Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכל העונים,

אני נוטה לקחת מגאן - בגלל שילוב המרחב והבטיחות.

האם יש למישהו מידע לגבי האפשרות להתקין במגאן כפתור לביטול כרית אוויר של הנוסע (במוסך החברה כפי שנאמר לגבי הפוקוס).

שוב תודה לכולם !

פורסם

לא צריך להתקין כפתור. היא מגיעה עם כפתור כזה כסטנדרט.

בעיות עם גיר AL4 (האוטומטי)- יש. לא להטעות (מנסיון עם שתי רנו מגאן).

בעיות עם הגיר הידני- אין בעיות מיוחדות (ז"א, כמו בכל מכונית אחרת. ראיתי גיר כזה עם בעיות, אבל נראה שבניגוד לאוטומטי, הוא היוצא מן הכלל).

ה 1500 דיזל ידני סוחב יפה, יותר מה 1600 אוטומטי לדעתי, כך שמהבחינה הזאת אין לך מה לחשוש. אגב, יש גם 1600 אוטומטי בקבוצה 2.

הרכב מאוד נוח ,מרווח ובטוח. לא יצא לי להכניס שלושה כסאות בטיחות מאחור, אבל אין לי ספק שהמקום מספיק.

התלונה היחידה שיש לי על הרכב בגרסת הליסינג (חוץ מהאמינות, שלא משנה לך), היא שהמראות לא מתכווננות חשמלית. פרט לזה, האבזור מספיק.

אם זה משנה לך, בגרסת הדיזל אין מנורה פנימית מאחור, רק מקדימה (אבל זה דבר שניתן לפתור בקלות).

צריכת דלק: 1600 אוטומטי: משולב 11. בין עירוני 15. 1500 דיזל: משולב 17, בין עירוני 20.

אגב, קבוצה 2 היא עד 115,000 ש"ח בערך, לא 100,000.

"ai motoare capul doare"

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
תודה רבה לכל העונים,

אני נוטה לקחת מגאן - בגלל שילוב המרחב והבטיחות.

האם יש למישהו מידע לגבי האפשרות להתקין במגאן כפתור לביטול כרית אוויר של הנוסע (במוסך החברה כפי שנאמר לגבי הפוקוס).

שוב תודה לכולם !

עדכון - לאחר 4 חודשים...

לקחתי מגאן, מבחינת המקום אנחנו מסתדרים טוב (למרות שקצת קשה להכניס את החגורות - ה"בתים" שלהם קבורים עמוק).

הרכב "יושב" טוב מאוד על הכביש, אבל מרגיש קצת כמו עגלה, צריכת הדלק בהתאם: בסביבות 11 ק"מ לליטר (לנסיעה שחציה עירוני וחציה במרחבים).

- מבחינת זריזות המגאן לא מתקרבת לרכב השני שלי - טויוטה קורולה ידני בן 14...

תודה לכולם על ההמלצות !

פורסם

חבר'ה רובכם משוחדים בגלל שיושבת לכם צרפתייה בחנייה.

אפילו כתבו ש''אם סעיף האמינות יורדת מהפרק אז עדיף ללכת על המגאן'',

וכנראה שלמרות שיודעים שהמגאן מכונית מעולה אבל לא מי יודע מה אמינה עדיף אותה

וזו טעות כי אתם פשוט משוחדים, יש לך צרפתייה למטה בחנייה, אם היתה לכם יפנית אז הייתם מציעים קורולה.

ואני ממליץ ללכת על הפורד פוקוס תא מטאען מכובד מאוד שלדעתי יחזיק שני עגלות לפחות (אני לא חושב שמגאן תכניס 3 עגלות בתא המטען)

מכונית בטיחותית, אמינה ברמה מסוימת מרווחת, ובעלת עיצוב ראוי.

אני ממליץ על הרכב רק כי היה לי ניסיון של שבוע איתה (עם הגירסה שלפני מתיחת הפנים) והייתי דיי מרוצה.

את המגאן אני לא ממש מכיר ולכן אין לי מה להגיד עליה, אולי היא עדיפה על פני הפוקוס אבל אני אומר את מה שחויתי מהפוקוס.

שלומי.

פורסם
חבר'ה רובכם משוחדים בגלל שיושבת לכם צרפתייה בחנייה. למה בחניה , אפשר להזמין אותה לעלות :lol:

וזו טעות כי אתם פשוט משוחדים, יש לך צרפתייה למטה בחנייה, אם היתה לכם יפנית אז הייתם מציעים קורולה.

ניסית להכניס 3 כיסאות בטיחות לקורולה במושב האחורי?

ואני ממליץ ללכת על הפורד פוקוס תא מטאען מכובד מאוד שלדעתי יחזיק שני עגלות לפחות (אני לא חושב שמגאן תכניס 3 עגלות בתא המטען) הוא כבר 4 חודשים עם מגאן וכותב, שמבחינת מקום מסתדרים טוב.

מכונית בטיחותית, אמינה ברמה מסוימת מרווחת, ובעלת עיצוב ראוי.

אני ממליץ על הרכב רק כי היה לי ניסיון של שבוע איתה (עם הגירסה שלפני מתיחת הפנים) והייתי דיי מרוצה.

את המגאן אני לא ממש מכיר ולכן אין לי מה להגיד עליה, אולי היא עדיפה על פני הפוקוס אבל אני אומר את מה שחויתי מהפוקוס.

משוחד עם צרפתיה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חבר'ה רובכם משוחדים בגלל שיושבת לכם צרפתייה בחנייה.

לי יש מגאן בחניה (אמנם היא רכב חברה של אבא, אבל אני נוהג עליה הרבה). אתה חושב שאני משוחד? אני לא ממש אוהב את המגאן, ולעצמי לא הייתי קונה אחת, אבל מה לעשות שאני ואתה לא האנשים היחידים בעולם ויש גם אנשים (כמו פותח השרשור, לדוגמא) שהמגאן היא המכונית שהכי מתאימה להם.

לפותח השרשור: אני מבין שהלכת על 1600 אוטומטי. שמח לשמוע שאתה מרוצה, תתחדש!

לגבי הקורולה: מנוע חזק יותר ומשקל עצמי נמוך יותר עושים אותה זריזה יותר. אגב, למרות התחושה העגלתית מעט, המגאן דווקא כן מאיצה בסדר (מהר יותר ממאזדה 3 ופורד פוקוס, זה בטוח).

"ai motoare capul doare"

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לך, אני גם חולק את אותה הבעיה: קניית רכב מתאים 3 כסאות ילדים (לא בוסטרים), צורך בתא מטען גדול, צריכת דלק נמוכה יחסית.

אני לא לוקח ליסינג אלא קונה רכב, אשמח לקבל את טבלת הEXCEL שלך ולדעת באיזה רכב בחרת

• תוכן חדש...