סגור על עצמו אז ככה שאני בעצמי לא יודע

ואני מחפש מגברים חדשים ומשומשים

נ.ב המליצו לי על מגבר sound storm שמוציא 500 וואט RMS ב2 אום במחיר טוב ב1400 שקל.

פורסם

פניקס גולד קסנונן 600.1 יהיה תפור עליו, רק בעיה שהוא חורג מהתקציב שלך.

מגברי "רעידת אדמה" EARTHQUAKE מעולים גם, יש ביד שניה כמה למכירה - שווה בדיקה.

פורסם

אהלן ברק בהמשך לשיחה שלנו כמו שאמרתי לך גם הסאונדסטורם לא ממש נחשב למגבר מותג נקרא לזה ככה

בהתחלה אמרת שהסאב שלך הוא P312D2

האם החלפת אותו ? לp312d4 ?

אם כן , אז אפשרויות החיבור שלך הם או 2 אוהם או 8 אוהם

במקרה וכן החלפת ההייתי ממליץ לך לשאול את אסיף84 מהפורום בעבר היה לו את הסאב הזה על מגבר לייטנינג אודיו 350.1

תוצאה סבירה למדיי לתקציב שלך .

פורסם

לא החלפתי אותו כנראה התבלבלתי הסאב שלי הוא בהחלט p312d4 תודה רבה יגאל עזרת לי מאוד ולגבי הלייטנינג אודיו הוא מוציא 350 RMS אז כנראה אני יקנה אותו.

תודה רבה ודרך אגב איך אני ימצא את אסיף84.

ברק.

פורסם

אני פה!:lol:

בעבר את המגבר הזה והוא עשה את העבודה כמו שצריך

עם המעבר לרכב חדש ולא אקוסטי בכלל הסאב נשמע לי חלש פתאום:shock:

ואז רכשתי מונו של רוקפורד 600.1:twisted:

אז המלצתי היא הL.A 350.1 נכנס לך לתקציב וישאר לך עודף

פורסם

איך אתה ממליץ לו מגבר של 350 RMS כשהסאב הוא 500 ( ויכול לקבל יותר ) ולא נציל בכלל ( נצילות של 85 db ) .

שלא לדבר מאיפה באים ה 350 RMS הספציפיים האלה ...

שידוך לגמרי לא תואם .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אין לי את הכסף לנצל את המגבר עד הסוף אני ישאר עם ה L A 350.1 עד שבעתיד ימאס לי ואני יחליט שאני רוצה משהו יותר חזק

תודה רבה לכולכם.

ותודה רוני (יגאל בנץ)

חג שמח לכולם!

פורסם

אין לי את הכסף לנצל את המגבר עד הסוף אני ישאר עם ה L A 350.1 עד שבעתיד ימאס לי ואני יחליט שאני רוצה משהו יותר חזק

תודה רבה לכולכם.

ותודה רוני (יגאל בנץ) וasif84

חג שמח לכולם!

• תוכן חדש...