Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC MDC MDC MDC

threeefifteeezee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:cry: אני מתגעגע

"http://video.google.com/videoplay?docid=6417731269064647298" via Google Video
ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=h5YvMez44Ew דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=wGu1_xDRXPg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

שקרן!

אתה סתם מת לדעת איזה תוצאות העגלה שלך מסוגלת להוציא במצבה כיום :lol:

בדראג היא לא ממש מרשימה.....

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני בעד החזרה של הMDC למסלול באשדוד\נחשונים. כי מסלולים כאלה אין עוד בארץ וראש העין בכלל לא משתווה לזה.

אשדוד - יותר טכני מהיר ויש יגידו עבודה הגה מהירה יותר , ונחשונים - יותר ארוך פחות סיבובים יותר קו ישר ולאנדרדוגים כמו 106 205 וכאלה יש פחות סיכויים להביס רכבים "כבדים חזקים ומהירים"

פורסם

אתה אומר את זה מניסיון ?

כי אני לא ממש מסכים עם הניתוח שלך (ומאחר והשתתפתי בכל האירועים בשלושת המקומות האלה אז גם קצת מסתקרן אם אני מכיר אותך כמשתתף :-)).

לא הייתי אומר על נחשונים קו ישר וגם האנדרדוגים* הסתדרו שם מעולה בדיוק כמו שהם הסתדרו במקומות האחרים חוץ מזה שגם ככה יש קטגוריות אז למה הם צריכים "להביס רכבים כבדים חזקים ומהירים" ?

[* איך אנדרדוגים ? 106 שלטה ללא עוררין בכל הליגות בקטגוריה שלה וגם ה-205 הסתדרה יפה, בעיקר בנחשונים]

עקרונית ראש-העין אמור לאפשר את מה שאשדוד אפשר מאחר והוא לא קטן יותר ובלי כיכרות באמצע כך שהאפשרויות גדולות יותר. זה בתיאוריה לפחות. בפועל אני גם פחות אהבתי, קצת איכות האספלט אבל בעיקר העדר שולי בטחון שהגבילו מאוד את האפשרויות.

אגב, מתמונות שראיתי מקורס של PSI שעשו בראש-העין לאחרונה, המגרש שם צומצם בצורה משמעותית.

הבעיה הגדולה היא מגוון האפשרויות המצומצם בכל מקום לקביעת מסלולים חדשים/שונים/מאתגרים כי זה כל הקונספט של ג'ימקאנה (באשדוד בסוף העונה הרבה דיברו על כך שהמסלולים כבר מיצו את האפשרויות במקום (תמיד אותה קשת בסוף, אותה פרסה בפינה הקרובה וכו'), אח"כ אותו תהליך עבר על ראש-העין ואז נחשונים שמראש מגיע עם מינוס רציני במובן של הגמישות ביצירת מסלולים מגוונים).

אבל אין מה לעשות, אין לנו מגרשים מספיק גדולים בשביל לאפשר מגוון מסלולים גדול מספיק :-(.

ניר

פורסם

ליגת ה-MDC עדיין קיימת בכלל?

אם כן אשמח לדעת תאריכים עתידיים...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

שלום רב לכולם,

אני רוצה לציין שאני מתגעגע מאוד מאוד לMDC!!!! אני יודע שיש פה עוד הרבה אנשים כמוני שמתגעגעים!!!!

אני כבר כמה חודשים לא גר בארץ ואני רואה שכבר אין שום סוג של ספורט מוטורי בארץ.

לפני עשרה חודשים התחום הזה היה בפריחה,היו מתחרים היה הרבה קהל (במפלצות) ואפילו להרבה נהגים היה סוג של תמיכה כלכלית (ספונסרים)...:wink:

למה זה לא קיים? יש משהו שאני לא יודע?

לכל אלה שמתלוננים על המחיר ועל המגרשים בהם התקיימו התחוריות אני חושב שזה לא המקום. אחרי מספר ג'ימקאנות בארה"ב אני יכול להגיד לכם שגם פה זה עולה כסף,גם פה בשלב מסויים אתה מרגיש שהמסלולים לא משתנים,השחיקה של הרכב היא הרבה יותר גדולה וגם חצי מהיום צריכים לעבוד כמרשלים!!!! אני ממש לא מתלונן זאת פשוט חצי הכוס הריקה....

MDC היה סופ"ש מדהים והרבה אדרנאלין לחובבי ספורט מוטורי!!!

חברת מסלולים ניהלה את הMDC בצורה מושלמת לתנאים שהיו לא והMDC צריך לחזור להמשך פרק היום!

איפה זה היום??? לאן זה הלך??? זה לא עצוב??? :cry:

אני חושב שזה דיון חשוב ושכל בעלי העניין והידע יתרמו לו!!!

מורן

פורסם

הייתי שם אתמול, במקום יציאת המכוניות בנו שם כיכר גדולה.

לדעתי זה בגלל האחים סדובסקי שרצו יותר דריפטים בככירות ואין להם יותר ליד הבית....:-P

גם אני מעוניין לדעת לאן נעלמה ההתלהבות המטורפת של כולם......

פורסם
עד כמה שאני זוכר ה-MDC הופסק בגלל בעיות עם המשטרה, לא ?

לא בעיות עם המשטרה... בעיות עם החוק שאינה מאפשרת תחרות או מירוץ מכל סוג עדיין. לא מכונית כנגד מכונית ולא מכונית נגד שעון. כל מה שהיה אי פעם באשדוד וראש העין היה בגדר "העלמת עין" ע"י the man . לאחרונה the man הפסיק להתעלם.

מורן, אין יותר MDC ואין יותר ליגה דריפטינג, עדיין אין מירוצי דראג וגם הראלי עדיין מתחבאים ומתאמנים בשבילים אי שם

לקראת תחרויות בחו"ל.

כווווולנו עדיין מחכים לחוק. כי בישראל צריך שיהיה חוק לעשות מירוץ. לא רק תקנון או rule book ... ממש חוק עם סעיפים ותתי סעיפים ותתי תתי סעיפים ו גופים ממשלתיים שישלטו בחוקים האלו ועמותות ושרים של ספורט מוטורי עם תקציבים וישיבות .... הכל בשביל שאנו נוכל פעם בכמה שבועות להגיע לנחשונים ולמדוד זמן הקפה.

אהה בעצם החוק עבר לפני מעל שנתיים, אנו רק מחכים ליישום החוק. שכחתי. הרי היו אז כמה "הפגנות" למען קידום ספורט מוטורי... חחחח ממש עזר :cry:

וחג חירות שמח לכל עם ישראל

פורסם

הפתרון היחיד במדינת הקומבינה שלנו הוא לשכנע בעלי הון למה צריך ספורט מוטורי. הם כבר ידאגו לשמן את גלגלי השיניים, ולקדם את הצעת החוק.

לצערי - זה הכיוון.

השאלה היא - האם למישהו שמכיר את המערכת (או את בעלי ההון) יש רעיונות קונקרטיים איך לקדם את זה.

אביעד.

נ.ב מצד שני, למי שמתגעגע למדידות זמנים: להזכירכם, הרבה לפני מסלולים ו-MDC היו התארגנויות פרטיות מוצלחות (וזולות!) לג'ימקאנות או תחרויות. פשוט צריך לקום מהגדר.

הנה אחת מהן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=58536&highlight=%D7%A9%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%92

העלות הייתה 40 שקלים, לא 200. בתמורה כל משתתף התחייב לשמש גם כמרשל. (כך גם נהוג בחו"ל).

פורסם

אומנם MDC כבר אין,

וחוק הספורט המוטורי צולע קשות,

אבל אני מוכרח לומר לכם - שבמועדון STI אנו ממשיכים לעשות אירועי נהיגה, ממשיכים להדריך וממשיכים להנות !

בחודשיים האחרונים היו לנו 5 אירועים כאלו, ויש לנו עוד כמה בקרוב.

אז החוכמה היא לעשות - לא לבכות על כך שאין.

ולפני שאתם "קוטלים" אותי - אל תשכחו - אני בצד שלכם !

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

מסכים אם ערן!

ליגת דריפטינג חדשה ונוצצת (אם קהל!) נבנית לה בימים אלו וכנראה תוכרז בקרוב

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

ערן

אני לא מדבר על ארועים סגורים לחברים בלבד. את זה כולנו עושים באי אלו דרכים כבר הרבה שנים.

הדרכות וימי כיף חלק גדול מאיתנו ממשיכים בארץ ובחו"ל.

אני לא בוכה או מתבכיין , אני רק מדבר על ה MDC שהיה עד היום הדבר ההכי קרוב real thing (במיוחד העונה #2 באשדוד)

מלא ספונסרים, קהל וקרוב ל 100 מתחרים ביום אחד. (דרך אגב, שאל פעם את ראם או גל מי יזם ודחף אותם לליגת ג'ימקאנות)

אני ראיתי לאחרונה סרטון מה MDC הראשון שהיה סיבוב 360 מעלות על רטוב .... ואף אחד לא עבר את זה יפה, לעומת הנהיגה של כוווולם לקראת סוף עונה 3 שהיה פשוט מדהים ההתקדמות - רק בעקבות some friendly competition

רק לפני שנתיים חשבנו שהגיעו ימות המשיח המוטוריות , היה MDC היה TOP DRIVER החלה תחרויות DRIFTING היו רבבות מועדונים חובבי מכוניות ונהיגה, היה צפי למירוץ DRAG ראשון חוקי למהדרין.... והיום, מה?

אז אני מתגעגע, זהו.

פורסם

אריק, מאחר וכולנו באותה סירה (שוקעת? כבר טבעה? :?) בכל הקשור לתחרויות חוקיות, מעבר למה שאנו עושים כעת לא נותר לנו אלא לקוות שאכן ענייני התקנות וההתאחדות יושלמו בחודשים הקרובים והמצב הנוכחי יהיה רק בגדר "ירידה לצורך עליה".

אם יתברר שלא, תמיד ניתן לעשות ירידה (מהארץ) לצורך עליה (ברמת הספורט המוטורי)... :wink:

שי

פורסם
אם יתברר שלא, תמיד ניתן לעשות ירידה (מהארץ) לצורך עליה (ברמת הספורט המוטורי)... :wink:

עצוב, אבל כנראה שזה מה שיהיה, לפחות מבחינתי.

קצת מוזר, אבל החג הזה מסמל יציאה מעבדות לחירות - אני מרגיש בדיוק ההיפך.

מורן - מתגעגעים אלייך!

תן בראש בארה"ב. :-)

חג שמח לכולם.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...