Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים מומלצים מידה 185/65/14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנגרמו הצמיגים ברכב שלי (טויטה קורולה 2001), רציתי להתיעץ איזה צמיגים הכי מומלצים במידה 185/65/14 לרכב.

כיום בצימיגים הקדימיים נוצרה מדרגה בין הדופן לסוליה (בעקבות נסיעות לא שגרתיות), לאחר המדרגה הזאת תופעת התת היגוי החריפה עוד יותר (וידוע שטויטה קורולה נוטה לתת היגוי)

עד היום הייתי עם גודייר DuraGrip (דירוג מהירות T) ואני לא כל כך מרוצה (שקטים מאוד, בלימה מעולה אבל התנהגות באמצע)

אני מחפש צמיג כמה שיותר דביק וספורטיבי, שיהיה לא יקר מידי.

תודה.

פורסם

אני חושב שדרגת המהירות של הצמיג אמורה להיות H, תבדוק את העיניין.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אתה לא יכול לבקש צמיג כמה שיותר דביק וספורטיבי - אבל לא יקר מדי. על איכות משלמים.

בלי קשר, במידה הזו, אין לך ממש הרבה אופציות,

משום שזו אינה מידה של רכבים ספורטיביים ולכן לא ממש מייצרים צמיגים ספורטיביים למידה הזו.

תחפש פה לפי המידה וככה תוכל לראות מה בכלל מייצרים למידה שלך, אח"כ תעלה שאלות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

המידה באמת מעט בעייתית, לאחר בירור של אלטרנטיבות על מנת לשנות מידה גיליתי שזה רק יזיק ברכב הנל.

בכל אופן, תקציב לרבייעה הוא 1500 שח, שיהיו צמיגים איכותיים, אחיזה גבוהה מאוד.

פורסם

אני יכול להמליץ על קלבר דינקסר HP2.

לעניות דעתי, צמיגים שנותנים מקס' איכות במינ' מחיר.

שוב, תבדוק את דרגת המהירות המומלצת(לדעתי היא H).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...