Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה אנחנו נכנסים לקיץ. האוטו תמיד אבל תמיד חם אפילו אם הוא בצל ישנה חמימות יתר בתוכו. השאלה שלי היא האם החום המעיק של הקיץ שבדרך זו או אחרת גם מחמם את המגבר (בדקתי את שלי לפני שהדלקתי את המערכת ואכן הוא היה חם!) יכול לגרום להתחממות יתר של המגבר בעת פעולה ואף להשבית אותו או לדפוק אותו?

פורסם

אם אתה שייך לאסכולה של אלו שמשדכים מגבר עם נתונים זהים לאלמנטים שהוא מגביר, ולא עוצמתי יותר, אז כן, יהיה עליך

לדאוג שהמגבר יהיה מקורר איכשהו או לא להגביר כמו בדרך כלל.

פורסם

הוא יכול ליגרום למגבר להיתחמם יותר מהר וכתוצאה מכך להיכנס לפרוטקשיין קרה לי את זה שהייתי גר באילת ששם החום מאוד מאוד חם הוספתי מאוררים והבעייה ניפתרה לגבי נזק אין לי מושג

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

סליחה על ההתעלקות אבל האם במקרה שלי יכול לקרות מצב שכזה?

srx3.es250.esk165 ולציין שהמגבר לא פתוח בגיין מעל 25% בשני הרכיבים.

בן.

Got To love It

פורסם

מקסימום יכנס לפרוטקשן, מה קרה? אסור להנות ממוזיקה:)

מפעילים מחדש את המערכת בווליום קצת נמוך יותר, וממשיכים לתת בראש:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לתת בראש אה אליקו?

במקרה שלך זה כבר לא ראש,מקווה יום שישי להגיע ואני אשמח (כמובן אם תתן לי) להאזין לכמות באס שיוצאת לך מהאוטו :)

בן.

Got To love It

פורסם

אם המגבר מותקן בצורה נכונה לא צריכה להיות בעיה של התחממות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם באומרך "בצורה נכונה" אתה מתכוון למקום מאוורר, אז באמת אין סיבה שיהיו פרוטקשנים.

אך מאחר ומרביתנו מתקינים את המגבר בבגאז' וללא מאווררים - תופעת הפרוטקשנים די נפוצה בקיץ, בעיקר בימים חמים מאוד.

מנגנון הפרוטקשן של המגבר נועד כדי להגן עליו, ואם המגבר נכנס לפרוטקשן באמצע נסיעה - כבה את המערכת לכמה דקות ותן לה להתקרר. אחר-כך מומלץ לעבוד בווליום נמוך יותר כדי למנוע חזרה לפרוטקשן.

בכל מקרה ביום חם מומלץ לפתוח את המושבים האחוריים ולתת למגבר בבגאז' קצת איוורור. אם ניתן להתקין את המגבר תחת המושב בתא הנוסעים הממוזג זה בכלל פתרון מעולה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צורה נכונה אני מתיחס למינימום הדרוש - התקנה כזו שצלעות הקירור מופנות לתוך נפח הבגאז. במידה וזה לא המצב אז אכן דרוש מאווררים או כל קומבינה אחרת ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בזמנו כשהיה לי את הרוקפורד 600A4 האהוב הוא היה נכנס לפרוטקשן רק בימים חמים מאוד ורק אחרי זמן עבודה ממושך. אם הייתי משאיר את המושבים האחוריים מקופלים או בערבים הוא לא ידע פרוטקשן מהו.

הבגאז' הוא סוג של תנור ביום קיץ לוהט .

ביום כזה המגבר מריץ לעצמו בראש את הפרסומת של מקדונלד'ס, Welcome to hell....:onfire:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתם מתנהגים כאילו מצב הגנה זה דבר של מה בכך, דבר שכיח.

מי שהמגבר שלו נכנס להגנה, שלא יאשים את הקיץ החם, שיאשים את עצמו שאין לו מספיק אוורור, או שהמגבר קטן לצרכיו,

או שהוא פשוט ילד פוזאיסט שפותח את הבגאז' על החוף ומנגן בעוצמה גבוהה עד אשר..

• תוכן חדש...