Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנינעל הנושא שפתחתי לפני שעה וכניראה בצדק אני רוצה ליישר קו אני מתנצל לא קראתי את חוקי הפורום כמו שצריך בהתחלה, ועכשיו אני יודע.

כן הייתי קצת לחוץ מהסיטואציה בזמן שרשמתי את ההודעה לכן יצא לי ככה לא מובן.

אני רוצה לשאול את אותו שאלה מחדש והפעם כמו שצריך.

מדובר ברובר 600 TI שנת 99 גיר ידני מנוע 2000 הרכב נימצא אצלי בקושי שבועיים והוא לא מפסיק לספק תקלות, בהתחלה זה היה ראדיאטור סדוק שנאלצתי לשים אחד חדש לא, הייתה ברירה הסדק היה גדול מדי כל המים יצאו החוצה והיה חייב להחליף לחדש והיום הוא פיקס מהבחינה הזאת.

לגבי היום בבוקר בזמן נסיעה יש רעשים מוזרים בכל הילוך רעשים של חיכוך של גלגלי שיניים בגיר זה נישמע כאילו הוא נוסעה רוורס .

מישהוא ענה לי כאן בשם ZX MADD שהלך ראש מנוע וגיר ירד לי הלב (האוטו לזבל מבחינתי) למומחים פה מה זה יכול להיות כתוצאה מי מה?

ואולי באמת זה כמו שאני חושב שזה שמן גיר שחסר ?

ROVER 600 TI

פורסם

zx madd הפחדתה אותי רצח אתה לא יודעה איזה תסריטים עברו לי ברא באותו רגע עכשיו אני יותר רגוע .

לגבי הגיר כניראה זה בא רק מימנו בהילוך ניוטראל אפילו בגז מלא אין טיפה של רעש רוורס רק בהילוך, גם כשה קניתי את האוטו בבדיקה אמרו לי שצריך להוסיף או להחליף שמן גיר.

עכשיו אני שואל אים שמן גיר הוא אוניברסאלי לכל כלי הרכב או שכל דגם לחוד ? אים כן אז מה יהיה הכי טוב לרובר ?

ROVER 600 TI

• תוכן חדש...