Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מאוד מתסכל להיות שם ולהתבונן בנעשה.

יש כאן בעיית ביצה ותרנגולת.

מחד, יש לארגן אישורים לעריכת מירוץ בשטח שכזה.

מאידך, אף רשות לא נותנת אישור כזה, למרות שהכל מצויין בחוק הספורט המוטורי.

לדעתי הכל תלוי כרגע בבניית גב אוהד לפעילויות כאלה בזרועות האכיפה והמשטר - עד למימוש מלא של חוק הספורט המוטורי שמכיל בתוכו את התשתית לקיום אירועים כאלה.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

השבוע המארגנים נפגשים על קציני המשטרה על מנת לקבל אישורים.

במידה והאישורים יונפקו לא תהיה בעיה לפרסם את האירועים הללו ולהזמין קהל בצורה מסודרת.

עידכונים כשיהיו אפרסם בהמשך.

*תןדה ל RJ

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ככה זה כשיש כמה חוליגנים שמחליטים להתפרע ולהרוס לכולם את קיומו של המירוץ שהוא מסודר ומאורגן וכו'.

הייתי שם באותו יום, בבוקר, והיה נחמד לראות את החבר'ה מגיעים אחד אחד, פורקים ציוד,

מורידים אופנועים מהנגרר, ומתחילים "להתחמם" על המגרש.

חלקנו את המגרש - רכבים ואופנועים במשך זמן קצר (לא 2 כלי רכב על המגרש אלא כל אחד בתורו)

עד שהשארנו את החבר'ה לשחק עם האופניים שלהם לבד.

מבאס לשמוע שכולם היו צריכים להתקפל הביתה בגלל אנשים עם טרקטורונים, שסביר להניח שלא היו קשורים כל כך לאירוע במילא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא מבין מה אתם מתלהמים על המשטרע. המשטרע בסה"כ רוצה "להגן" עליכם (והמבין יבין). אם יקרה משהו, אז המארגן הראשי יאכל אותה. אתם לא חושבים על זה?

בתור מתנדב לשעבר, אני הגעתי לכמה סיטואציות כאלה. ראיתי כמה אנשים מרוחים על האספלט בלי יכול לזוז כשהאופנוע/רכב מעוך עליהם כמו קופסאת שימורים שנכשל הניסיון לפתוח אוה וזרקתם אותה לכביש, ומשאית דרסה אותה.

זה עצוב שאתם מנסים לעשות דברים אסורים, או שלפחות אסורים ע"י החוק במדינה, ומתלהמים על זה.

תבינו - אין כסף בשבילכם! אין כסף להקים מסלולים מיוחדים בשבילכם!

פורסם

הנה דוגמא טובה למישהו שאין לו מושג מה קורה במירוציםהאלה בפועל - אבל מרגיש צורך לדחוף את המילה שלו..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ממש. אבל ממש לא נכון מה שאמרת עלי עכשיו! זה ממש לא נכון, כי צריך שיהיה שם צוות של מד"א, וצוות של כיבוי אש, וצוות מכונאים... וזה לא הכל - צריך סדרנים, שנימנעו מהצופים לרדת למסלול, אה! וצריך גם קצין ביטחון, שיאשר נסיעה ברכבים/אופנועים האלה, כי אם יקרה משהו, זה לא יהיה מכוסה!

עכשיו אתה מבין אותי?

פורסם

אלמנט כתב

ציטוט - "כי צריך שיהיה שם צוות של מד"א, וצוות של כיבוי אש, וצוות מכונאים... וזה לא הכל - צריך סדרנים, שנימנעו מהצופים לרדת למסלול, אה! וצריך גם קצין ביטחון, שיאשר נסיעה ברכבים/אופנועים האלה, כי אם יקרה משהו, זה לא יהיה מכוסה!"

ממליץ לך להיות נוכח באימוני ראלי שמקיימת העמותה לספורא מוטרי בישראל -

"מועדון מרוצי ישראל" פרטים באתר: www.motor-sport.co.il/13298/rallyreg

שם תמצא את כל מה שציינתה.

ב ב ר כ ה

איל

פורסם

וגם ספציפית במירוץ המדובר היה הכל - מרשלים, בוחן טכני לכלי הרכב, אמבולנס, מנהל מירוץ... כנראה צריך להסדיר את השימוש במגרש (לא יודע מה עושים החבר'ה בראלי רייד למיניהם שמשתרעים על שטחים בני עשרות ואף מאות קילומטרים)

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

• תוכן חדש...